1. Hem
 2. Hudvård Malmö

Youness Concept

betyg4.8 Fantastiskt bra(1574 betyg)
Kyrkogatan 3, 211 22, Malmö
Ledande skönhetsklinik i Malmö City. Youness Concept fokuserar på att hjälpa dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående. Vårt koncept har tre huvudsakliga delar: Skönhetsbehandlingar, injektions- och avancerade hudbehandlingar samt hudvårdsprodukter. I vår klinik erbjuder vi det senaste inom avancerad hudvård, med alltifrån peels till laserbehandlingar. Vi utför även hudanalyser och utformar hemvårdsprogram med våra hudvårdsprodukter. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria för att alla ska ha möjligheten att få träffa våra experter! Vi erbjuder även kostnadsfria online konsultationer som bokas in online under fliken "konsultationer". Ansvarig personal ringer upp i ett videosamtal vid avtalad tid och erbjuder en professionell konsultation med svar på alla frågor. Som kund hos oss är du i trygga händer – Samtliga behandlingar utförs av legitimerad och/eller auktoriserad personal. Vi använder de bästa metoderna, har tillgång till den senaste tekniken och säkerheten kompromissar vi aldrig med. Hela vårt utbud finner du nedan eller på hemsidan. Du är varmt välkommen att boka din tid hos oss genom att välja den behandling du önskar i menyn. Under varje behandling finns det en flik med "mer information" - klicka gärna på den för att läsa mer ingående om varje behandling. Vi vill uppmärksamma dig på följande viktiga punkter inför ditt besök: - När du bokar din tid hos oss går du med på våra bokning/avboknings villkor som godkänns innan bekräftad bokning. - Återbud måste inkomma senast 48 timmar innan avtalad tid. - Avbokning av tid är endast giltig via bokadirekt med hjälp av mottagen avbokningskod i mailbekräftelsen. Vi tar inte emot avbokningar via meddelanden på sociala medier, mail, sms eller telefonsamtal. - Utebliven tid debiteras med fullt belopp.
13905

Boka tjänst

Skinconcept | Ansiktsbehandling

 • 25%
  Ansiktsbehandling | Hudterapeutens val
  75 minuter, 1 125 kr (ord. 1 500 kr)Mer info
  För tider fram till 16 jul
  Boka

Skinconcept | Avancerad hudvård

 • 25%
  PRP | Skinbooster 4x
  6 000 kr (ord. 8 000 kr)Mer info
  För tider fram till 16 jul
  Boka
 • 25%
  Ansiktsbehandling | Hudvård
  1 425 kr (ord. 1 900 kr)Mer info
  För tider fram till 16 jul
  Boka

Fransar & Bryn

 • 25%
  Bryn | Form/plock
  20 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
  För tider fram till 16 jul
  Boka

Skönhetsterapeut

noImage
Youness
4.7
(198 betyg)
Verksamhetschef / Hudterapeut
Erfaren och uppskattad expert inom skönhetsbranschen, känd för att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som ger klienter en förtroendefull upplevelse. Med expertis och hängivenhet strävas högkvalitativa behandlingar för att bevara strålande resultat!
noImage
Nour Ak
4.7
(387 betyg)
Aukt. Hudterapeut
Auktoriserad hudterapeut med gesällbrev och medlemsskap i SHR. Hon är även internationellt CIDESCO certifierad med en gedigen erfarenhet inom branschen och specialisering inom diverse hudproblem. Hennes rykte sträcker sig också till de unika och exklusiva SPA-behandlingar som hon erbjuder i en privat och exklusiv miljö.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1574 betyg
Hanna W.
till Nour Ak
Jättenöjd med både browlift och lashlift!

Visa mer

Elin N.
till Niclas Bergström
Niclas är bäst!

Visa mer

Caroline P.
till Niclas Bergström
Niclas är fantastiskt duktig på det han gör. Blir alltid super nöjd med resultatet. Han är lugn och harmonisk och har ett proffesionellt bemötande.

Visa mer

Chanelle D.
till Nour Ak
You will always be in good hands with Nour. She is professional and kind. Nice ambience and relaxing place.

Visa mer

Om företaget

På Youness Concept erbjuder vi ett unikt helhetsomhändertagande med ett brett utbud av behandlingar och produkter. Med stor erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi bl.a. estetiska injektionsbehandlingar som botox, fillers, trådlyft och avancerad hudvård. Vi har även SPA behandlingar och andra skönhetsbehandlingar för dig. I toppmodern lokal möter du alltid legitimerad, certifierad och auktoriserad personal som är till din hjälp – Vårt team av läkare i nära samarbete med sjuksköterska, hudterapeuter och andra skönhetsexperter gör att vi kan erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning för din skönhet och välbefinnande. Våra behandlingar och klinikmiljö är utvecklad för att både kvinnor och män ska känna sig välkomna. Att säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet är grunden för all vår verksamhet. Du som kund skall i alla lägen känna dig trygg med både service och resultat av de behandlingar som du genomgår hos oss. Därför väljer vi alltid produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden. Ny lagstiftning för estetiska injektionsbehandlingar: Den 1 juli 2021 trädde äntligen den nya lagen för estetiska injektionsbehandlingar i kraft. Youness Concept lever upp till och välkomnar den nya lagen. Vad innebär det för dig som kund på Youness Concept? Betänketiden för estetiska injektionsbehandlingar ska vara minst 2 dagar (48h). Du behöver genomföra en konsultation och invänta betänketiden innan vi får lov att hjälpa dig med en ny typ av behandling (innebär att konsultation och behandling inte kan genomföras samma dag. För injektionsbehandlingar gäller att du efter att du gett ditt samtycke kan du komma och göra samma typ av behandling inom 6-månader utan ny betänketid.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • Tis09:00 - 18:00
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 16:00
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Flexibla öppettider, kunder kan boka tid och komma till oss på alla de tider som finns tillgängliga online att boka!
 • 0402350 XXVisa nummer

 • Kyrkogatan 3, 211 22, Malmö