1. Hem
  2. Utbildning Nässjö

Unika Samtal - Linda Kensén

betyg4.8 Fantastiskt bra(208 betyg)
Hembygdsgatan 8D, 571 35, Nässjö
Välkommen till Unika Samtal! Jag arbetar med en helhetssyn på människan, vilket innebär att jag tar hänsyn till både kropp, själ och sinne i mina behandlingar och samtal. Mitt brinnande engagemang uppstår ur viljan att stödja andra att finna sin inre tro; en tro på sin egen kapacitet, att förlita sig på sin passion, följa sin nyfikenhet, omfamna sina gränser och behov, samt att vara öppen för den djupa visdom som flödar från ens kärleksfulla hjärta – vilket utgör porten till ens unika själ!
16646

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Unika Samtal - Linda Kensèn
4.8
(208 betyg)
Samtalsterapi, Healing och Medium
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
208 betyg
carina d.
till Unika Samtal - Linda Kensèn
Härlig energi, jätteintressant ämna och en väldigt bra föreläsare. Väldigt trevligt och givande.

Visa mer

Ewa H.
till Unika Samtal - Linda Kensèn
Omhändertagande, känner att det är fin energi i lokalerna. Linda är mycket kunnig och kan förmedla sitt budskap. Rekommenderar att boka henne.

Visa mer

Malin M.
till Unika Samtal - Linda Kensèn
En fantastisk mötesplats

Visa mer

Alexandra S.
till Unika Samtal - Linda Kensèn (Din Kraftplats)
En plats att bara vara i nuet ♥️🌿🌟

Visa mer

Om företaget

Mitt brinnande engagemang uppstår ur viljan att stödja andra att finna sin inre tro; en tro på sin egen kapacitet, att förlita sig på sin passion, följa sin nyfikenhet, omfamna sina gränser och behov, samt att vara öppen för den djupa visdom som flödar från ens kärleksfulla hjärta – vilket utgör porten till ens unika själ! Jag erbjuder transformerande samtal och behandlingar som syftar till att hjälpa människor att uppnå inre förändring och transformation. Jag älskar att hålla i utbildningar, kurser, workshops och vara ute och föreläsa. Allt detta för att inspirera andra att lita på sin egen intuition, potential och kraft. Avbokningspolicy Förhoppningsvis går saker som planerat men för de dagarna det inte gör det: Av- och ombokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid för vårt enskilda möte. I annat fall debiteras hela avgiften.

Bilder

Detaljer och kontakt