1. Hem
  2. Nagelvård Helsingborg

VIP Nails & Beauty

betyg4.5 Mycket bra(977 betyg)
Prästgatan 2, 25224, Helsingborg
Välkommen till VIP Nails & Beauty i Helsingborg På VIP Nails & Beauty erbjuder vi dig nagelvård, fotvård och fransar. I våra nagelsalonger erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har 5 års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio - Chisel och Emme nails som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Våra erfarna nagelteknologer hanterar både material och teknik med stor skicklighet. Du får naglar som blir vackra, hållbara och känns naturliga. ‼️OBS‼️ Om du ha fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala. Om du avbokar senare än 24 timmar innan stängning dagen före ditt planerade besök eller inte avbokar alls debiterar vi dig fr 400 kr. Debiterings avgift som inte betalas i tid efter tredje påminnelse kommer skickas vidare till KRONOFOGDEN! Debiterings faktura kan ej dragits tillbaka oavsett anledning eftersom vi hör alltid av oss till kunden som har missat sin tid, svara man inte och inte höra av sig tillbaka till oss innan dagens stängning så faller det på ert eget ansvar! Vi kommer vara extra hårda med uteblivna tider eftersom vi har förlorat för mycket tider på grund av slarviga kunder! Tack för du avbokar i tid eller ännu bättre att du kommer på ditt bokade besökt! Välkommen till våra salonger!
6908

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
977 betyg
Jennie R.
till TOM
Snabbt och bra

Visa mer

Petra W.
till Tina
Så lätt på handen. Gick snabbt och blev bra😍

Visa mer

Henny B.
till VAN
Hade bokat tid men fick ändå vänta en kvart. En tjej började med mina naglar men sen blev hon tillsagd att ta en kund som skulle göra fransar och hon bara gick ifrån mig. När tjejen vid bordet bredvid var färdig med sin kund fortsatte hon med mina naglar. Utan att säga något reser hon sig och tar en ny kund. Visste inte om hon var färdig så satt och väntade men ingen annan kom jag ingen sa något så till sist gick jag fram till kassan för att betala. Mycket dålig stil. Visst, naglarna blir bra men kundbemötandet är uselt. Dessutom mycket smutsigt, döda växter och allmänt ofräscht. Kommer inte gå dit fler gånger.

Visa mer

Anna B.
till VAN
Allt fint

Visa mer

Om företaget

Välkommen till VIP Nails & Beauty i Helsingborg På VIP Nails & Beauty erbjuder vi dig nagelvård, fotvård och fransar. I våra nagelsalonger erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har 7 års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio - Chisel och Emme nails som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Våra erfarna nagelteknologer hanterar både material och teknik med stor skicklighet. Du får naglar som blir vackra, hållbara och känns naturliga. ??OBS?? Om du ha fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala. Om du avbokar senare än 24 timmar innan stängning dagen före ditt planerade besök eller inte avbokar alls debiterar vi dig fr 400 kr. Debiterings avgift som inte betalas i tid efter tredje påminnelse kommer skickas vidare till KRONOFOGDEN! Debiterings faktura kan ej dragits tillbaka oavsett anledning eftersom vi hör alltid av oss till kunden som har missat sin tid, svara man inte och inte höra av sig tillbaka till oss innan dagens stängning så faller det på ert eget ansvar! Vi kommer vara extra hårda med uteblivna tider eftersom vi har förlorat för mycket tider på grund av slarviga kunder! Tack för du avbokar i tid eller ännu bättre att du kommer på ditt bokade besökt! Välkommen till våra salonger!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
  • 07009467 XXVisa nummer

  • Prästgatan 2, 25224, Helsingborg