1. Hem
  2. Spa Bromma

AND Beauty Salon

betyg4.9 Fantastiskt bra(291 betyg)
Alpvägen 40 Bromma, 168 71, Bromma
Välkommen till AND Beauty Salon OBS!!! INNAN DU BOKAR ETT TID!!! BETALNING, BOKNING OCH AVBOKNING: För att boka din tid hos oss är det enkelt att använda bokadirekt.se. Där kan du smidigt och säkert betala med kort efter din behandling genom bokadirekt. Vi erbjuder även möjlighet till betalning på plats med Swish för din bekvämlighet. Vänligen notera att vi är en kontantfri salong. Boka gärna flera behandlingar efter varandra vid samma tillfälle genom att klicka på knappen “lägg till ytterligare tjänst” vid steg 2 av första behandlings bokning. Genom bokadirekt kan du när som helst ändra eller avboka din bokade tid fram till 24 timmar innan behandlingstiden börjar. Vid en sen avbokning kommer 100% av behandlingspriset att debiteras. Tack för din förståelse. KOM I TID! För att alla kunder ska få en optimal upplevelse, ber vi dig att komma i god tid innan behandlingstiden börjar. Vid en försening på mer än 15 minuter riskerar du att förlora din bokade tid, och vi kommer därefter att debitera 50% av behandlingspriset. Detta görs för att nästkommande kunder inte ska bli påverkade av eventuella förseningar. Tveka inte att höra av dig till oss vid eventuella frågor och funderingar, vi finns här för att hjälpa dig! Vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse! Välkommen. AND Beauty Salon
19119

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Anki
4.9
(217 betyg)
qliro
Vår älskade Anki med många års erfarenhet inom manikyr och pedikyr, som alltid sträva efter att skapa vackra resultat. Hon är även utbildad för att ta hand om dina ögonfransar och ögonbryn. Boka en tid hos henne redan idag!
noImage
Mariia
4.8
(56 betyg)
qliro
Vår nya men utbildad och erfarande nagelterapeut Mariia, med hennes skicklighet och noggrannhet inom manikyr och pedikyr kommer hon säkert levererar den bästa upplevelse och resultat för alla. Passa på att besöka Mariia när hon har en personlig kampanj på alla nagelbehandlingar! Boka en tid hos henne redan idag!

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
291 betyg
Andrea K.
till Mariia
Väldigt snäll och fint bemötande, tack Maria för fina naglar

Visa mer

Nora F.
till Mariia
Mariia var riktigt riktigt bra, super noggrann och trevlig. Är verkligen nöjd med resultatet och har redan bokat in en ny tid.

Visa mer

Sofie B.
till Mariia
Proffsigt och bra resultat. Hon såg till att anpassa behandlingen efter mina önskemål.

Visa mer

Jessica S.
till Anki
Alltid så nöjd! Vackra naglar och mysigt på salongen - är numera en trogen stammis!

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 16:00
    • Tis09:00 - 19:00
    • Ons09:00 - 19:00
    • TorStängd
    • Fre09:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • Sön09:00 - 19:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppettider utifrån tidsbokning.
  • 07220888 XXVisa nummer

  • Alpvägen 40 Bromma, 168 71, Bromma