Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Behandlingar, Kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola i nagelterapeutiska utbildningar. Hela kursutbudet hittar du på www.starsofbeauty.se då endast våra behandlingar, endagskurser och workshop finns bokningsbara på denna sida.  Tel: 021-448 56 00

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Trainee Naglar

Våra trainees tar försiktigt bort ditt permanenta lack om
Du inte vill/ kan ha kvar det. Trainees tar längre tid på sig än färdigutbildade.

Spraytanning

Efter din första spraytan hos oss, då blir du sedan en återkommande kund och får rabatt på din nästa spraytan!(även om det rent tekniskt är exakt samma behandling) Så boka en ny spraytan inom senast 3 veckor så får du detta pris!
Innan en spraytan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi.

Hårförlängning / Hårförtjockning

I en omsättning av keratinslingor måste du separat boka urtagning först. Pga av den vätska vi använder när vi tar ut slingorna vill vi helst inte sätta i nya direkt utan det bästa är om du kan komma tillbaka dagen efter eller senare under dagen å hunnit tvätta (och torka) håret emellan. Tyvärr har vi ingen shamponeringsstol hos oss i dagsläget så vi beklagar att vi inte kan erbjuda tvätten hos oss.

Denna tjänst avser 80-100 slingor (normal förlängning) där vi använder de slingor vi tagit ut och nu fäster med nya keratinfästen. Detta tar längre tid än att sätta i nya och därför är tjänsten lite annorlunda mot isättning av nya slingor. Vi behöver veta om du har ljusa eller mörka slingor så vi har rätt färger på själva keratinfästerna inne.
I en omsättning av keratinslingor måste du separat boka urtagning först. Pga av den vätska vi använder när vi tar ut slingorna vill vi helst inte sätta i nya direkt utan det bästa är om du kan komma tillbaka dagen efter eller senare under dagen å hunnit tvätta (och torka) håret emellan. Tyvärr har vi ingen shamponeringsstol hos oss i dagsläget så vi beklagar att vi inte kan erbjuda tvätten hos oss.

Denna tjänst avser 40-60 slingor (hårförtjockning) där vi använder de slingor vi tagit ut och nu fäster med nya keratinfästen (som vi har hos oss) Detta tar längre tid än att sätta i nya och därför är tjänsten lite annorlunda it is & pris mot isättning av nya slingor.
Om du behöver komma tillbaka å kolla igenom fästena eller håret eller om något skulle kännas tokigt med inskärning eller annat ör du välkommen att boka denna gratis garantitjänst. Vi vill ju såklart att allt ska kännas perfekt å ibland märker man kanske inte vissa saker direkt.

Denna tjänst gäller inom 20 dagar från isättningen.
Få fylligare och längre hår med hårförlängning! Vi kan sätta i tejp, keratin eler microringar, denna bokning avser hårförlängning med "tejpteknik".

Boka in en gratis konsultation innan så kan vi beställa in löshår för dig om vi inte redan har det i lager. (Men stor lager finns)

Kostnaden för ditt löshår ingår inte i detta pris som endast avser isättningen av håret samt styling. Kostnaden för håret tillkommer, vilket du får exakt pris på i konsultationen som är gratis!

Prisexempel;
40 cm 100gram 1500kr
60 cm 100gram 2100kr

100 gram är en normal isättning men har du tjockt hår eller vill ha tjockare behöver du minst 150gram. Exakt pris ges därför vid konsultationen.

Ord pris 1495kr.


INFÖR:
Oavsett vilken metod du vill använda ska du boka in en konsultation först. Den är kostnadsfri och vi går igenom färgval,
längd, passande metod mm. Du kan även komma förbi drop in och se om vi har tid att hjälpa dig men det är viktigt att
du inte är stressad då, vi brukar boka in i allafall 10 min för att kunna gå igenom allt. Håret får vi hem på ca 2 varddagar men vi vill gärna ha lite marginal till din inbokade tid för isättning eftersom posten ibland kan bli försenad.
När du kommer för isättning ska ditt hår vara nytvättat men torrt och inga produkter i. Vi går allttid igenom vartefter vi sätter in håret och det är viktigt att du förstår att vi inte kan färga håret på plats och att det därför måste stämma med den konsultation vi utfört tidigare. Låt håret vila från styling och tvätt minst två dagar efter applicering.
Här sätter vi om hårförtjockning / förlängning med upp till 40-60gr. OBS! Boka uttagning innan eller kom med redan urtaget hår. Vi tejpar om det och sätter i det på nytt.

