1. Hem
 2. Hudvård Uppsala

Shima Hudvårdsklinik

betyg4.6 Fantastiskt bra(48 betyg)
Tegnergatan 38A, 752 26, Uppsala
Just nu ha vi hösterbjudande på 20% rabatt på alla behandlingar😍🤩 Vill du boka in ett specifikt områden för hårborttagning? Kontakta mig i så fall. Välkommen! Med tanke på hur det ser ut i dagsläget med Corona så erbjuder vi videosamtal till dom som vill och behöver det Det gäller både konsultation eller om man har allmänna och funderingar. Annars tar vi emot besök som vanligt och spritar innan och efter kund besök som vi alltid har gjort. Varmt Välkomna till vår hudvårdsklinik i centrala Uppsala! Hudvård, ansiktsbehandlingar, hårborttagning, avancerad hudvård och kroppsbehandlingar! Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder dig avkopplande och effektiva behandlingar där vi arbetar efter målsättningen att utföra vårt arbete med kvalité, kunskap och omtanke… Passa på att boka in era tider nu, eller kontakta oss på: 018404073 ActiWay Nu kan du använda ditt friskvårsbidrag på Shima Hudvårdsklinik Viktig information! Du som kund har ett eget ansvar att läsa förberedande information om våra behandlingar, har du frågor eller om du är osäker på något är du välkommen att ringa oss på nr 018 40 40 73 eller mejla oss till info@shimahudvard.se innan din behandlingstid. Mer information om våra behandlingar finner du på www.shimahudvard.se/ Efter 8 veckor är det kostnadsfria återbesöket förbrukat, efter det gäller en påfyllnadsbehandling som debiteras beroende på hur lång tid det har gått efter din första behandling. Boka ditt kostnadsfria återbesök i samband med din bokning för att inte missa det. VIKTIGT!! Observera att avboka behandlingen minst 24 timmar innan. Shima hudvård förbehåller sig rätten att fakturera/debitera det fulla värdet av den totala behandlingstiden. Tänk på att det inte är tillåtet att boka en behandling i någon annans namn än sitt egna, detta för att vi måste ha möjlighet att debitera rätt person vid eventuell avbokning inom 24 timmars gränsen. Vi tar ej emot kontant betalning! Regler för kliniken: Vi tillåter INTE sen ankomst, du ansvar för att vara i god tid. Inga undantag görs. Vid sen ankomst riskeras ej utförd behandling! Inget sällskap inne på behandlingsrummen Inga barn eller barnvagnar Ingen föda inne på behandlingsrummen
13689

Boka tjänst

Permanent Hårborttagning

 • 40%
  Permanent Hårborttagning Helkropp
  120 minuter, 4 440 kr (ord. 7 400 kr)Mer info
  För tider fram till 22 sep
  Boka

utövare

noImage
Shima Yousefzehi
4.6
(48 betyg)
Auk. hudterapeut

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
48 betyg
Jennie E.
till Shima Yousefzehi
Jättehärlig behandling!

Visa mer

Tove B.
till Shima Yousefzehi
Mycket bra behandling och fint bemötande.

Visa mer

Elisabeth B.
till Shima Yousefzehi
Se till att du har fått portkoden till porten. Det hade jag inte fått, men hon ringde mej om gav den när hon märkte att jag inte kom. Behandlingen (laser hårborttagning) gjorde mindre ont än hos andra kliniker. Trevligt bemötande. Jättenöjd. :)

Visa mer

Helena S.
till Shima Yousefzehi
Nöjd!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till oss på Shima Hudvård! Mitt namn är Shima, jag är auktoriserad hudterapeut och Spa-terapeut Avancerad och specialist på hudvård Certifikat lotus Diodlaser, Certifikat Aqua Gold, Certifikat Plaxpot, Certifikat +Stayve BB Glow, Certifikat Kosmetisk PRP ( Platelet Rich plasma), Certifikat tandblekning, Certifikat Miconeedling och Certifikat NCTF Micro-Pen, Peeling& skin perfusion Hudvård. I min klinik behandlas du alltid av diplomerade terapeuter. Jag är tacksamma att du väljer mig som din terapeut, det ska jag visa genom att du alltid kommer vilja komma tillbaks. Hos mig står du, ditt utseende och dina behov i centrum. Jag erbjuder dig behandlingar ur ett socialt, psykologiskt, estetiskt och medicinskt helhetsperspektiv som jag anpassar till dina önskemål och behov. Jag har med min kompetens och erfarenhet utarbetat min egen metod. Jag erbjuder dig ett omfattande planeringsverktyg inför dina behandlingar som garanterar dig både yttre och inre skönhet med naturlighet som ledord. Gratis Konsultation? Boka online och få gratis konsultation om din behandling Vi på Shima hudvård erbjuder alltid gratis hudkonsultation. Under hudkonsultationen får du veta vilken hudtyp du har, vilken typ av behandling samt vilka hudvårdsprodukter som passar bäst för dig. Kontakta Shima hudvård redan idag för att boka en tid för din kostnadsfria hudanalysen eller boka en tid direkt över internet med vårt bokningssystem.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 19:00
  • Tis09:00 - 19:00
  • Ons09:00 - 19:00
  • Tor09:00 - 19:00
  • Fre09:00 - 19:00
  • Lör09:00 - 17:00
  • SönStängd
 • 0184040 XXVisa nummer

 • Tegnergatan 38A, 752 26, Uppsala