1. Hem
 2. Botox Handen

U-Zone Haninge

betyg4.8 Fantastiskt bra(1813 betyg)
Handenterminalen 6, 136 40, Handen
U-Zone erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående. Personlig service, kvalité och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla samt kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar för just dig. Vid bokning välj en behandling eller terapeut i listan nedan, leta upp en ledig tid som passar dig. Hittar du inga tider som passar, ring till oss på salongen  eller maila oss på info@u-zone.se så försöker vi lösa det. Parkering: Du parkerar smidigast mittemot Hotell Winn Viktigt! Alla avbokningar ska göras minst 24 tim före din bokade tid.   Alla uteblivna tider eller sena avbokningar debiteras 100%. Friskvård: Vi är anslutna till Benify, Epassi & Wellnet Våra utbildningar:  -Microblading  -Henna Brows -Permanent make-up med maskinteknik -Lashlift & Browlift -Spraytan -Trådning -Microneedling -Fillers -Fransförlängningskurs (Singel & Volym) godkänd av Seyf. Följ oss gärna på: Facebook : U-Zone Haninge Instagram: uzone Hemsida: www.u-zone.se Där hittar du våra specialerbjudanden, events & tävlingar!  VÄLKOMNA till U-Zone Academy i Haninge, vi finns även i Farsta.
19137

Boka tjänst

Personal

noImage
John Haninge
4.7
(81 betyg)
Massage Terapeut
"Hej! jag är en utbildad undersköterska i grunden som tog en sväng in i IT världen! 2021 valde jag att utbilda mig till Friskvårdsmassör och kommer läsa till massageterapeut under hösten. För mig är det en otrolig glädje att få kunna ge en stunds avkoppling för både kropp och sinnet. Att hjälpa till med att få spända muskler att slappna av och bidra till ett välbefinnade för dig! Jag lyssnar gärna till dina önskemål och försöker anpassa massagen efter dina behov! Att du ska gå från massagebänken nöjd och avslappnad är det som ger mig glädje!"

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1813 betyg
Camilla M.
till Nathalie
Duktig och jättegullig tjej som fixade mina bryn och fransar. Supernöjd

Visa mer

Jenny A.
till Nathalie
Fantastisk duktig på sitt jobb är alltid nöjd och hon är sååå trevlig

Visa mer

Marie J.
till Mia
Mia är så duktig - alltid nöjd!!

Visa mer

Magnus G.
till Denise_2
trevlig och pratglad och proffsig, va kul att gå till henne, lätt jag bokar fler ggr!

Visa mer

Om företaget

U-Zone Academy erbjuder härliga behandlingar från topp till tå i en lugn och harmonisk miljö, med passion för skönhet och välmående. Personlig service, kvalité och utveckling står som grund för vår koncept. Våra kunniga, rutinerade och välutbildade medarbetare tillmötesgår dina önskemål med trendkänsla och kreativitet och skräddarsyr en behandling som passar för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsprodukter som fokuserar på kvalité, med stor omtanke och respekt för miljö och människa. Vänligen uppmärksamma och respektera följande avbokningsregler: Ej avbokad tid eller vid för sen ombokning/avbokning tar vi ut en debiteringsavgift på hela behandlingspriset. Önskar du avboka eller flytta din tid ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället. VÄLKOMNA till U-Zone Academy Haninge Vi finns även i Farsta

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Medlem i Sveriges Hudterapeuter RiksorganisationMedlem i Sveriges Hudterapeuter Riksorganisation
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån08:30 - 19:00
  • Tis08:30 - 19:00
  • Ons08:30 - 19:00
  • Tor08:30 - 19:00
  • Fre08:30 - 19:00
  • Lör09:00 - 16:00
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Obs! Öppettider varierar under sommaren! Övriga öppettider enligt överenskommelse.
 • 089739 XXVisa nummer

 • Handenterminalen 6, 136 40, Handen