Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Behandlingar, Kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola i nagelterapeutiska utbildningar. Hela kursutbudet hittar du på www.starsofbeauty.se då endast våra behandlingar, endagskurser och workshop finns bokningsbara på denna sida.  Tel: 021-448 56 00

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Spraytanning

Efter din första spraytan hos oss, då blir du sedan en återkommande kund och får rabatt på din nästa spraytan!(även om det rent tekniskt är exakt samma behandling) Så boka en ny spraytan inom senast 3 veckor så får du detta pris!
Innan en spraytan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi.

Hårförlängning / Hårförtjockning

Påfyllning av enstaka slingor/tejpslingor i extensions. Beroende på hur många slingor / microringar eller tejp du behöver fylla på med kan du boka flera tider efter varandra (går att göra samtidigt i bokadirekt). Denna tid avser upp till 4-5 slingor

Priset avser isättningen utan själva håret. Vill du köpa mer hår av oss så måste du ringa innan så vi kan beställa in rätt färg och längd OM vi inte redan har det inne. Extra tejp/löst keratin ingår i priset men insta själva håret.

INFÖR:

När du kommer för isättning ska ditt hår vara nytvättat men torrt och inga produkter i. Vi går alltid igenom vartefter vi sätter in håret och det är viktigt att du förstår att vi inte kan färga håret på plats och att det därför måste stämma med den konsultation vi utfört tidigare. Låt håret vila från styling och tvätt minst två dagar efter applicering.

Trainee Hår & Makeup

Styla håret hos våra Stylist-elever.
Hårstyling till afterworken, festen eller annat event du vill va lite extra fin till. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker.

Tandblekning

Tandsmycke!
30 min 395,00 kr 237,00 kr Mer info
Passa på nu att sätta ett tandsmycke till ett bättre pris!
Det passar bäst i hop med att du utför din tandblekning. Håller 6-12 månader beroende på just din tandemalj. (Oftast väldigt länge och vissa kan ha de i flera år)

Priserna kan variera beroende på vilket smycke du väljer, men det tar lika lång tid och detta är ett från-pris, dvs det det kostar att sätta på standardsmycke (kristall). Kostnader för äkta guld / vit guld +150kr/smycke

Stars of Beauty

Salongsverksamhet, kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola.

På plats kan du även vid olika tillfällen få elevbehandlingar övervakade av handledare till bra priser.

Vi ligger under samma tak som lagershopen Stylistshopen.se så passa på att shoppa till grossistpriser!

Hos oss kan du även betala med Swish och kort.

Se hela kursutbudet på www.starsofbeauty.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10-17 minst men även efter överenskommelse - se bokningsbara tider. Kontakta oss om du särskilda önskemål utöver de tider som ligger uppe för kurser & Utbildning.
Adress
Krangatan 1
721 32 Västerås
Sjöhagen
Öppna i Google Maps 🗗