Skönhet och hälsa sundbyberg · 205 träffar

Populärast

One Clinic - Solna

One Clinic - Solna
Virebergsvägen 15, Solna
betyg4.8/5(1271)

Välkommen till One Clinic i Solna! Sedan starten 2016 är vårt mål som klinik att du ska må bra och känna dig fin efter ditt besök hos oss. Du blir bemött av utbildad och kunnig personal med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen.  Estetiska injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerade sjuksköterskor. One Clinic är registrerade hos den statliga myndigheten IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har en certifiering från SÄKER KLINIK som samarbetar med Folksam där vi har patientförsäkring. Från och med 1 juli 2021 har en ny lag börjat gälla för estetiska injektionsbehandlingar: - Är du en ny kund hos oss? En konsultation måste ske minst 48 timmar innan din behandling. - Är du en befintlig kund hos oss? Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, behöver du ingen konsultation. Annars måste du boka en konsultation minst 48 timmar innan din behandling.   - Konsultationer sker antingen via telefon (boka Konsultation inför injektionsbehandling Distans)

-25%

F&M Clinic

F&M Clinic
Esplanaden 11, Stockholm
betyg4.8/5(373)
-25%

Mika Marin Sthlm

Mika Marin Sthlm
Tulegatan 9, Sundbyberg
betyg4.8/5(395)
-25%

Headspot Signalfabriken

Headspot Signalfabriken
Esplanaden 10, Sundbyberg
betyg4.8/5(843)
-25%

Suzan Beauty-Novoderma

Suzan Beauty-Novoderma
Gränsgatan 24, Solna
betyg4.9/5(58)
-30%
Medlem i Sveriges Hudterapeuter Riksorganisation

VanityClinics Solna Business Park

VanityClinics Solna Business Park
Englundavägen 12, Solna
betyg4.6/5(902)
-30%

Fresh Effect

Fresh Effect
Gjuteribacken 15, Sundbyberg
betyg4.9/5(1540)
-25%

Home of beauty

Home of beauty
Svetsarvägen 15, Solna
betyg4.6/5(413)
-25%

Beauty Studio S

Beauty Studio S
Sturegatan 45, Sundbyberg
betyg4.9/5(502)
-25%

Bossy Beauty

Bossy Beauty
Albygatan 121, Sundbyberg
-35%

Skönhet ab

Skönhet ab
Tulegatan 6, Sundbyberg
-40%

By Isabella K

By Isabella K
Solna Centrum, Solna Torg 3 v2. (171 45 Solna), Solna
betyg5/5(72)
-25%

Vivaci Klinik

Vivaci Klinik
SOLNA TORG 3, Solna
betyg4.7/5(166)
-25%

Sculpture Aesthetic

Sculpture Aesthetic
Evenemangsgatan 30 Solna, Solna
betyg4.9/5(795)
-25%

Oletrix Salong

Oletrix Salong
Tulegatan 2, Sundbyberg
-50%

CryoVital

CryoVital
C/o Popup Padel, Linta Gårdsväg 5B, Bromma
betyg4.9/5(99)
-25%

Frisör Top Cut

Frisör Top Cut
Drottning Kristinas esplanad 51, Solna
betyg4.6/5(528)
-50%

Global Aesthetic Ursvik

Global Aesthetic Ursvik
Ursviks allé 20, Sundbyberg
betyg4.8/5(286)
-25%

Miss Glamouris Studio

Miss Glamouris Studio
Södra Långgatan 23B, Solna
-25%

Salong BELLA VITA

Salong BELLA VITA
Hornsgatan 60, Stockholm
betyg4.8/5(559)

Salong BELLA VITA erbjuder hårbehandlingar.  Ring gärna Innan tidsbokning. Ni är varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer: 08-604 80 50 eller 0762303632 <a href="https://www.instagram.com/salongbellavita/">https://www.instagram.com/salongbellavita/</a> Hemsida: www.salongbellavita.se Öppettider: Måndag-fredag 10-19, lördag och Söndag 10-17

-30%
Medlem i Frisörföretagarna

Vasastans Massage by JK Blue

Vasastans Massage by JK Blue
Tulegatan 35, Stockholm
betyg5/5(19)

Välkommen till Vasastans Massage! Licensierad och diplomerad personal med mer än 15års erfarenhet för bästa upplevelse.

-25%

Altea - Resultatinriktad hudvård

Altea - Resultatinriktad hudvård
Karlbergsvägen 11, Stockholm
betyg4.9/5(992)

Välkommen till Altea! Vi har 24 timmars avboknings policy, bokas din tid av mindre än 24 timmar innan ditt besök debiteras du 100% av behandlingsbeloppet

-25%

Frisör & skönhet salong i Stockholm Styling by Brazil

Frisör & skönhet salong i Stockholm Styling by Brazil
KATARINA BANGATA 15 116 39 SÖDERMALM, Stockholm
betyg4.9/5(833)

Välkommen till Styling by Brazil. Varmt Välkommen till oss på lyxbehandlingar, avkoppling och frisörsalong och skönhet. Frisör, keratin behandlings,laser soprano ice platinum,Hårborttagning,Frys Bort Fett Coolshaping,Ansiktsbehandling med Kemisk Peeling, Microneedling, Microdermabrasion, BrazilianDiamant Keratin, Vaxning, Fettfrysning, Coolshaping , Coosculpting. Med nyfikenhet och perfektion i fokus vill vi alltid ligga i framkant inom de behandlingstekniker och resultat när vi utför våra behandlingar för alla hårtyper och hudtyper. Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Bland de mest populära behandlingar är Ansiktsbehandling med Kemisk Peeling, Microneedling, Microdermabrasion, Brazilian Diamant Keratin, Vaxning, Fettfrysning, Coolshaping , Coosculpting. Vi vill vara den skönhetssalongen där du kan skämma bort hela dig själv utan att behöva springa mellan salongerna, Vi ligger i centrala Stockholm i Södermalm och erbjuder behandlingar för a

-25%

Elite Beauty Care

Elite Beauty Care
Hagagatan 1 (Fokus Optik), Stockholm
betyg4.8/5(56)

Välkommen till Elite Beauty Care. Vi finns vid Odenplan i samma lokal som Fokus Optik på Hagagatan. Vi erbjuder professionell massage och skönhetsvård i en avslappnande miljö. Vi är anslutna till Epassi och Wellnet för din friskvård.

-30%

Powder Room

Powder Room
Maria Skolgata 85, Södermalm
betyg5/5(7)

Hej! Välkommen till Powder Room! Vi är glada att du gillade vår Beauty Family. Vi arbetar med passion för göra din dag ännu bättre. Din glada är vårt mål!

-25%

SkinRebirth

SkinRebirth
Oxenstiernsgatan 25, STOCKHOLM
betyg5/5(6)

Välkommen till SkinRebirth, din pålitliga destination för professionella hudvårdstjänster i hjärtat av centrala Stockholms Östermalm. Etablerad år 2023, vår klinik är resultatet av hängivenhet och motståndskraft, född ur de utmaningar som den senaste pandemisituationen medförde, vilken drabbade vår tidigare klinik.

-50%

TNT Kliniken x HEAT Östermalm

TNT Kliniken x HEAT Östermalm
Regeringsgatan 47, Stockholm
betyg5/5(203)

Delar lokalen med HEAT by Sophia Lie i NK parkaden, nedreplan. (våningen längst ned) På TNT Kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken x HEAT erbjuder naprapati, svensk klassisk massage, behandlande/sport massage för privatpersoner såväl som företag. Vi delar lokal med HEAT by Sophia Lie.

-25%

Lounes

Lounes
Nybrogatan 70, Stockholm
betyg5/5(243)

Välkommen till Lounes, Vi är en skönhetssalong som specialiserar på att erbjuda kunder behandlingar med högkvalitativ resultat och upplevelse. VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM ÄR NY/BEFINTLIG KUND, GÄLLER INJEKTIONS BEHANDLINGAR! Som ny kund bör du ha utfört en konsultation 48 h innan din bokade behandling samt tillåtit att hela tidsperioden har löpt ut innan behandlingen kan utföras. Din konsultation kan även utföras digitalt med bilder och videos bifogade till oss med en återkoppling från en utav våra legitimerade personal. Vänligen maila konsultation@lounes.se För konsultation via FaceTime vänligen maila konsultation@lounes.se och meddela oss om att ni önskar konsultation digitalt via FaceTime, observera att ni måste ha tillgång till iPhone. Befintliga kunder: Du som tidigare utfört en konsultation samt behandling hos oss kan direkt boka dina tider utan ovanstående regler, senast inom 6 månader efter utförd behandling. Enligt lag, behöver vi dokumentera behandlingen med före/efte

-30%

the Chaps - Barber

the Chaps - Barber
Barnhusgatan 1, Stockholm
betyg4.9/5(500)

Välkommen till the Chaps, en av Stockholms modernaste Barbersalonger. Vi finns centralt i Stockholms city. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för både våra kunders och anställdas säkerhet och har minst 3 meters avstånd mellan varje barberstol, allt för att du och vi ska vara trygga.

-25%

Saxess By Alex

Saxess By Alex
Birger Jarlsgatan 111, Stockholm
betyg4.9/5(370)

Varmt välkommen till oss. Studenter & barn får 15 % rabatt på våra behandlingar. Om du inte hittar önskad tid online så kan du ringa oss, vi kan vara mer flexibla. Observera att alla våra priser är frånpriser. Priset kan komma att ändras utifrån ökad tids- och produktåtgång. Vi tillämpar fasta priser, däremot kan priset variera beroende på val av stylistkategori samt val av veckodag. På helger tillkommer 10% på de ordinarie priserna.

-25%