1. Hem
 2. Annan Malmö

Tandläkare Tatiana Shishkina

betyg5 Fantastiskt bra(37 betyg)
Stortorget 25, 211 34, Malmö
Beauty Injektion drivs av legitimerad tandläkare med internationell certifikat i skönhetsinjektioner. Vi erbjuder brett utbud av skönhetsinjektioner. Vilken typ av filler används beror på behandlingsområde och diskuteras med kunden. De vanligaste filler märken vi använder är Stylage, Restylane, Belotero, Revolax och Teosyal. Vi erbjuder även mesoterapi, microneedeling och trådlyft- behandlingar Konsultation och återbesök ingår. Tänk på att man måste alltid ha en konsultation innan behandlingen. Uteblivet besök kostar 500 kronor
4666

Boka tjänst

utövare

noImage
Beauty Injektion
5
(37 betyg)
certifierad injektionsbehandlare

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
37 betyg
Emilia A.
till Beauty Injektion
Som återkommande klient så kan jag säga att Tatiana är den bästa behandlaren jag någonsin varit hos och jag har varit hos många. Tatiana är extremt noggrann och högst professionell i sitt utförande. Ett extra plus för att hon är oerhört trevlig, lyhörd och månar om sina klienter. Jag ger mina varmaste rekommendationer att välja Tatiana Shishkina!

Visa mer

Elvir S.
till Beauty Injektion
Alltid fantastiskt upplevelse hos Tatiana som har en bra bemötande, lyssnar och ger råd. Har gått hos Tatiana i nästan två år och alltid haft den bästa resultat efter behandlingen. Tack!

Visa mer

Sara S.
till Beauty Injektion
Kunnig,empatisk och noggrann!

Visa mer

Andrea S.
till Beauty Injektion
Tatiana är en människa jag sökt med ljus och lykta. Jag sökte en professionell, tillmötesgående, trygg och vänlig person som tar både sitt jobb och mig på allvar - och detta fann jag i Tatiana. Hon är respektfull, tydlig och hon är mycket mån om att man mår bra/har det bra. Givetvis är det nålar, och inte ens hon kan förvandla nålar till någonting annat - men vill man ta hand om sitt yttre på ett fantastiskt sätt - ja, då är hon rätt person att gå till. Jag har efter år av sökande funnit personen jag sökt, och jag vill hjärtligt och varmt rekommendera henne till alla. Tack snälla Tatiana, vi ses igen.

Visa mer

Om företaget

Beauty Injektion drivs av legitimerad tandläkare internationell certifikat i skönhetsinjektioner. Konsultation och återbesök ingår. Betala gärna med Swish, Klarna eller kontanter. Uteblivet besök kostar 500 kronor

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • FreStängd
  • Lör13:00 - 15:30
  • SönStängd
 • 07601588 XXVisa nummer

 • Stortorget 25, 211 34, Malmö