Skönhet och hälsa kungsbacka · 10 träffar

Populärast

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg
betyg4/5(5)

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen!

-40%

Inci Beauty

Inci Beauty
Hedåsgatan 14, Göteborg
betyg5/5(92)

Hos oss är det viktigt att du är nöjd. Vi erbjuder behandlingar allt inom hår: färgning, slingor, balayage, hårförlängning, klippning, hårvård, håruppsättningar m.m. Vi erbjuder även permanent hårborttagning med Sopranos Ice Platinum. Lasermaskinen är klassad som den bästa på marknaden som har 3 laservåglängder: YAG, Alexandria och Diodlaser i samma hundenhet. Du blir hårfri snabbare än andra maskiner. Lasern går ner på 3 olika djup och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper - även dina ljusa hårstrån. Lasermaskinen har en kraftfull och inbyggd kyla vilket gör den mycket säker och smärtfri. Vi utför även Botox-behandlingar. Det är dock viktigt att du som ny eller återkommande kund som ej besökt våra läkare under dem senaste 6 månaderna för injektionsbehandlingar måste boka tid för konsultation senast 48h innan behandlingen. Annars kan behandling ej utföras. (Ny lagändring from 1 juli 2021). Varmt välkommen till oss på Hedåsgatan 14!

-25%

Studio L8

Studio L8
Baldersgatan 10, Göteborg
betyg4.8/5(34)

Varmt välkommen till StudioL8 Skönhetsklinik. Följ oss gärna på Instagram clinic_studiol8 för att inte missa våra erbjudanden.

-30%

Glow Bar

Glow Bar
slottsskogsgatan 1, Göteborg
betyg4.6/5(32)

Trådning, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten. Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med princett. vem är jag som ägare för Glow Bar? jag heter Joudy Alsammani. jag har jobbat som stylist i 7 år. jag började min erfaremhet som make-up artist i Mall of scandanivia i Stockholm på Paese Cosmetics. jag flyttade efter till Göteborg och började jobba på Brows By Taar i femman huset och frölunda torg. jag trådade nu i 7 år och fick flera utbildningar inom skönhet( lashlift+ browlift+ microblading). jag är utbildad hos Ansatsia Cosmetics. jag jobbade i femman huset i 6 år så jag fick en chans att vara med de som har varit mest kända ansikter i femman. här kommer min länk till min interview: https://femman.com/pa-gang/2022/face-of-femman-joudy/

-25%

Healbox Studio

Healbox Studio
Kungsgatan 38, Portkod 1207, 2a våningen, Göteborg
betyg4.9/5(265)
-25%

Salong SV43 AB

Salong SV43 AB
MÖLNDALSVÄGEN 63, Göteborg
betyg4.9/5(176)
-30%

Liamo AB

Liamo AB
Grafiska vägen 6A, Göteborg
betyg5/5(228)
-25%

Beauty Style Västra Hamngatan

Beauty Style Västra Hamngatan
Västra Hamngatan 20, Göteborg
betyg4.6/5(4473)
-25%

Inner Wisdom Healing Paulina Ilijew

Inner Wisdom Healing Paulina Ilijew
Rosengatan 2, Göteborg
betyg5/5(75)
-25%

KlinQ!

KlinQ!
Angereds torg 9, Angered
betyg4.6/5(269)
-25%

Utöka sökområdet med fler resultat

Utöka din sökarea för att få flera träffar