Kom med nytvättat men torrt hår. Inget balsam i hårbotten.
I denna behandling sätter om ditt befintliga löshår. Du måste antingen boka uttagning först eller komma in med löshåret redan urtaget. Normalt har man i ca 80-100gr hår, om du har mycket hår föreslår vi att du bokar in "omsättning av tjock tejpförlängning" som avser upp till ca 140-160gr.
I denna behandling sätter om ditt befintliga löshår. Denna avser upp till 140-160gr. Vi har även en tjänst för dig som har mindre löshår i.

Kom med tvättat men torrt hår. Det bästa är om du kan komma in med det uttagna håret innan så hinner vi fixa det. Behöver du hjälp med uttagning av håret finns en egen tjänst för det. Denna innebär att vi tejpar om å sätter i ditt urtagna hår.
Vill du ta bort ditt hår hjälper vi dig såklart med det med!
Detta gäller hårförtjockning till normal hårförlängning upp till ca 120 gram. För tjock hårförlängning kontakta oss så vi kan lägga på mer tid. Priset avser per timme. En timme räcker till hårförtjockning eller normal hårförlängning på ca 100gram
Är det dags att ta bort dina keratinslingor kan vi såklart hjälpa dig med det. Vi löser bort dom och reder ut håret. Eftersom vi inte har en schamponeringsstol på salongen ingår tyvärr ingen tvätt. Olika många slingor tar olika lång tid, detta avser en timme. Vi tar ut ca 60-80 slingor i timmen om de inte är väldigt toviga. Vi tar betalt för den faktiska tid det tar, så har du tex 100 slingor och bokat två timmar men det tar en och en halv timme betalare i alltså 900kr. Är du osäker vad du ska boka ör du välkommen in på gratis konsultation så kollar vi på det.
Påfyllning av enstaka slingor/tejpslingor i extensions. Beroende på hur många slingor / microringar eller tejp du behöver fylla på med kan du boka flera tider efter varandra (går att göra samtidigt i bokadirekt). Denna tid avser upp till 4-5 slingor

Priset avser isättningen utan själva håret. Vill du köpa mer hår av oss så måste du ringa innan så vi kan beställa in rätt färg och längd OM vi inte redan har det inne. Extra tejp/löst keratin ingår i priset men insta själva håret.

INFÖR:

När du kommer för isättning ska ditt hår vara nytvättat men torrt och inga produkter i. Vi går alltid igenom vartefter vi sätter in håret och det är viktigt att du förstår att vi inte kan färga håret på plats och att det därför måste stämma med den konsultation vi utfört tidigare. Låt håret vila från styling och tvätt minst två dagar efter applicering.

Trainee Hår & Makeup

Styla håret hos våra Stylist-elever.
Hårstyling till afterworken, festen eller annat event du vill va lite extra fin till. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker.
Styla håret hos våra Stylist- elever.
Bli snygg till after worken, festen eller annat event. Detta pris är för er med längre / tjockare hår där vi behöver lite längre tid för att platta, locka eller stylar med flättekniker.

Tandblekning

Tandsmycke!
30 min 395,00 kr 237,00 kr Mer info
Passa på nu att sätta ett tandsmycke till ett bättre pris!
Det passar bäst i hop med att du utför din tandblekning. Håller 6-12 månader beroende på just din tandemalj. (Oftast väldigt länge och vissa kan ha de i flera år)

Priserna kan variera beroende på vilket smycke du väljer, men det tar lika lång tid och detta är ett från-pris, dvs det det kostar att sätta på standardsmycke (kristall). Kostnader för äkta guld / vit guld +150kr/smycke

Paketpriser

Vi skräddarsyr möhippan, tjejkvällen, eller AW:n!

Välj mellan avkoppling, lyxiga behandlingar, eller makeover. Varför inte boka in en makeupkurs? Vi ordnar efter era önskemål så att kvällen eller dagen blir den bästa tänkbara!

1-4 timmar. Priset beror på vad ni vill göra.

Stars of Beauty

Salongsverksamhet, kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola.

På plats kan du även vid olika tillfällen få elevbehandlingar övervakade av handledare till bra priser.

Vi ligger under samma tak som lagershopen Stylistshopen.se så passa på att shoppa till grossistpriser!

Hos oss kan du även betala med Swish och kort.

Se hela kursutbudet på www.starsofbeauty.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10-17 minst men även efter överenskommelse - se bokningsbara tider. Kontakta oss om du särskilda önskemål utöver de tider som ligger uppe för kurser & Utbildning.
Adress
Krangatan 1
721 32 Västerås
Sjöhagen
Öppna i Google Maps 🗗