1. Hem
  2. Massage Halmstad

Västkustens Akupunktur AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(24 betyg)
Fiskaregatan 15, 30290, Halmstad
Varmt välkomna för en stunds, egen tid och behandling. Hitta häls och balans med Klassisk Kinesisk Medicin

Boka tjänst

Personal

noImage
Martha
4.9
(24 betyg)
Akupunktör/Sjuksköterska
qliro
Är en nyfiken Akupunktör och sjuksköterska. Ser att möjlighet till hälsa finns hos alla. Jag är knuffen i ryggen som kan leda dig dit med akupunkturen och hälsoråd från Klassisk Kinesisk Medicin och västerländsk medicin.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
24 betyg
Mia F.
till Martha
Martha är varm, ödmjuk och kunnig. Hon har hjälpt mig, så att mina vallningar och svettningar under klimakteriet nästan helt försvunnit.

Visa mer

Therese S.
till Martha
Känner mig så avslappnad och glad efteråt. Sover som en stock på natten🌞

Visa mer

Daniel D.
till Martha
Känns mycket bra nu!

Visa mer

Mia F.
till Martha
Martha är kunnig och ödmjuk. Fick även lite andra användbara tips som komplement till akupunkturen.

Visa mer

Om företaget

Varmt välkomna för en stunds egentid och behandling. Traditionell Kinesisk Medicin (kropps akupunktur) och rådgivning kan ges i rent avslappnade syfte och är stress reducerande och behandla stressrelaterade sjukdomar. Det hjälper även mot sömnbesvär, smärta, infektionssjukdomar, lindra symtom vid kroniska sjukdomar och psykisk ohälsa. Beroende på din ålder och hur länge du haft besvären så kan de behövas flera behandlings tillfällen. Öronakupunktur som ges vid flera tillfällen och hjälper mot stressrelaterade sjukdomar,sömnbesvär, mens besvär, psykisk ohälsa, klimakteriebesvär, smärta mm. NADA är en form av öronakupunktur där behandling utförs flera gånger under en längre tid. Används för att komma vidare efter en traumatisk händelse, psykisk ohälsa, beroendeproblematik som alkohol, droger eller rökning. Kan även hjälpa vid sömnbesvär. NADA behandling kan ske i en gupp om man tillsammans vill stötta varandra vid ex. sluta röka-grupp. NADA är en behandlingsform där även vänner och familjemedlemmar kan närvara för att ge stöd vid behandlingen. Gua Sha är en djupgående skrap massage. Används vid muskel och bindvävsproblematik som ger smärta och stelhet. Kan även behandla vissa sjukdomstillstånd. Är bra både för den otränade för att få upp rörelse och cirkulation, den vältränade för att få en bra återhämtning. Massagen ökar blodflödet, minskar ärrvävnad, tar bort slaggprodukter i muskler och vävnad. Sluta röka behandlingar utgår vi öron akupunktur som lugnar och tar bort abstinens Alla mina behandlingar kan ges hemma hos dig eller arbetsplats om flera önska behandling, till en extra kostnad. om det kan vara svårt att komma till mig. Mina behandlingar ingår i friskvårdsbidraget och jag är ansluten till Epassi. Jag använder mig endast av EU godkända en gångs nålar. Har patient och ansvarsförsäkring. Har tystnadsplikt. Jobbar enligt hygienkrav från miljö och hälsa Kontakta gärna mig om du har frågor eller något känns oklart. Varmt Välkommen /Martha

Bilder

Detaljer och kontakt