1. Hem
  2. Hudvård Enskede

studio holpp

betyg4.9 Fantastiskt bra(755 betyg)
Tallkrogsplan 93, 122 60, Enskede
Hej och välkommen! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller maila oss så hjälper vi dig. Studion har inga fasta öppettider men vi är väldigt flexibla och kan lätt möta dina önskemål. På studio holpp finns Sofia Holpp, Auktoriserad hudterapeut och ägare, Sanna Fransson auktoriserad hudterapeut och Maria Fahlander, Leg. Vi erbjuder resultatinriktade hudvård, vaxningsbehandlingar, estetiska injektioner i en lugn och harmonisk miljö. Läs mer om oss på vår hemsida www.studioholpp.se Bra att veta inför ditt besök: • För dig som vill handla presentkort / produkter i butiken rekommenderar vi att du bokar en tid då vi ofta är upptagna i behandling. Boka gärna en tid online, ring eller skicka ett mail eller dm på instagram. • Om du skulle vilja ändra någonting under din behandling t.ex. trycket på massagen, musiken, – tveka inte att säga till på en gång. Vi vill att du skall känna dig bekväm hos oss. • Vi har "moralisk tystnadsplikt" och de behandlingar du gör, och vad du säger i behandingsrummet stannar i behandlingsrummet. Vill du ha en tyst behandling? Meddela gärna oss i din bokning då vårt mål är att du skall få en så bra upplevelse hos oss som möjligt. • Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår 50 % debitering av behandlingskostnaden. Vid No show debiteras 100% av behandlingskostnaden. • Obs! Om du kommer tidigt till din behandling kan det vara så att dörren är låst. Vi låser upp i anslutning till din tid. • Vi ber dig att respektera inbokad tid. Vid sen ankomst förbehålls rätten att korta ner behandlingstiden. • Kommer du med bil finns 1h och 3h parkering runt om i centrum men även kostnadsfri parkering på gator runt om i Tallkrogen. • Är du gravid, äter du någon medicin, är du allergisk mot något? Informera oss i samband med bokning, så att vi kan rekommendera och anpassa behandlingen till dig. • Vänligen avlägsna makeup, kontaktlinser och smycken inför ditt besök om du skall färga eller göra lashlift. Har du ej möjlighet så löser vi det på plats. • Vi reserverar oss för eventuella ändringar i behandlingsmenyn samt prisändringar. •För våra friskvårdstjänster kan du betala med kort, swish, klarna och även betala med epassi Varmt välkommen! Följ oss på instagram https://www.instagram.com/studioholpp Följ oss gärna på facebook https://www.facebook.com/studioholpp
5750

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Sanna
4.9
(148 betyg)
SHR Auktoriserad hudterapeut
Medlem i sveriges hudterapeuters riksförbund med CIDESCO och ITEC examen med Gesällbrev i yrket Innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
755 betyg
Maryam A.
till Sanna
Super nöjd med mitt besök hos Sanna, kommer definitivt tillbaka!

Visa mer

Martina S.
till Sanna
Tack Sanna!

Visa mer

Linnéa L.
till Sanna
Rekommenderar verkligen!

Visa mer

Marie H.
till Maria
Hjälpsam och fick en att känna sig lugn och trygg under behandlingen. Kommer återkomma till er fina och trevliga studio.

Visa mer

Om företaget

På studio holpp finns ; Sofia, Sanna, och Maria Sofia , Auktoriserad hudterapeut och ägare kontakt: sofia@studioholpp.se 08-357670 swish klarna & kort. epassi Sanna , Auktoriserad hudterapeut sanna@studioholpp.se 08-357670¨ swish, klarna, kort och epassi Maria, Leg. sjuksköterska. maria@studioholpp.se 070-6703080 swish, klarna & kort studio holpp finns 1 minut från Tallkrogens tunnelbana och ett stenkast från Nynäsvägen. Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt