1. Hem
  2. Massage Rimbo

Urban Zen Massage & Wellness

betyg4.9 Fantastiskt bra(95 betyg)
Centralvägen 3C, 762 31, Rimbo
Välkommen till Urban Zen Massage & Wellness! Vi erbjuder en fridfull och avkopplande upplevelse för ditt välbefinnande. Vårt proffsiga massörsteam hjälper dig släppa stress och hitta inre balans med olika tekniker. Njut av vår harmoniska atmosfär och skräddarsydda behandlingar som passar dig.
19499

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Claudia
4.9
(95 betyg)
qliro
Under mina 11 år i massagemetoden har jag utvecklat en passion för att erbjuda avkoppling och välbefinnande till mina klienter. Genom min expertis och känsla för kroppens behov kan jag skapa skräddarsydda massageterapier som lindrar spänningar och främjar hälsa och balans. Förutom att erbjuda professionella massagetjänster är jag även en utbildare och instruktör inom massageterapi. Jag delar gärna med mig av min kunskap och erfarenhet genom att hålla kurser och utbilda blivande massörer. Att kunna sprida kunskapen om massagens fördelar är något som jag brinner för. Jag är också en aktiv deltagare i internationella massagetävlingar. Genom att delta i dessa tävlingar får jag möjlighet att utmana mig själv, utveckla mina färdigheter och lära mig av de bästa i branschen. Det är en fantastisk möjlighet att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom massageterapi.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
95 betyg
Hanna A.
till Claudia
Claudia är jätte kunnig och utför flera olika metoder för alla behov. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Kosovare M.
till Claudia
Jätteduktig och trevlig ⭐️

Visa mer

Pia B.
till Claudia
Kan varmt rekommendera Claudia

Visa mer

Ida B.
till Claudia
Mycket nöjd! Ställde frågor innan och anpassade efter mig och behov! Gick därifrån mjuk i kroppen och huden var len efter ljuset hon använde! Mycket mysigt!

Visa mer

Om företaget

Hej och välkommen! Jag heter Claudia Ianosi och jag är en erfaren och certifierad massageterapeut med över 11 års erfarenhet inom branschen. Jag är också grundaren av företaget Urban Zen Massage & Wellness. Urban Zen Massage & Wellness är en plats där du kan hitta lugn och avkoppling i en stressfri miljö. Min målsättning är att ge varje klient en personlig och skräddarsydd upplevelse för att främja deras välmående på både kropp och själ. Kom och upplev en professionell och avkopplande massagebehandling som tar hand om din hälsa och balans. Välkommen till Urban Zen Massage & Wellness, där din välbefinnande är vår främsta prioritet!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vänligen notera att våra öppettider kan variera. För att säkerställa att du hittar en tid som passar dig bäst, rekommenderar vi att du ringer oss för att kontrollera tillgängligheten. Vi ser fram emot att hjälpa dig att boka en tid som passar dina behov. Välkommen att kontakta oss för mer information!
  • 07203229 XXVisa nummer

  • Centralvägen 3C, 762 31, Rimbo