massage boden · 83 träffar

Billigt och rabatt för massage i boden. Välj bland thaimassage, fotmassage, lymfmassage mm sistaminuten nu.

Populärast

Elite Beauty Care

Elite Beauty Care
Hagagatan 1 (Fokus Optik), Stockholm
betyg4.9/5(97)
Tid fr. 11.00, idag

Välkommen till Elite Beauty Care. Stängt från 1 till 27 februari, bokningar är välkomna att börja den 28:e Vi finns vid Odenplan i samma lokal som Fokus Optik på Hagagatan. Vi erbjuder professionell massage och skönhetsvård i en avslappnande miljö. Vi är anslutna till Epassi och Wellnet för din friskvård.

-25%

Aroma massage & spa

Aroma massage & spa
Stora Gatan 78, Västerås
betyg4.5/5(1485)
Tid fr. 10.00, idag

utnyttja din friskvård med massage eller spa bad med jacuzzi o bastu hos oss med Epassi, Benify, Wellnet. Edenred och unna dig en stund för dig själv eller tillsammans med en vän för Duo massage, till stamkunder så bra priser på klippkort som är rabatterade, vi Finns centralt i Västerås i fina lokaler, Vi har välutbildade terapeuter som lyssnar o läser av din kropp vad som kan passa dig bäst för dagen , öppet alla dagar, VÄlkomna Aroma Massage o spa, stora gatan 78 , 724 65 Västerås, 0214704282, Hälsar Peter med Personal

-25%

Filippinsk Massage I Lidköping

Filippinsk Massage I Lidköping
Kållandsgatan 22, Lidköping
betyg4.9/5(56)
Tid fr. 10.15, idag

//Endast öppet för tidsbokade besök// Nu kan ni betala med Epassi hos mig. Att massage har positiva effekter känner de flesta till. Vi slappnar av och blir gladare och piggare. Massage även sänker blodtrycket, sänker kroppens nivåer av stresshormoner och ökar blodcirkulationen. De positiva resultaten av massage är många: bättre sömn, förbättrad kroppshållning, minskad muskelspänning och minskad risk för skador vid träning bara för att nämna några. Att få massage är en klok investering för ett bättre välbefinnande.

-25%

TK Thaimassage

TK Thaimassage
Västra Köpmansgatan 13, Karlskrona
betyg4.8/5(363)
Tid fr. 14.00, idag

Varmt välkommen till mig, Thongwanna och min salong. Här kan du enkelt boka en tid för en skön avkopplande behandling hos mig.

-25%

Vallentuna Hudvårdssalong

Vallentuna Hudvårdssalong
Centralvägen 12, Vallentuna
betyg4.8/5(2449)
Tid fr. 10.00, idag

Välkommen till oss på Vallentuna Hudvårdssalong för en lyxigare tillvaro!  Boka dig en tid och kom ner till vår oas av harmoni! Vi har ett brett utbud av behandlingar. Vi samarbetar med en leg. sjuksköterska med botox & fillers, kontakta oss via mail info@vallentunahudvardssalong.se för mer information och bokning. Botox och fillers utförs på på vår salong i Arninge, Body & Skin Care i Täby AB, Polygonvägen 7. För oss är det helt självklart att vi alltid arbetar med en god hygien men vidtar ytterligare försiktighetsåtgärder: - Vi välkomnar dig med ett leende istället för ett handslag. - Vi spritar av behandlingsrummet och byter handdukar mellan varje kund. - Vi spritar av alla kontaktytor regelbundet under dagen. - Vi har även utökat intensiteten av städ med vårt städföretag. Vi i personalen stanna hemma vid symptom på förkylning och ber därför dig som kund att göra detsamma. Vi har öppet som vanligt och med detta sagt vill vi be dig som kund att fortsätta komma på behandling oc

-25%

FSA WORKOUTS HQ

FSA WORKOUTS HQ
LOKSTALLSGATAN 7, Stockholm
betyg4.9/5(48)
Tid fr. 10.45, idag

Bio-hacking, massage, muskelterapi - vi har allt när det kommer till återhämtning, avkoppling och prestationsboost. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter dina behov!

