1. Hem
  2. Massage Rimbo

Urban Zen Massage & Wellness

4.9
155 Betyg
Centralvägen 3C, 762 31, Rimbo
Välkommen till Urban Zen Massage & Wellness! Vi erbjuder en fridfull och avkopplande upplevelse för ditt välbefinnande. Vårt proffsiga massörsteam hjälper dig släppa stress och hitta inre balans med olika tekniker. Njut av vår harmoniska atmosfär och skräddarsydda behandlingar som passar dig.
19499

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
4.9
Claudia
Qliro
Under mina 11 år i massagemetoden har jag utvecklat en passion för att erbjuda avkoppling och välbefinnande till mina klienter. Genom min expertis och känsla för kroppens behov kan jag skapa skräddarsydda massageterapier som lindrar spänningar och främjar hälsa och balans. Förutom att erbjuda professionella massagetjänster är jag även en utbildare och instruktör inom massageterapi. Jag delar gärna med mig av min kunskap och erfarenhet genom att hålla kurser och utbilda blivande massörer. Att kunna sprida kunskapen om massagens fördelar är något som jag brinner för. Jag är också en aktiv deltagare i internationella massagetävlingar. Genom att delta i dessa tävlingar får jag möjlighet att utmana mig själv, utveckla mina färdigheter och lära mig av de bästa i branschen. Det är en fantastisk möjlighet att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom massageterapi.

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 155 betyg
5
(143)
4
(12)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna64 recensioner från 155 betyg
Jim L.
till Claudia
Jätteduktig, har varit här förr och kommer boka igen i framtiden. Claudia är riktigt duktig. Tack!
Ana N.
till Claudia
Tack Claudia för en fin upplevelse. Du har magiska händer! Jag fått även en trevlig bemötande, känner mig helt underbar efter besöket hos dig.
Kim Ö.
till Claudia
Efter en behandling fick jag bort all värk som jag hade i kroppen
Hanna A.
till Claudia
Bästa massören jag någonsin varit till!
Visa fler recensioner

Om företaget

Hej och välkommen! Jag heter Claudia Ianosi Chico och är en erfaren och certifierad massageterapeut med över 11 års erfarenhet inom branschen. Som grundare av Urban Zen Massage & Wellness är mitt mål att skapa en plats där varje klient kan uppleva lugn, avslappning och personlig vård. Vi samarbetar med företag och arrangerar företagsevenemang, inklusive massage för personalens hälsa, kick-offer och hälsodagar. **Företagsmassage och evenemang** Urban Zen Massage & Wellness erbjuder skräddarsydd företagsmassage för företag i alla storlekar. Oavsett om du organiserar en kick-off, konferens eller en hälsodag, kan vi skapa paket som är anpassade efter ditt teams behov. Vi samarbetar med prestigefyllda platser som Johannesbergs och Rånäs slott, där vi erbjuder wellness-tjänster för gäster som besöker deras spa-anläggningar. Vi har också haft nöjet att delta i en kick-off med mitt tidigare arbete, Sparadiset, där jag erbjöd avslappnande massage till personalen. **Skräddarsydda paket för företag och konferenser** Med paket som *ZenBas Pack*, *ZenBusiness Pack* och *BusinessPro Wellness* erbjuder vi flexibla lösningar för företag som vill förbättra sina anställdas välmående. Vi erbjuder även *Zen Konferens*, ett specialanpassat paket för konferenser och evenemang som inkluderar sessioner med *sound healing*, *breathwork*, guidad meditation och gruppcoaching. Dessa sessioner är perfekta för att skapa en balanserad och sammanhängande miljö, idealisk för team-building och företagswellness. Urban Zen Massage & Wellness är mer än bara en massage – det är en komplett upplevelse som främjar både kropp och själ. Kom och upplev en professionell behandling som tar hand om din hälsa, ditt välbefinnande och din inre balans. **Välkommen till Urban Zen Massage & Wellness – din väg till inre harmoni och balans!**

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vänligen notera att våra öppettider kan variera. För att säkerställa att du hittar en tid som passar dig bäst, rekommenderar vi att du ringer oss för att kontrollera tillgängligheten. Vi ser fram emot att hjälpa dig att boka en tid som passar dina behov. Välkommen att kontakta oss för mer information!
  • 07203229 XXVisa nummer

  • Centralvägen 3C, 762 31, Rimbo