skönhet torslanda · 31 träffar

Billigt och rabatt ansiktsbehandling, hårvård, pedikyr etc. Boka skönhetsbehandling i torslanda sistaminuten nu!

Populärast

City Salongen

City Salongen
Strandgatan 64, Kungälv
betyg4.7/5(1513)
Tid fr. 17.30, idag

Välkommen till ett passionerat och kreativt team som brinner för färg, form, klippteknik och din personlighet. Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig speciell. Med glädje och passion anpassar vi din frisyr och stil utifrån det unika i dig. Hos oss känner du arbetsglädjen i ett välutbildat team med Gesällbrev & Mästarbrev. Eftersom besöket hos oss ska vara en lugn och avkopplande upplevelse så kan vi även bjuda på massage i våra sköna shamponerigstolar. Information till dig som ska boka behandling, känner du dig osäker med bokningen eller har du långt/tjockt hår rekommenderar vi att du ringer till oss för bokning .  0303-12072 O.B.S Ibland när ni söker efter tid på boka direkt så visas ej alla lediga tider. Tyvärr beror det på att det kanske fattas några minuter för att eran behandling ska få plats och då döljer boka direkt den tiden. Så vi rekommenderar att ni ringer till oss för bokning.

-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Studio Sweet

Studio Sweet
Husargatan 11, Göteborg
betyg4.7/5(39)
Tid fr. 15.45, idag

Studio Sweet är din kompletta salong för alla tillfällen Erbjuder allt inom hårvård samt fest- och brudfrisyr, hairextension, klassisk rakning & fiskpedikyr. (Jag tar inte längre emot presentkort från HappyDay. Kontakta HappyDay för återköp eller byte av aktivitet). Studentrabatt 15% - Vid uppvisande av studentleg, gäller ord pris. Hittar du ingen behandling eller tid som passar? Ring 0739-81 92 00 eller maila: info@studiosweet.se Uteblivet besök debiteras. Välkommen! Lena Landvall

-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg
betyg4.8/5(27)
Tid fr. 15.15, idag

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen! (Tjänster avser kvinnor) Vi tillämpar 24h avbokningsregel som innebär att kunden ska avboka sin behandlingstid 24h innan den bokade tiden för att slippa debitering. Vid uteblivet besök debiteras kunden på hela behandlingsbeloppet.

-40%

Sinners and Saints Eriksberg

Sinners and Saints Eriksberg
Mimergatan 5, Göteborg
betyg4.8/5(1308)
Tid fr. 14.55, idag

OBS! Sommartider v 30-31! Vi har öppet men med specialtider v 30-31. v 30 - Onsdag - Fredag 9-18 v 31 - Onsdag - Fredag 9-15 Hej där! Vad trevligt att du vill boka en tid hos oss! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller Maila oss. Vi lovar att lyssna noga på dina önskemål, använda all vår kunskap och passion för din nya frisyr. Vi vill skapa något nytt varje gång du besöker oss, kanske ett nytt sätt att styla håret på? Önskar du en kreativ frissa som alltid arbetar med det absolut bästa hårvårdsprodukterna så är du bara en knapptryckning ifrån hen. Väl mött av syndare och helgon på Sinners and Saints. J Beverly Hills Concept Salon: Advanced Colour System där varje behandling anpassas individuellt till klientens hår variant. Ammoniak fritt färg system med extra mycket pigment resulterar till friskare, glansigare hår. Försäljning av Premium Hårvårdsprodukter i 3 serier: Problemlösaren: Blue Lyx produkter: Platinum Herr serie : Men Vi är Miljö

-25%

Alma Laserkliniken

Alma Laserkliniken
Herkulesgatan 3C, Göteborg
betyg5/5(36)
Tid fr. 17.00, idag

Välkommen till Alma Laserkliniken i Göteborg! Vi erbjuder behandlingar med marknadens främsta teknologi och laserutrustning, inklusive Soprano ICE Titanium för permanent hårborttagning, HELLIOS 3 för borttagning av tatueringar och pigmentfläckar, Cryopen, samt IOXO-lasern för hudföryngring med mera. Vi är stolta över att vara den första kliniken i Västra Götaland att använda Soprano ICE Titanium och den allra första i hela Sverige med IOXO. Vi erbjuder även nagelbehandlingar av en diplomerad nagelterapeut. Vi garanterar snabbare och mer effektiva resultat med minimal smärta. Vår erfarna personal anpassar varje behandling till din hudtyp för optimala resultat. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

