1. Hem
 2. Lash lift Växjö

You Haircare

betyg4.9 Fantastiskt bra(727 betyg)
Sandgärdsgatan 12B, 352 30, Växjö
Hej och välkommen till You Haircare! Fyll i alla dina uppgifter för att vi ska kunna kontakta dig samt kunna skicka ut ett påminnelse sms när du gjort din bokning. Glöm ej att klicka på ”info-knappen” innan du bokar, för att försäkra dig om att du bokar rätt behandling. Har du fler frågor du undrar över, ring in till oss så hjälper vi dig! Varmt Välkommen!
2377

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Becca (Elev)
4.7
(25 betyg)
Frisör - Traineé
qliro
Becca är vårt nya tillskott till You familjen. Hon går sin frisörutbildning i Borås. Utbildningen är en djupgående utbildning inom frisör och alla olika moment. Becca är tjejen med en fantastisk utstrålning och energi som smittar av sig. Frisör är bara en del, hon är även utbildad make up - artist. Har du frågor kring smink eller vill bli sminkad är hon den rätta. Under sin frisörutbildning jobbar hon som elev hos oss. Hon är super taggad för att ge allt och att du som kund ska känna dig omhändertagen!
noImage
Clara
4.9
(170 betyg)
Frisör - Gesällbrev
qliro
Clara, hon är den sprudlande tjejen med härlig energi och driv. Hon ser framemot att hjälpa dig med ditt hår och framhäva just dina bästa sidor. Hårförtjockning och hårförlängning är en av många områden hon har specialiserat sig i. Clara är också vår egna bryn & frans-specialist.
noImage
AlvaFrisör - Gesällbrev
qliro
Alva, är tjejen som älskar att jobba med dig och ditt hår, hon brinner lite extra för långa hår och er blonda. Med hennes empati för kunden lyssnar hon och tar in ditt önskemål för att känna dig som en prinsessa i håret. Alva kommer ursprungligen från Ljungby men nu tagit sig an storstaden. Alva är en glad och positiv person och ser fram emot att ta hand om dig!
noImage
JenniferFrisör - Traineé
qliro
Jennifer är en av våra fantastiska frisör traineés som verkligen brinner för sitt arbete! Hon är känd för sin precision och kreativitet när det kommer till att skapa otroliga frisyrer. Att boka tid hos Jennifer innebär inte bara att få en ny frisyr, utan en hel upplevelse av skönhet och självförtroende. Hennes passion för att få varje kund att känna sig speciell och vacker är verkligen en anledning att välja henne för din nästa hårbehandling! Trygghet, lugn och med ett härligt skratt skulle vi beskriva Jennifer!

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
727 betyg
Peter S.
till Viktor
Mycket trevligt och professionellt,rekommenderar verkligen den här salongen

Visa mer

Ulrika A.
till Becca (Elev)
Duktig och lyhörd!

Visa mer

Sara C.
till Clara
Superfint resultat av fina Clara!

Visa mer

Domina S.
till Clara
Första gången jag besökte salongen och Clara. Så inlyssnande, trevlig och kunnig frisör! Är så nöjd med resultatet och jag kommer gärna tillbaka igen 🤎

Visa mer

Om företaget

Salong YOU hittar du i hjärtat av Växjö, inne i Blända passagen. Vi på salong You värdesätter rätten att kunna uttrycka sig som person genom sitt yttre. Vi älskar starka personligheter och unika looks. Vi vill hjälpa dig att använda håret som en stilbärare och identitet. Vi vill ge dig en look som visar vem just du är.

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån09:00 - 18:00
  • Tis09:00 - 18:00
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 14:00
  • SönStängd
 • 0470-470 XXVisa nummer

 • Sandgärdsgatan 12B, 352 30, Växjö