Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

VIKTIG INFORMATION om  Covid-19
Kära kund,Vi på Swedish Natural är måna om att kunders och medarbetares hälsa är viktig för oss. På grund av Coronaviruset, Covid 19 vidtar vi dessa åtgärder. De medarbetare som uppvisar tecken på luftvägsinfektion eller feber uppmanas att stanna hemma tills att de är helt symptomfria. Extra rengöring på ytor och verktyg på salongen. Innan påbörjad behandling uppmanar vi personalen att tvätta händer och kompleterande handdesinfektion. Vi vill också meddela dig som kund som rest till ett riskområde eller visar symptom såsom hosta, feber, halsont eller snuva att boka om din tid. Vi får endast ha 5 kunder samtidigt i lokalen så vänligen kom ensam på din bokade tid.Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ERBJUDANDE

Här kommer du och fransstylisten tillsamman överens om vilken
Resultat som du vill uppnå:

Swedish Natural

Välkomna till
Swedish Natural!

Behöver du hjälp med en bokning tveka inte på att ringa oss eller boka en kostnadsfri konsultation!

(Vi tar Förskottsbetalning på alla nya kunder innan behandling)

Salong Swedish Natural är en etablerad hårsalong i Stockholm som specialiserar sig på hårförlängningar. Salongen är stor, ljus och ligger på Sveavägen 79 Några av våra kunder är välkända artister och bloggare som kommer till oss regelbundet. Vi har många års erfarenhet och vår duktiga personal är bland de bästa och mest kvalificerade inom industrin. Vi strävar alltid efter att du som kund ska få bästa möjliga service och att du ska bli riktigt nöjd efter ditt besök.

Avbokning sker senast 24 h innan bokad tid. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 h innan debiteras 800:- per bokad timme. Vid sjukdom har vi överseende mot uppvisat läkarintyg.
OBS Franskunder: Kom osminkad och klar på din bokade tid. Är du sen eller behöver tid för att tvätta av smink när din tid redan börjat ticka är det inget vi lägger på i efterhand.


Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, felaktigt publicerade priser, specifikationer och tekniska data. Vid eventuella otydligheter eller frågor, är ni mer än välkomna att kontakta Kundtjänst.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider DROP IN OCH TIDSBOKNINGAR

MÅN-FRE 10-19
LÖRDAGAR 10 - 17

På grund av rådande situation kan öppettiderna variera. Vänligen ring eller maila om du planerar att komma och handla hos oss!
Adress
Sveavägen 79
11350 Stockholm
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