nagelförstärkning stockholm · 9 träffar

Populärast

Nail Democracy Drottninggatan 82

Nail Democracy Drottninggatan 82
Drottninggatan 82, Stockholm
betyg4.8/5(336)
Tid fr. 10.00, idag

Varmt välkomna till vår salong på Sverige mest kända handelsgata, på Drottninggatan 82. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy.

-30%

Mahsa’s Beauty

Mahsa’s Beauty
Hornsgatan 106, Stockholm
betyg5/5(94)
Tid fr. 11.00, idag

Välkommen till Mahsa’s Beauty! Ni hittar mig i Hono picture and style's lokaler.

-25%

Nail Democracy Fältöversten

Nail Democracy Fältöversten
Karlaplan 13, Stockholm
betyg4.8/5(771)
Tid fr. 15.30, idag

Välkomna till vår salong i Fältöversten på Östermalm. Ni hittar oss vid entrén mot Valhallavägen, bredvid Apoteket och Sabis. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy. Helgpriser: För att kunna möta den högre efterfrågan under helger tillämpar vi något högre priser på våra behandlingar för att kunna fortsätta leverera enastående kvalitet och service till våra kunder även under de mest hektiska tiderna. Tack för att du väljer oss och gör oss till ditt val för avkoppling och naglar.

-25%

Estella Nails 💅

Estella Nails 💅
Vidargatan 8, Stockholm
betyg4.5/5(54)
Tid fr. 09.00, idag

Välkommen till Estella Nails! Här är du i trygga händer - Jag har över 20 års erfarenhet som nagelteknolog och är efter en tids uppehåll äntligen tillbaka! Hos mig gäller både drop-in och tidsbokning och jag erbjuder betalning på plats via Swish. Vid frågor kan ni kontakta mig på nr: 072 - 02 42 875 <br /><a href=https://instagram.com/guzal_estela.sherikbayqizi?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==>Ni kan även följa mig på instagram</a>

-50%

Gabrielé Beauty & Care

Gabrielé Beauty & Care
Sveavägen 109, Stockholm
betyg4.8/5(242)
Tid fr. 08.00, idag
-25%

Studio STHLM

Studio STHLM
Kommendörsgatan 24, Stockholm
betyg5/5(1459)
Tid fr. 14.10, idag
-25%

Lana nails

Lana nails
Östhammarsgatan 70, Stockholm
betyg4.9/5(448)
Tid fr. 11.30, idag
-40%

Nail Democracy Kista Galleria

Nail Democracy Kista Galleria
Kista Galleria, Kista
betyg4.9/5(582)
Tid fr. 12.30, idag

Varmt välkomna till vår färgsprakande salong i Kista Galleria! Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy. Du hittar oss på entréplan, mittemot Hemmakväll och vårdcentralen. Helgpriser: För att kunna möta den högre efterfrågan under helger tillämpar vi något högre priser på våra behandlingar för att kunna fortsätta leverera enastående kvalitet och service till våra kunder även under de mest hektiska tiderna. Tack för att du väljer oss och gör oss till ditt val för avkoppling och naglar. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

-30%

Expressnailsollentunacentrum

Expressnailsollentunacentrum
Allfarvägen 21, Sollentuna
betyg4.4/5(766)
Tid fr. 10.00, idag
-25%

Utöka sökområdet med fler resultat

Utöka din sökarea för att få flera träffar

;