-25%

Lella Bella

Lella Bella
Arkivgatan 6, Göteborg
betyg4.9/5(393)
Tid fr. 16.30, idag

Välkomna 🙋‍♀️ Följ mig 👇 INSTAGRAM @lella.bella1 😍 Vill du lära dig hur du kan börja ta stegen mot din dröm om ett eget företag? Hur ta stegen du trodde var möjligt! Bra då har du kommit rätt1 Detta lär du dig i min kurs. NYHET! Pink Glow Mesoheal 20% Rabatt på behandling Ny serum för er hud😍 Ett unikt serum som består av mer än 50 stycken aktiva ingredienser som arbetar tillsammans under optimala förhållanden under huden där du kan behandla fina linjer, ljusa upp hyperpigmenterade områden, förbättra lyster, öka elastin och kollagenproduktionen på ansikte och kropp samt återfukta huden på djupet. Pink Glow används i samband med microneedling 💕 Microblading - 3D Bryn Grundutbildning den 29-30 och 31. Utbildningen sker under 3 dagar med teori samt praktik där övning sker på konst hud och slutligen på mänskliga modeller med eget startpaket. Modeller bokar eleverna själva in till angivna tider dag 2. Diplom ges efter 100% närvaro samt godkänt praktiskt och hygieniskt arbete. AVB

-25%

Forever Beauty Klinik

Forever Beauty Klinik
Stureplatsen 1, Göteborg
betyg4.7/5(220)
Tid fr. 16.45, idag

Välkommen till Forever Beauty Klinik! Hedens bästa klinik med mer än 10 års erfarenhet i Sverige inom skönhet och hälsa. Legitimerad personal med lång erfarenhet. Vi erbjuder olika behandlingar med en oförglömlig upplevelse. Vi erbjuder utbildningar om du vill börja inom skönhet branschen eller vill utöka din kunskap, vi kan även erbjuda utrustning för kliniker.

-25%

Laser focus clinique

Laser focus clinique
Kristinelundsgatan 4, Göteborg
betyg4.7/5(1054)
Tid fr. 15.30, idag

Missa inte vår månadserbjudande 2024, VÄRVA DINA VÄNNER! För varje vän du värvar får du 500 kr rabatt vid köp av minst 1 ml dermal filler eller Botulinumtoxin för 4 områden. Om du värvar 5 vänner har du tjänat in priset av en spruta som ett tack. När en vän du har värvat köper minst 1 ml fillersbehandling eller Botulinumtoxin för 4 områden räknas värvningen som fullständig. Om du dessutom värvar fem vänner till valfria ansiktsbehandlingar får du en ansiktsbehandling till ett värde av 1890 kr helt utan kostnad. Välkommen!

-35%

Nordisk Skönhet

Nordisk Skönhet
Olivedalsgatan 18, Göteborg
betyg5/5(312)
Tid fr. 16.00, idag

Varmt välkommen till en av de mysigaste och trendigaste salongerna i Göteborg, Nordisk Skönhet! Här kan du få en avkopplande stund i frisörstolen med en varm kopp cappuccino och hembakat fika. Passa på och njut lite extra i schamponeringen med hårbottens massage. Vi på Nordisk Skönhet vill alltid ha kunden i fokus, där man ska känna sig trygg och hörd på sina önskemål. På salongen hittar ni Amanda som erbjuder tjänster inom skönhet. Amanda har 12 års erfarenhet av skönhetsbranschen, där hon jobbat med allt från hår till naglar. Amanda är licenserad frisör och stylist, jobbar även som frisör/stylist lärare sedan 8 år tillbaka. Salongen är utbildade i Hairtalk extensions och BHBD och är speciallister inom löshår. Vi på Salongen jobbar med Maria Nila som är ett svensk producerat och veganskt märke inom hårvård/styling. För oss är det inte bara viktigt med avkoppling och atmosfär, utan även ett hållbart tänk. Boka en tid hos oss och känn dig välkommen in i familjen.

-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Inci Beauty

Inci Beauty
Hedåsgatan 14, Göteborg
betyg4.9/5(256)
Tid fr. 15.30, idag

Välkommen till Inci Beauty Vi tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara - och utifrån det skapar vi din look. Hos oss får du en skräddarsydd behandling för att uppnå bästa resultat. Vi har en bred erfarenhet inom hår: färgning, slingor, balayage, hårförlängning, klippning, hårvård, håruppsättningar m.m. Vi har även lång erfarenhet inom permanent hårborttagning. Vi jobbar med den senaste lasermaskinen på marknaden - Sopranos Ice Platinum. Lasermaskinen är klassad som den bästa på marknaden som har 3 laservåglängder: YAG, Alexandria och Diodlaser i samma hundenhet. Du blir hårfri snabbare än andra maskiner. Lasern går ner på 3 olika djup och kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper - även dina ljusa hårstrån. Lasermaskinen har en kraftfull och inbyggd kyla vilket gör den mycket säker och smärtfri. Vi utför även Botox-behandlingar. Det är dock viktigt att du som ny eller återkommande kund som ej besökt våra läkare under dem senaste 6 mån