-40%

Massage & Friskvård Stockholm

Massage & Friskvård Stockholm
Sockengränd 2 120 40 Årsta, Årsta
betyg4.9/5(26)
Tid fr. 10.00, idag

Välkommen till en välbehövlig och avslappnade helkroppsmassage. Efter din behandling kommer du känna dig styrkt och utvilad. Låt din kropp få det den behöver - ge dig själv det du behöver!

-40%

BeautyLounge Kungsholmen

BeautyLounge Kungsholmen
Hantverkargatan 51, Stockholm
betyg4.5/5(1582)
Tid fr. 08.00, idag

Välkommen till oss på BeautyLounge. Vi finns centralt på Kungsholmen och St:Eriksplan. Hittar du ingen ledig tid hos oss på Kungsholmen kan du boka en tid på våran nya salong på St:Eriksplan då skrollar du bara längst ner på sidan så hittar du bokningen där. Där hittar ni Irma och Ivana. Direktlänk till St:Eriksplan: https://bokadirekt.se/portal/beautylounge-st-eriksplan/952 Vill du ha hjälp att boka in en tid eller har frågor om en behandling, tveka inte utan kontakta oss så hjälper vi dig. Tel: 08/650 1551 Email: info@beautylounge.se

-25%

GOLDEN BEAUTY STUDIO

GOLDEN BEAUTY STUDIO
Hornsgatan 87, Stockholm
betyg4.3/5(359)
Tid fr. 15.00, idag

Vänligen smsa 0766570760 för lediga tider, eller inte hitta någon tid passar dig. Varför inte köpa ett Goldenpresentkort hos oss? Om du önskar presentkort för friskvård, köp det direkt hos oss på Hornsgatan för lättare redovisning. Vi erbjuder massage, ekologisk hudvård & olika behandlingar, även mer avancerade ansiktsbehandlingar som microneedling &bb-glow med flera. Vi fixar också dina fransar och bryn. Du kan också boka oss till exempelvis ett äldreboende som event där man kan boka spa-behandlingar. Eller en tjejkväll på salongen. Välkommen!! till en mysig salong där du får ro om dig själv.Vi är säker på att vi kan vinna ditt förtroende,på g priset,känslor och kvalitet. Alla förtjänar en mysig stund.

-30%

TNT Kliniken NK x HEAT Östermalm

TNT Kliniken NK x HEAT Östermalm
Regeringsgatan 47, NK, Stockholm
betyg5/5(309)
Tid fr. 14.15, idag

Delar lokalen med HEAT by Sophia Lie i NK parkaden, nedreplan. (våningen längst ned) På TNT Kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken x HEAT erbjuder naprapati, svensk klassisk massage, behandlande/sport massage för privatpersoner såväl som företag. Vi delar lokal med HEAT by Sophia Lie.

-25%

Sthlm Physique Solna

Sthlm Physique Solna
Johan Enbergs väg 20, Solna
betyg4.8/5(606)
Tid fr. 12.00, idag

Köp friskvård på MassageStockholm.se. Massage i Solna. Stockholms största massagekedja med flera mottagningar och hög kvalitet. Du kan boka din behandling så lite som 10min innan. Varmt välkommen till vår mysiga mottagning. Kör friskvård via MassageStockholm.se. Gäller i 2 år och rabatterade priser. Varmt välkommen! Vi tar ej kontanter.

-40%

Sherry Beauty Estetik AB

Sherry Beauty Estetik AB
Torsplan 8, Stockholm
betyg4.8/5(2097)
Tid fr. 14.40, idag

VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM ÄR NY/BEFINTLIG KUND! Har du länge funderat över att boka in en injektionsbehandling hos oss? Nu kan du boka in en kostnadsfri FaceTime konsultation! Som ny kund bör du ha utfört en konsultation 48 h innan ditt bokade besök samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan behandlingen kan utföras. Det vill säga 2 dagar efter en utförd konsultation kan du tidigast utföra behandlingen och senast inom en vecka. Din konsultation kan även utföras digitalt med bilder och videos bifogade till oss med en återkoppling från en utav våra legitimerade personal. Info@sherrybeauty.se med ämnet “Konsultation”  Befintliga kunder: Du som tidigare utfört en konsultation samt behandling hos oss kan direkt boka dina tider utan ovanstående regler, senast inom 6 månader efter utförd behandling. Enligt lag, behöver vi dokumentera behandlingen med före/efter bilder som kommer att lagras i vårt journalsystem. Vi följer GDPR lagen för lagring av era personuppgifter. När du väl är

-25%

Care of Skin

Care of Skin
Västmannag. 88,, Stockholm
betyg4.9/5(692)
Tid fr. 09.00, idag
-25%
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

U-Zone Haninge

U-Zone Haninge
Handenterminalen 6, Handen
betyg4.8/5(2377)
Tid fr. 10.00, idag
-30%
Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

TNT Kliniken Kungsholmen

TNT Kliniken Kungsholmen
Strandbergsgatan 12, Stockholm
betyg5/5(309)
Tid fr. 10.20, idag

På TNT kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken erbjuder naprapati, massage, behandlande massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag.

-25%

Svea Naprapati & Idrottsmedicin

Svea Naprapati & Idrottsmedicin
Sveavägen 141B, Stockholm
betyg4.9/5(816)
Tid fr. 09.20, idag
-25%

VARBERGSMASSÖREN

VARBERGSMASSÖREN
Birger Svenssons väg 16E, Varberg
betyg4.6/5(136)
Tid fr. 10.15, idag
-25%
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

REHAB Studio

REHAB Studio
Östra Klarälvsgatan 17, Karlstad
betyg4.8/5(500)
Tid fr. 11.55, idag
-25%
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Urban Zen Massage & Wellness

Urban Zen Massage & Wellness
Centralvägen 3C, Rimbo
betyg4.9/5(66)
Tid fr. 12.55, idag
-25%

PJK Massage och Friskvård *

PJK Massage och Friskvård *
Fatbursgatan 8, 118 54 Stockholm, Stockholm
betyg4.9/5(433)
Tid fr. 09.00, idag
-40%

LPG Sthlm By Healing Antaratma

LPG Sthlm By Healing Antaratma
Odinsvägen 29, Dalarö
betyg4.9/5(79)
Tid fr. 12.15, idag
-30%

Gullmarsplans Naprapatklinik

Gullmarsplans Naprapatklinik
Grafikvägen 11, Johanneshov
betyg4.8/5(912)
Tid fr. 11.05, idag
-30%

Sannas Skönhetsvård

Sannas Skönhetsvård
Kyrkogatan 25, Skurup
betyg4.8/5(616)
Tid fr. 08.20, idag
-25%

Relaxpunkten/Pakvis Hälsocenter

Relaxpunkten/Pakvis Hälsocenter
Vaksalagatan 22A, Uppsala, Sweden
betyg4.7/5(482)
Tid fr. 11.00, idag
-25%

Unikvård--Tulegatan 55

Unikvård--Tulegatan 55
Tulegatan 55, Stockholm
betyg4.6/5(1227)
Tid fr. 11.40, idag
-40%

Chic Clinic

Chic Clinic
Periskopvägen 1, Lidingö
betyg4.8/5(1263)
Tid fr. 13.45, idag
-25%
Medlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige

Arethé Salong Helsingborg

Arethé Salong Helsingborg
Drottninggatan 31, Helsingborg
betyg4.8/5(947)
Tid fr. 10.00, idag
-25%

MA Hälsan i fokus

MA Hälsan i fokus
Storgatan 28A, Motala
betyg4.8/5(315)
Tid fr. 11.10, idag
-25%

Beauty Area

Beauty Area
Drottningsgatan 184, Helsingborg
betyg4.8/5(121)
Tid fr. 10.00, idag
-25%

Stockholm massage och hårvård

Stockholm massage och hårvård
Vikingagatan 20, Stockholm
betyg4.7/5(49)
Tid fr. 12.00, idag
-30%
;