1. Hem
  2. Frisör Landskrona

Style By Rodde

betyg4.8 Fantastiskt bra(1086 betyg)
Östergatan 35, 26134, Landskrona
Välkommen till Style by Rodde. En salong för dig som ställer höga krav på frisörkunskap. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg m.m.Vi är medlemmar i frisörföretagarnas riksorganisation i Sverige. Rodde är även hudterapeut och utbildad på Gildaskolan i Malmö. Innehar SHR & CIDESCO examen.
433

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Rodde
4.9
(267 betyg)
Frisör & Hudterapeut
Ägare av salongen. Utbildad på frisörskolan i Helsingborg och tog gesällbrev 1988. Rodde läste till Hudterapeut på Gildaskolan i Malmö och därmed auktoriserad SHR hudterapeut samt CIDESCO certifierad hud & SPA terapeut. Rodde utför samtliga behandlingar på Hud & Hår på salongen, älskar att skämma bort och ta hand om sina kunder. Brinner lite extra för att mixtra med olika färgtekniker.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1086 betyg
Emilia C.
till Anna
Supernöjd. Har bokat frisör lite efter tid och tillgänglighet och samtliga har varit superduktiga och trevliga. Kan varmt rekommendera!

Visa mer

EVA H.
till Josefina
Nöjd med färg klipp o styling, service och snick snacket 👍

Visa mer

Pia C.
till Josefina
Alltid 100% nöjd med Josefina. Tack för en trevlig pratstund och för en ny färg och frisyr idag.

Visa mer

Heléne U.
till Anna
Anna är jätteduktig inkännande och behaglig….är så glad för att jag hittat henne efter att jag flyttat ned från Stockholm deltog några frisörer innan jag hittade rätt. 🙏

Visa mer

Om företaget

Välkommen till oss på Style by Rodde. En frisörsalong för dig som ställer höga krav på frisörkunskap. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg m.m.Vi är medlemmar i frisörföretagarnas riksorganisation i Sverige. Rodde är även hudterapeut och utbildad på Gildaskolan i Malmö. Innehar SHR & CIDESCO examen.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Rodde

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 18:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 18:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 13:00
    • SönStängd
  • 0418158 XXVisa nummer

  • Östergatan 35, 26134, Landskrona