-25%

Belle Studios Clinic

Belle Studios Clinic
Karl gustavsgatan 15, Göteborg
betyg4.9/5(335)
Tid fr. 19.20, idag

Hos Belle Studios Clinic förstår vi att varje individ är unik. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med de senaste teknologierna inom hälsa och skönhet, speciellt utformade för att passa dina personliga behov. Vår expertis i kombination med marknadens bästa maskiner bildar grunden i vår filosofi att skapa individanpassade och resultatinriktade behandlingsplaner. Vi tror på en helhetssyn där hälsa inte endast handlar om det yttre utan även det inre. Varje behandlingsmetod vi använder syftar till att främja just din hälsa. Tänk dig en plats där din hälsostatus inte bara blir kartlagd utan också omhändertagen med skräddarsydda, resultatinriktade metoder som stärker dig inifrån och ut. Våra klienters transformationer talar sitt tydliga språk – ökad livskvalitet och välbefinnande. Varmt välkommen att boka din tid.

-30%

Hår och Ting

Hår och Ting
Västragatan 72, Kungälv
betyg4.8/5(1051)
Tid fr. 15.45, idag
-25%
Medlem i Frisörföretagarna

Askeey Beauty Studio

Askeey Beauty Studio
wieselgrensplatsen 11, gothenburg
betyg4.8/5(23)
Tid fr. 15.00, idag
-25%

Salong Eriksberg

Salong Eriksberg
Östra Eriksbergsgatan 80, Göteborg
betyg4.6/5(1119)
Tid fr. 16.15, idag
-25%

Hud & Kropp och Beauty by Emelie

Hud & Kropp och Beauty by Emelie
Jungfrustigen 6, Mölndal
betyg4.9/5(675)
Tid fr. 17.45, idag
-25%

Shine Bright by Leila

Shine Bright by Leila
Lilla Badhusgatan 2. Stenpiren, Göteborg
betyg4.9/5(316)
Tid fr. 17.00, idag
-25%

Myskinclinic

Myskinclinic
Surbrunnsgatan 10, Göteborg
betyg4.9/5(191)
Tid fr. 16.45, idag
-40%

Salong SV43 AB

Salong SV43 AB
MÖLNDALSVÄGEN 63, Göteborg
betyg4.9/5(345)
Tid fr. 15.00, idag
-25%
IMPROVE SKIN

IMPROVE SKIN

Markmyntsgatan 6, Göteborg
betyg4.5/5(233)
-25%

Beauty Bubblor

Beauty Bubblor
Andra Långgatan 31, Göteborg
betyg4.5/5(169)
Tid fr. 15.30, idag
-25%

Young Nails

Young Nails
Magasinsgatan 1, Göteborg
betyg4.9/5(883)
Tid fr. 16.45, idag
-30%
Skönhetsklinik & Tiam Beauty

Skönhetsklinik & Tiam Beauty

Södra Allégatan 1, Göteborg
betyg4.4/5(77)
-40%

LASH&BROW BY MITRA

LASH&BROW BY MITRA
Drottninggatan 22, Göteborg
betyg5/5(36)
Tid fr. 16.00, idag
-25%

The Beauty Key AB

The Beauty Key AB
Haga kyrkogata 8, Göteborg
betyg4.9/5(2333)
Tid fr. 15.25, idag
-25%

Beauty Boutiquet Frisör Salong

Beauty Boutiquet Frisör Salong
Kungsportsavenyn 43, Göteborg
betyg4.8/5(115)
Tid fr. 17.40, idag
-25%

Style Studio Sverige AB

Style Studio Sverige AB
Sjupundsgatan 25, Göteborg
betyg4.5/5(42)
Tid fr. 15.00, idag
-40%

Nova Active Beauty

Nova Active Beauty
Torpagatan 1, Göteborg
betyg3.4/5(38)
Tid fr. 16.45, idag
-25%

Frisör Studio Eleven

Frisör Studio Eleven
August Barks Gata 11, Västra Frölunda
betyg4.7/5(153)
Tid fr. 15.30, idag
-25%

Salong H2

Salong H2
Mölndalsvägen 87E, Göteborg
betyg4.8/5(868)
Tid fr. 16.15, idag
-25%

Angela beauty

Angela beauty
Götaverksgatan 21, Göteborg
betyg4.8/5(40)
Tid fr. 15.00, idag
-25%