1. Hem
  2. Hudvård Malmö

Youness Concept

betyg4.8 Fantastiskt bra(1503 betyg)
Kyrkogatan 3, 211 22, Malmö
Ledande skönhetsklinik i Malmö City. Youness Concept fokuserar på att hjälpa dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående. Vårt koncept har tre huvudsakliga delar: Skönhetsbehandlingar, injektions- och avancerade hudbehandlingar samt hudvårdsprodukter. I vår klinik erbjuder vi det senaste inom avancerad hudvård, med alltifrån peels till laserbehandlingar. Vi utför även hudanalyser och utformar hemvårdsprogram med våra hudvårdsprodukter. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria för att alla ska ha möjligheten att få träffa våra experter! Vi erbjuder även kostnadsfria online konsultationer som bokas in online under fliken "konsultationer". Ansvarig personal ringer upp i ett videosamtal vid avtalad tid och erbjuder en professionell konsultation med svar på alla frågor. Som kund hos oss är du i trygga händer – Samtliga behandlingar utförs av legitimerad och/eller auktoriserad personal. Vi använder de bästa metoderna, har tillgång till den senaste tekniken och säkerheten kompromissar vi aldrig med. Hela vårt utbud finner du nedan eller på hemsidan. Du är varmt välkommen att boka din tid hos oss genom att välja den behandling du önskar i menyn. Under varje behandling finns det en flik med "mer information" - klicka gärna på den för att läsa mer ingående om varje behandling. Vi vill uppmärksamma dig på följande viktiga punkter inför ditt besök: - När du bokar din tid hos oss går du med på våra bokning/avboknings villkor som godkänns innan bekräftad bokning. - Återbud måste inkomma senast 48 timmar innan avtalad tid. - Avbokning av tid är endast giltig via bokadirekt med hjälp av mottagen avbokningskod i mailbekräftelsen. Vi tar inte emot avbokningar via meddelanden på sociala medier, mail, sms eller telefonsamtal. - Utebliven tid debiteras med fullt belopp.
13905

Boka tjänst

Fransar & Bryn

  • 25%
    Bryn | Form/plock
    20 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
    För tider fram till 29 apr
    Boka

Skinconcept | Avancerad hudvård

  • 25%
    PRP | Hud + micro 3x
    6 750 kr (ord. 9 000 kr)Mer info
    För tider fram till 29 apr
    Boka
  • 25%
    Ansiktsbehandling | Hudterapeutens val (avancerat)
    1 350 kr (ord. 1 800 kr)Mer info
    För tider fram till 29 apr
    Boka

Skinconcept | Ansiktsbehandling

  • 25%
    Ansiktsbehandling | Hudterapeutens val (Nimue)
    75 minuter, 1 046.25 kr (ord. 1 395 kr)Mer info
    För tider fram till 29 apr
    Boka

Skönhetsterapeut

noImage
Youness
4.7
(198 betyg)
Verksamhetschef / Hudterapeut
Erfaren och uppskattad expert inom skönhetsbranschen, känd för att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som ger klienter en förtroendefull upplevelse. Med expertis och hängivenhet strävas högkvalitativa behandlingar för att bevara strålande resultat!
noImage
Nour Ak
4.7
(360 betyg)
Aukt. Hudterapeut
Auktoriserad hudterapeut med gesällbrev och medlemsskap i SHR. Hon är även internationellt CIDESCO certifierad med en gedigen erfarenhet inom branschen och specialisering inom diverse hudproblem. Hennes rykte sträcker sig också till de unika och exklusiva SPA-behandlingar som hon erbjuder i en privat och exklusiv miljö.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1503 betyg
Anna H.
till Niclas Bergström
Niclas är trevlig och skicklig på sitt jobb. Väldigt försiktig och bra på att sticka. Han är en av de få behandlare som lyckas med tear trough 👌🏼

Visa mer

Mikaela M.
till Niclas Bergström
Jag och min man har gått hos Niklas sedan start, vilket nu är ett flertal år och för oss är Niklas det enda alternativet. Vi är alltid lika nöjda och Niklas kan sitt hantverk, är lugn och behaglig samt ser alltid till så att man är nöjd med resultatet. Kommer aldrig till att välja någon annan än dig Niklas. Du är en stjärna och vi är så tacksamma. ✨

Visa mer

Cassie P.
till Niclas Bergström
Professionellt bemötande, väldigt trevliga :)

Visa mer

Sebastian R.
till Niclas Bergström
Toppklass

Visa mer

Om företaget

På Youness Concept erbjuder vi ett unikt helhetsomhändertagande med ett brett utbud av behandlingar och produkter. Med stor erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi bl.a. estetiska injektionsbehandlingar som botox, fillers, trådlyft och avancerad hudvård. Vi har även SPA behandlingar och andra skönhetsbehandlingar för dig. I toppmodern lokal möter du alltid legitimerad, certifierad och auktoriserad personal som är till din hjälp – Vårt team av läkare i nära samarbete med sjuksköterska, hudterapeuter och andra skönhetsexperter gör att vi kan erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning för din skönhet och välbefinnande. Våra behandlingar och klinikmiljö är utvecklad för att både kvinnor och män ska känna sig välkomna. Att säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet är grunden för all vår verksamhet. Du som kund skall i alla lägen känna dig trygg med både service och resultat av de behandlingar som du genomgår hos oss. Därför väljer vi alltid produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden. Ny lagstiftning för estetiska injektionsbehandlingar: Den 1 juli 2021 trädde äntligen den nya lagen för estetiska injektionsbehandlingar i kraft. Youness Concept lever upp till och välkomnar den nya lagen. Vad innebär det för dig som kund på Youness Concept? Betänketiden för estetiska injektionsbehandlingar ska vara minst 2 dagar (48h). Du behöver genomföra en konsultation och invänta betänketiden innan vi får lov att hjälpa dig med en ny typ av behandling (innebär att konsultation och behandling inte kan genomföras samma dag. För injektionsbehandlingar gäller att du efter att du gett ditt samtycke kan du komma och göra samma typ av behandling inom 6-månader utan ny betänketid.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 18:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Flexibla öppettider, kunder kan boka tid och komma till oss på alla de tider som finns tillgängliga online att boka!
  • 0402350 XXVisa nummer

  • Kyrkogatan 3, 211 22, Malmö