1. Hem
 2. Nagelvård Stockholm

Extreme Nails (Hair by Eppi Salon)

betyg4.6 Fantastiskt bra(285 betyg)
Krukmakargatan 2, 118 51, Stockholm
På Södermalm i Stockholm finns Klara Vass på Extreme Nails. Hon är en av huvudstadens absolut vassaste nageldekoratörer och mästare på att ge dina naglar den glammiga look som kan ge även en lite småtrist tisdag en känsla av fest. Klara är bördig från Ungern och har 16 års erfarenhet av att göra fantastiskt vackra naglar av mycket hög kvalitet vad gäller såväl material som hållbarhet och design: – Jag visste tidigt vad det var jag önskade att arbeta med. Jag började redan som liten att samla nagellack och när jag väl fick välja vad jag själv ville studera gick jag en nagelterapeututbildning. Därefter har jag fortsatt att kontinuerligt fortbilda mig, år efter år, säger Klara. Extreme Nails arbetar med välrenommerade märken vars produkter innehåller ingredienser som skyddar naglarna samt gör dem starkare. Såväl nagelförlängningarna samt shellacken har också mycket bra hållbarhet. En shellack håller i cirka två veckor. Fördelen med shellack är även att den fort torkar med hjälp av speciella UV-lampor. De material jag använder vid nagelförlängningar har även de en lång hållbarhet på uppemot sex veckor och det är den återkoppling jag får från mina kunder. De går härifrån med starka naglar. Under åren i Ungern arbetade Klara mycket med nageldekorationer. En trend som hon menar har tagit fart i Sverige först under senare år. - Jag älskar att dekorera naglar. Jag försökte tidigt få mina kunder till att vilja dekorera naglarna. De började med kanske ett lillfinger, för att sedan omfatta i stort sett alla fingrar. Efterfrågan på kreativa och personliga naglar har ökat avsevärt. Under inledningen på 2019 var trenden creme-färgade naglar. Cremefärgat med glitter för den som önskat naglar med lite extra wow-faktor. Under sommarhalvåret ökar alltid intensiteten i färgerna, berättar Klara och allt fler väljer dekorationer. Hon har även hög efterfrågan på att göra brud-naglar. På salongen erbjuds även paraffinbehandlingar. Ett varmt oljebaserat vax som ger smärtlindring samt har en mjukgörande effekt för händer, fötter, ömma leder och muskler. Torr och narig hud ser en avsevärd förbättring efter ett paraffinbad. Att fixa naglarna är ett billigt och enkelt sätt att ge sig själv den där extra energikicken. Jag möter sommaren i ny-manikyrerade naglar med fransk touch, dekorerade med små svarta rosetter.
12755

Boka tjänst

Tjänst

 • 40%
  Nagelförlalängning Nytt set Acryl Extra
  60 minuter, 534 kr (ord. 890 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka
 • 40%
  Nagelförlängning Nytt sett gele Extra
  60 minuter, 534 kr (ord. 890 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka
 • 40%
  Påfyllning Acryl Extra
  60 minuter, 474 kr (ord. 790 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka
 • 40%
  Påfyllning Gelé Extra
  60 minuter, 474 kr (ord. 790 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka
 • 40%
  Manikyr vid Shellac Tjänst
  30 minuter, 354 kr (ord. 590 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka
 • 40%
  Fot Shellac
  30 minuter, 270 kr (ord. 450 kr)
  För tider fram till 4 mar
  Boka

utövare

noImage
Klara Vass
4.6
(285 betyg)
Hair by Eppi Salon
qliro
https://instagram.com/extremenails_sweden?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
285 betyg
Emma P.
till Klara Vass
Naglarna var inte den form som jag bad om, och blev dessutom ojämnt filade och inte målade på hela nageln. Väldigt tråkigt.

Visa mer

Charlotte G.
till Klara Vass
Super trevlig bemötande och dottern var mycket nöjd med naglarna. Rekommenderas varmt!

Visa mer

annika j.
till Klara Vass
Finns ingen bättre på naglar!

Visa mer

Sarah S.
till Klara Vass
Klara gjorde mina naglar superfina trots att mina tidigare naglar gjorda av en elev var tjocka och krångliga. Jag kommer tillbaka!

Visa mer

Om företaget

http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/extremt-vackra-naglar På Södermalm i Stockholm finns Klara Vass på Extreme Nails. Hon är en av huvudstadens absolut vassaste nageldekoratörer och mästare på att ge dina naglar den glammiga look som kan ge även en lite småtrist tisdag en känsla av fest. Klara är bördig från Ungern och har från 2000 nu precise 22 år erfarenhet av att göra fantastiskt vackra naglar av mycket hög kvalitet vad gäller såväl material som hållbarhet och design. – Jag visste tidigt vad det var jag önskade att arbeta med. Jag började redan som liten att samla nagellack och när jag väl fick välja vad jag själv ville studera gick jag en nagelterapeututbildning. Därefter har jag fortsatt att kontinuerligt fortbilda mig, år efter år, säger Klara. Extreme Nails arbetar med välrenommerade märken vars produkter innehåller ingredienser som skyddar naglarna samt gör dem starkare. Såväl nagelförlängningarna samt shellacken har också mycket bra hållbarhet. – En shellack håller i cirka två veckor. Fördelen med shellack är även att den fort torkar med hjälp av speciella UV-lampor. De material jag använder vid nagelförlängningar har även de en lång hållbarhet på uppemot sex veckor och det är den återkoppling jag får från mina kunder. De går härifrån med starka naglar. Under åren i Ungern arbetade Klara mycket med nageldekorationer. En trend som hon menar har tagit fart i Sverige först under senare år. – Jag älskar att dekorera naglar. Jag försökte tidigt få mina kunder till att vilja dekorera naglarna. De började med kanske ett lillfinger, för att sedan omfatta i stort sett alla fingrar. Efterfrågan på kreativa och personliga naglar har ökat avsevärt. Under inledningen på 2019 var trenden creme-färgade naglar. Cremefärgat med glitter för den som önskat naglar med lite extra wow-faktor.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • Lör11:00 - 18:00
  • SönStängd
 • 07629856 XXVisa nummer

 • Krukmakargatan 2, 118 51, Stockholm