1. Hem
 2. Hudvård Stockholm

VISAGE

betyg4.9 Fantastiskt bra(1920 betyg)
Lästmakargatan 6, 11144, Stockholm
Hej och välkommen till oss på VISAGE! Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar med målet att lyfta fram och bevara din yttre skönhet och inre välbefinnande. Hos oss får du koppla av i något av våra mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din. Vi som arbetar på VISAGE har alla bred kompetens inom vårt område och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa. Behandlingstid som överskrider kl 18.00 samt helger tillkommer en ob-avgift på 100kr per behandling. Gäller f r o m. 1 September 2019
179

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Caroline
4.9
(202 betyg)
qliro
Delägare och Cidescodiplomerad Hudterapeut utbildad vid Elisabethskolan i Stockholm år 2000. Fokuserar primärt på avancerad hudvård inom resultatinriktade behandlingar såsom Dermapen, IPL, Kemisk Peel/TCA Peel, Nannic NBE1000 och Ledterapi. ”2015 fick jag och min kollega Louise förmånen att ta över VISAGE. Sedan dess driver vi salongen efter vår gemensamma ambition att VISAGE ska vara en hudvårdssalong där vi erbjuder service i världsklass och alltid erbjuder våra professionella hud- och kroppsvårdsbehandlingar anpassade för våra kunders individuella behov." "Med stor passion för allt som har med hud och hudvård att göra, sprider jag med glädje kunskap om hur viktigt det är att vårda sin hud och vilka resultat man kan få av att använda rätt hudvård. Jag tror genuint på att kost, träning och en hälsosam livsstil har god inverkan på din hud. Det tillsammans med noga utvalda hudvårdsprodukter och behandlingar kan ge fantastiska resultat med en underbar glow.”
noImage
Charlotte
4.9
(332 betyg)
Auktoriserad hudterapeut
qliro
Efter mer än 25 år som utbildad hudterapeut älskar jag fortfarande mitt jobb. Att få skräddarsy resultatinriktade hudvårdsbehandlingar och samtidigt ha förmånen att få träffa fantastiska och inspirerande personer. Det gör mina dagar på jobbet både utvecklade och roliga. Jag är utbildad Hud & Spaterapeut på Yrkeshögskolan för hud och spa. Innehar certifikat för Specialiserad hudterapeut,Dermopat, utför epilering, kryobehadlingar för pigmenfläckar, Dermapen och Skintightning med radiofrekvens. Diplomerad inom hygien och egenkontroll.
noImage
Louise
4.9
(218 betyg)
Hudterapeut/Delägare
qliro
Delägare samt Cidescodiplomerad Hudterapeut vid Gildaskolan i Stockholm. Certifierad inom IPL, microneedling med Dermapen, Kemisk peeling/ TCA-peel, Nannic NBE1000, Radiofrekvens och Ledterapi. ”Sedan 2015 är jag, tillsammans med min underbara kollega Caroline, stolt ägare av VISAGE. Jag brinner för hudvård och för att hjälpa och inspirera andra till en bättre hudhälsa. Kost och hud hänger intimt samman och med hjälp av träning och rätt hudvårdsprodukter tror jag att alla kan uppnå en frisk hud med vacker lyster. Bland det bästa jag vet är att få hjälpa unga tonåringar att få bukt med besvärande akneproblem och därmed förbättra deras självkänsla en aning. Mötet med dessa unga vuxna är något speciellt som ger mig enorm energi och glädje. Jag har förmånen att få kombinera jobbet som hudterapeut med min andra stora passion, att driva företag. Detta gör mina dagar både utmanande, lärorika, utvecklande och fantastiskt roliga!”
noImage
Magdalena
4.8
(149 betyg)
Certifierad Nagelteknolog, Certifierad Frans/Brynstylist
qliro
Utbildad Nagelterapeut på Scratch Nails Academy 2006. Certifierad Fransstylist i singelfransar samt lashlift och trådning. ”Min stora passion för skönhet startade som tonåring när jag började prenumerera på tidningen ELLE. Vem tycker inte om att se vackra kvinnor? Att få hjälpa en kvinna att känna sig vacker är det som jag tycker är så tillfredsställande med mitt jobb. Naturliga, vårdande naglar lackade med ett mörkt bordeaux nagellack kommer alltid vara min favorit. En tidlös klassiker! En av mina favoritbehandlingar är trådning som är en hårborttagningsmetod från mellanöstern. Jag strävar efter att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker inom skönhetsbranchen.”
noImage
Sussie
4.9
(352 betyg)
qliro
Diplomerad Hud & Spaterapeut. Certifierad inom IPL och Lashia fransförlängning. ”Jag tycker om att göra det mesta inom hudvård såsom ansiktsbehandlingar, kemiska peeler, fransböjning, epilering och massage.”
noImage
Tina
4.9
(132 betyg)
qliro
Diplomerad nagelterapeut sedan 2005 samt diplomerad hud och spa terapeut 2008 ”Jag gör ansiktsbehandlingar, fotvård, frans och brynfärg etc men brinner för mina nagelbehandlingar, geléförstärkning och permanentlack."
noImage
Helena
5
(52 betyg)
LPG terapeut
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1920 betyg
Hilkka N.
till Caroline
Caroline är ett proffs

Visa mer

Marie N.
till Nathalie
Alltid proffsig, trevlig o skicklig.

Visa mer

Camilla E.
till Charlotte
Charlotte är så kompetent, intresserad och med en härlig personlighet. Känner mig både fin, avkopplad och på topp när jag lämnar behandlingen.

Visa mer

Frida J.
till Helena
Helena är supergullig och kunnig! Hon har välmående i fokus och erbjuder en avslappnande stund 🌟

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 18:00
  • Tis10:00 - 18:00
  • Ons10:00 - 18:00
  • Tor10:00 - 18:00
  • Fre10:00 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppettiderna kan variera under juli och augusti.
 • 081066 XXVisa nummer

 • Lästmakargatan 6, 11144, Stockholm