Skönhet och hälsa uppsala · 9 träffar

Populärast

GLLOW Lisa Larsson Estethics

GLLOW Lisa Larsson Estethics
Salagatan 23, 1 tr, Uppsala
betyg4.9/5(428)

Avancerad hudvård, fillers & botox i Uppsala - välkommen till GLLOW! Varje individ och behandlingsområde kräver individuella doseringar och vi rekommenderar dig att börja med en kostnadsfri konsultation om du är ny hos oss. Läs gärna mer om behandlingen och hur det går till på www.gllow.se.

-30%

Fotvård - Fokal Care

Fotvård - Fokal Care
Kungsgatan 13, Uppsala
betyg4.6/5(85)

Har du nageltrång, vårta, förhårdnad fot, diabetes med remiss eller har ett annat problem med foten? då är du varmt välkommen att besöka mig. Jag heter Celav och har över 20 års erfarenhet inom vård och omsorg med både undersköterska och fotterapeut utbildning. Detta gör mig till en noggrann person med både erfarenhet och kompetens att ge dig den rätta vårdbehandlingen. Efter en behandling hos mig kommer du att sväva ut igenom entrédörren med nya fötter, detta kan jag med övertygande av kundernas egna utsago säga :)

-30%

Klippday Herrfrisör/Barber

Klippday Herrfrisör/Barber
Klippday Salong c/o Vaksalagatan 22c, Uppsala
betyg4.8/5(560)
-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Shima Hudvårdsklinik

Shima Hudvårdsklinik
Tegnergatan 38A, Uppsala
betyg4.6/5(49)

Just nu ha vi hösterbjudande på 20% rabatt på alla behandlingar😍🤩 Vill du boka in ett specifikt områden för hårborttagning? Kontakta mig i så fall. Välkommen! Med tanke på hur det ser ut i dagsläget med Corona så erbjuder vi videosamtal till dom som vill och behöver det Det gäller både konsultation eller om man har allmänna och funderingar. Annars tar vi emot besök som vanligt och spritar innan och efter kund besök som vi alltid har gjort. Varmt Välkomna till vår hudvårdsklinik i centrala Uppsala! Hudvård, ansiktsbehandlingar, hårborttagning, avancerad hudvård och kroppsbehandlingar! Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder dig avkopplande och effektiva behandlingar där vi arbetar efter målsättningen att utföra vårt arbete med kvalité, kunskap och omtanke… Passa på att boka in era tider nu, eller kontakta oss på: 018404073 ActiWay Nu kan du använda ditt friskvårsbidrag på Shima Hudvårdsklinik Viktig information! Du som kund har ett eget ansvar att läsa förber

-40%

SkyBeauty Clinic

SkyBeauty Clinic
Muningatan 19, Uppsala
betyg4.9/5(216)
-25%

Bari Nails

Bari Nails
Tullgarnsgatan 17 Salong A, Uppsala
-30%

Urban Zen Massage & Wellness

Urban Zen Massage & Wellness
Centralvägen 3C, Rimbo
betyg4.9/5(97)
-25%

Tina Beauty

Tina Beauty
Centralvägen 7 C, Upplands Väsby
betyg4.8/5(154)
-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Hennas Hudvård

Hennas Hudvård
Mejselgatan 19, Knivsta
betyg4.8/5(397)
-25%

Utöka sökområdet med fler resultat

Utöka din sökarea för att få flera träffar