1. Hem
 2. Hudvård Stockholm

Lounes

betyg5 Fantastiskt bra(227 betyg)
Nybrogatan 70, 114 41, Stockholm
Välkommen till Lounes, Vi är en skönhetssalong som specialiserar på att erbjuda kunder behandlingar med högkvalitativ resultat och upplevelse. VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM ÄR NY/BEFINTLIG KUND, GÄLLER INJEKTIONS BEHANDLINGAR! Som ny kund bör du ha utfört en konsultation 48 h innan din bokade behandling samt tillåtit att hela tidsperioden har löpt ut innan behandlingen kan utföras. Din konsultation kan även utföras digitalt med bilder och videos bifogade till oss med en återkoppling från en utav våra legitimerade personal. Vänligen maila konsultation@lounes.se För konsultation via FaceTime vänligen maila konsultation@lounes.se och meddela oss om att ni önskar konsultation digitalt via FaceTime, observera att ni måste ha tillgång till iPhone. Befintliga kunder: Du som tidigare utfört en konsultation samt behandling hos oss kan direkt boka dina tider utan ovanstående regler, senast inom 6 månader efter utförd behandling. Enligt lag, behöver vi dokumentera behandlingen med före/efter bilder som kommer att lagras i vårt journalsystem. Vi följer GDPR lagen för lagring av era personuppgifter. Till vår klinik har vi en förskrivande läkare ansluten. FÖRBEREDELSER:All info och allt du behöver veta inför och efter ditt besök hos oss och din behandling hittar du på https://www.lounes.se AVBOKNINGSVILLKOR: All avbokning sker minst 24h innan behandling, via Bokadirekt med avbokningskoden man får i bekräftelsen. Det går dessvärre inte att avboka via mail, Instagram eller telefon. Vid uteblivet besök debiteras du fullt pris.ENDA undantaget som görs vid avbokning efter 24h är uppvisning av läkarintyg. Följ @lounes.se på Instagram för bilder, sista minuten-tider och inspiration! Tagga oss gärna med #lounes efter ditt besök!
18253

Boka tjänst

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
227 betyg
Linnea G.
Fantastiskt resultat, nu 4 veckor efter trådlyft behandlingen så är det lika stramt och fint! Återkommer definitivt.

Visa mer

Alnd S.
Det här är mitt 10e besök och besöken blir bättre för varje gång, andra gången med Natalie och är jättenöjd både i resultatväg samt bemötande.

Visa mer

Milad G.
Jag besökte Lounes för en ansiktsbehandling och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Terapeuten var mycket professionell och kunnig och gjorde mig väldigt avslappnad under hela behandlingen. Jag uppskattade också den vänliga och hjälpsamma personalen på kliniken, som gjorde mig välkommen från det ögonblick jag kom in genom dörren. Sammanfattningsvis, skulle jag starkt rekommendera Lounes för någon som söker en professionell och avkopplande skönhetsbehandling. Jag ger kliniken 10/10.

Visa mer

Tomas F.
Resultatet var fantastiskt och jag kände mig mycket mer självsäker med min nya, ljusare leende. Jag skulle starkt rekommendera den här kliniken till alla som letar efter en tandblekning.

Visa mer

Om företaget

Välkommen att boka tid hos oss på Lounes! Vi är en skönhetsklink med blandade behandlingar för dig att välja emellan. Allt från Spraytan, Tandblekning, Permanent Laser hårborttagning till fler behandlingar. Här får du behandlingar mitt i Stockholms centrum i Östermalm. Boka en behandling idag. Vår personal är certifierade inom de områden dem gör sina behandlingar. Vägbeskrivning: Lounes på Nybrogatan 70, åker man kommunalt ska man gå av på röda linjen och stationen är STADION. Gå ut mot södra entrén och sedan är det gång väg på 500 meter till kliniken. Närmsta tunnelbana: Stadion, Röda linjen. Varmt välkommen till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • Lör10:00 - 19:00
  • Sön10:00 - 19:00
 • 08400790 XXVisa nummer

 • Nybrogatan 70, 114 41, Stockholm