1. Hem
  2. Hälsa Falun

Ulrikas Yoga och Kroppsterapi

betyg5 Fantastiskt bra(6 betyg)
Källviksvägen 7, 791 52, Falun
Välkommen till mig på Källviksvägen 7, en oas strax utanför stan. Jag erbjuder behandlingar för kropp och själ i min lokal på Källviksvägen 7, 2 km utanför Falun Centrum! Här finns en plats för lugn och ro och sänka stress. Mina behandlingar är skapade för dig att finna lugnet inom dig och komma i kontakt med din sanna essens. Jag hjälper dig läka från sviterna av stress och obalans och hitta tillbaka till närvaro, lugn och ro. Mina behandlingar jobbar på alla nivåer inom dig; fysiskt med kropp, nervsystem och muskler, mentalt med tankar och präglingar och emotionellt med ditt känsloliv, samt andligt med att finna kontakt med din intuition och sanna kraft du bär inom dig. Jag kombinerar ibland ihop olika behandlingar efter vad du behöver. Kontakta mig gärna för individuell rådgivning om du är osäker vilken behandling du ska boka.  Varmt Välkommen!

Boka tjänst

utövare

noImage
Ulrika Hellsén
(6 betyg)
Yoga och kroppsterapeut
+22

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Carina F.
till Ulrika Hellsén
En skön och mjuk behandling som fick större effekt än förväntat.

Visa mer

Elenor R.
till Ulrika Hellsén
Sååå avslappnande och skönt! Känner mig fräch i hjärnan och lätt i kroppen efter access bars behandlingar 🙏

Visa mer

Maria A.
till Ulrika Hellsén
Första gången hos Ulrika. Bokade en andlig healing. Kände mig trygg och väl omhändertagen. En bra upplevelse för mitt inre och mitt yttre mående. Kunde även lägga till en mini-massage för skuldran, vilket visar att Ulrika verkligen anpassar sina behandlingar efter kundens behov och önskemål. Rekommenderas verkligen 🙂

Visa mer

Om företaget

Varmt Välkommen till mig och mina behandlingar. Jag verkar för att skapa läkning och balans i Hela Dig. Genom olika behandlingar erbjuds du flera möjligheter att skala bort det som står i vägen för att du ska kunna vara Hela Du. Rensa det som behöver rensas och skapa rum för din sanna essens att få växa inom dig. Jag använder mig av massage, healing, Access Bars, mediyoga, yogaterapi, IR-terapi, samt vägledning utifrån din unika situation du befinner dig i.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Mån-Fre 09:00-17:00 Varierande öppettider, hör gärna av dig för att boka tid om du inte hittar någon ledig tid som passar.
  • 073-72074 XXVisa nummer

  • Källviksvägen 7, 791 52, Falun