Skönhet och hälsa kungsbacka · 14 träffar

Populärast

Clinic Skinz

Clinic Skinz
Storgatan 6, Kungsbacka
betyg4.7/5(136)

Clinic Skinz är en skönhetsklinik grundad av tandläkare Zainab Aljeboori, som har lång och gedigen erfarenhet specialiserad på injektion- och estetiska behandlingar. Kombinationen mellan kvalité och hjärta är viktigt för oss så att våra kunder uppnår fina resultat som dem med stolthet kommer att bära efteråt och samtidigt en upplevelse genom personlig service och omtanke. Följ oss gärna på våra sociala medier: Instagram @clinicskinz Facebook @clinicskinz

-40%

Sowa relax center

Sowa relax center
Sowa Relax Center, kungsbacka
-25%

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg
betyg4.8/5(27)

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen! (Tjänster avser kvinnor) Vi tillämpar 24h avbokningsregel som innebär att kunden ska avboka sin behandlingstid 24h innan den bokade tiden för att slippa debitering. Vid uteblivet besök debiteras kunden på hela behandlingsbeloppet.

-40%

Alma Laserkliniken

Alma Laserkliniken
Herkulesgatan 3C, Göteborg
betyg5/5(27)

Välkommen till Alma Laserkliniken i Göteborg! Vi erbjuder behandlingar med marknadens främsta teknologi, Soprano Titanium Ice, som garanterar snabbare och mer effektiva resultat med minimal smärta. Vår erfarna personal anpassar varje behandling efter din hudtyp för optimala resultat. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

-25%

Nordisk Skönhet

Nordisk Skönhet
Olivedalsgatan 18, Göteborg
betyg5/5(280)

Varmt välkommen till en av de mysigaste och trendigaste salongerna i Göteborg, Nordisk Skönhet! Här kan du få en avkopplande stund i frisörstolen med en varm kopp cappuccino och hembakat fika. Passa på och njut lite extra i schamponeringen med hårbottens massage. Vi på Nordisk Skönhet vill alltid ha kunden i fokus, där man ska känna sig trygg och hörd på sina önskemål. På salongen hittar ni Amanda som erbjuder tjänster inom skönhet. Amanda har 12 års erfarenhet av skönhetsbranschen, där hon jobbat med allt från hår till naglar. Amanda är licenserad frisör och stylist, jobbar även som frisör/stylist lärare sedan 8 år tillbaka. Salongen är utbildade i Hairtalk extensions och BHBD och är speciallister inom löshår. Vi på Salongen jobbar med Maria Nila som är ett svensk producerat och veganskt märke inom hårvård/styling. För oss är det inte bara viktigt med avkoppling och atmosfär, utan även ett hållbart tänk. Boka en tid hos oss och känn dig välkommen in i familjen.

-30%
Medlem i Frisörföretagarna

Healbox Studio

Healbox Studio
Kungsgatan 38, Portkod 8710, 2a våningen, Göteborg
betyg4.9/5(333)
-25%

Sultan Barbershop

Sultan Barbershop
Drottningsgatan 71, Göteborg
betyg4.7/5(70)

Sultan Barbershop - Ditt målmedvetna val för enastående barberartjänster! Letar du efter den ultimata barberaren i Göteborg? Då har du kommit rätt. Sultan Barbershop Göteborg är din destination för exceptionella herrfrisörstjänster som inte bara handlar om att klippa hår eller trimma skägg – det handlar om att skapa en upplevelse som du kommer att minnas. Slå dig ner i vår kaffebar där vi bjuder på kaffe och läsk. <b>Professionella Barberare i Göteborg</b> Våra professionella barberare i Göteborg är mer än bara skickliga hårkonstnärer. De är mästare inom sitt yrke och tror på att erbjuda dig det bästa inom herrfrisörskonst. Oavsett om du är ute efter en klassisk klippning, en noggrann skäggtrimning eller till och med en traditionell rakning, är våra barberare redo att överträffa dina förväntningar. <b>Drop in-frisör</b> Har du inte bokat tid hos oss, ingen fara. Du vet väl om att vi tar emot drop in-kunder? Vi prioriterar såklart de bokade tiderna först men du kan känna dig säker på

-25%

Salong SV43 AB

Salong SV43 AB
MÖLNDALSVÄGEN 63, Göteborg
betyg4.9/5(314)
-30%
Gympro PT Studio Linné

Gympro PT Studio Linné

Övre Husargatan 27, Göteborg
betyg4.8/5(152)
-40%

Mandorla: Friskvård & Estetik

Mandorla: Friskvård & Estetik
Nordhemsgatan 67, Göteborg
betyg4.4/5(162)
-40%

Frisör Studio Eleven

Frisör Studio Eleven
August Barks Gata 11, Västra Frölunda
betyg4.7/5(142)
-25%

LUX NAILS BY EMELIE

LUX NAILS BY EMELIE
Masthuggstorget 5, Göteborg
betyg4/5(69)
-25%

Beauty Clinic For Queens & Kings

Beauty Clinic For Queens & Kings
Trollhasselgatan 26, Göteborg
betyg4.9/5(155)
-40%

Mikal Nevalainen KBT, MI & COACHING

Mikal Nevalainen KBT, MI & COACHING
Hebegatan 3B, Göteborg
-25%

Utöka sökområdet med fler resultat

Utöka din sökarea för att få flera träffar