1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Salong Styling by Brazil

betyg4.8 Fantastiskt bra(1065 betyg)
KATARINA BANGATA 15 116 39 SÖDERMALM, 116 39, Stockholm
Välkommen till Styling by Brazil. Varmt Välkommen till oss på lyxbehandlingar, avkoppling och frisörsalong och skönhet. Frisör, keratin behandlings,laser soprano ice platinum,Hårborttagning,Frys Bort Fett Coolshaping,Ansiktsbehandling med Kemisk Peeling, Microneedling, Microdermabrasion, BrazilianDiamant Keratin, Vaxning, Fettfrysning, Coolshaping , Coosculpting. Med nyfikenhet och perfektion i fokus vill vi alltid ligga i framkant inom de behandlingstekniker och resultat när vi utför våra behandlingar för alla hårtyper och hudtyper. Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Bland de mest populära behandlingar är Ansiktsbehandling med Kemisk Peeling, Microneedling, Microdermabrasion, Brazilian Diamant Keratin, Vaxning, Fettfrysning, Coolshaping , Coosculpting. Vi vill vara den skönhetssalongen där du kan skämma bort hela dig själv utan att behöva springa mellan salongerna, Vi ligger i centrala Stockholm i Södermalm och erbjuder behandlingar för alla hårtyper och hudtyper inom frisör, vaxning, skönhetsbehandlingar av kvalitet och kunskap i det vi gjort sen 2003 och ständigt utveckling och uppdatering med senaste på marknaden som t.ex RF Soprano Ice hårborttagning (laser ) och Refit RF. Välkommen till Salong Styling by Brazil hoppas att vi ses!
8673

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Rosiane
4.9
(339 betyg)
Skönhetsteraupet,speciellt på brasiliansk vaxning,nagelterapeut,laserterapeut,spa pedikyr⭐️
qliro
Specialist på Brasiliansk Vaxning, Nagelteraupeut ,Skönhteraupt,Nagelterapeut ,laser Har jobbat i salong branschen 8 år
noImage
Hillary
4.9
(130 betyg)
qliro
noImage
Luise
4.8
(58 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1065 betyg
Azin B.
till Luise
Jätte duktig tjej som hjälpte mig. Nöjd med behandlingen

Visa mer

Jennie F.
till Rosiane
Alltid lika bra bemötande och behandling ☺️

Visa mer

Angelica W.
till Rosiane
Jätte bra service trevlig personal

Visa mer

Evelyn M.
till Rosangela
Alltid trevligt professionell min dotters hår blev fantastiskt. Rekommenderar 💯

Visa mer

Om företaget

Varmt Välkommen till oss på lyxbehandlingar, avkoppling och frisörsalong och skönhet Välkommen till Salong Styling by Brazil hoppas att vi ses! Med nyfikenhet och perfektion i fokus vill vi alltid ligga i framkant inom de behandlingstekniker och resultat när vi utför våra behandlingar för alla hårtyper och hudtyper. Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Bland de mest populära behandlingar är Ansiktsbehandling med Kemisk Peeling, Microneedling, Microdermabrasion, Brazilian Diamant Keratin, Vaxning, Fettfrysning, Coolshaping , Coosculpting. Vi vill vara den skönhetssalongen där du kan skämma bort hela dig själv utan att behöva springa mellan salongerna, Vi ligger i centrala Stockholm i Södermalm och erbjuder behandlingar för alla hårtyper och hudtyper inom frisör, vaxning, skönhetsbehandlingar av kvalitet och kunskap i det vi gjort sen 2003 och ständigt utveckling och uppdatering med senaste på marknaden som t.ex RF Soprano Ice hårborttagning (laser ) och Refit RF. Välkommen till Salong Styling by Brazil hoppas att vi ses!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:30 - 19:00
    • Tis09:30 - 19:00
    • Ons09:30 - 19:00
    • Tor09:30 - 19:00
    • Fre09:30 - 19:00
    • Lör10:00 - 17:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • 9:00-20:00
  • 07609558 XXVisa nummer

  • KATARINA BANGATA 15 116 39 SÖDERMALM, 116 39, Stockholm