Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Behandlingar, Kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola i nagelterapeutiska utbildningar. Hela kursutbudet hittar du på www.starsofbeauty.se då endast våra behandlingar, endagskurser och workshop finns bokningsbara på denna sida.  Tel: 021-448 56 00

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fransar & ögonbryn

Fransfärg
25 min 200,00 kr 120,00 kr Mer info
Färga dina fransar och framhäver dina ögon! Det ger ett naturligt resultat. Färga dina fransar så slipper du mascara! Resultatet håller upp till 6 veckor.
Liten fyllning av fransar 30 min. Max 16 dagar sedan ditt senaste besök. Fransförlängning med single tekniken

Fyll på dina fransar ca varannan vecka och håll dom top Notch! Denna fyllning är också bra att göra om man bara vill piffa till lite extra ibland.

Observera att denna tid bara är 30 min. Kom i tid. Har du mycket smink är det bäst att du tar av det innan din tid så vi hinner använda tiden att faktiskt fylla dina fransar. Vi har även rengöringsprodukter mm hos oss om du behöver låna. Välkommen!
Återbesök av mixfransar där man blandar singelfransar och volymknippen.
Om du vill ta bort en fransförlängning gör vi det på ett skonsamt sätt och färgar sen dina fransar på köpet!

Spraytanning

Som återkommande kund får du rabatt på din spraytan! (även om det rent tekniskt är exakt samma behandling) Så boka en ny spray tan inom senast 3 veckor så får du detta pris! Men se även vårt erbjudande just nu, boka två påfyllningar efter din första spraytan på en gång så bjuder vi på den sista!
Innan en spraytan är det bra om du har skrubbat dig och återfuktat huden kvällen innan.

En spraytan håller lite olika beroende på din hudtyp men tänk ca en vecka. Vi använder högkvalitativ brun utan sol spray från B.Gorgeous som finns i flera olika färger, mörkhetsgrader och undertoner för att vi ska kunna använda en färg som passar just dig och du riskerar därför inte att bli orange eller grå. B.Gorgeous Spray tan vätskor har en unik utjämnande teknologi som gör att resultatet gradvis försvinner utan att bli fläckigt. Vill du att färgen ska hålla längre har vi bra produkter för hemmabruk att komplettera med.

B.Gorgeous Spraytan är:
* Parabenfri
* 100% ekologisk
* Inte testad på djur
* Återfuktade med Arganolja
* Unik "even fade" teknologi.

Hårförlängning / Hårförtjockning

Vill du ta bort ditt hår hjälper vi dig såklart med det med!
Påfyllning av enstaka slingor/tejpslingor i extensions. Beroende på hur många slingor / microringar eller tejp du behöver fylla på med kan du boka flera tider efter varandra (går att göra samtidigt i bokadirekt). Observera att denna bokning avser 10 min, vilket innebär ett par-tre-fyra slingor så boka fler tider efter varandra, eller ring oss så hjälper vi dig, om du har mycket som ska fyllas på.

Priset avser isättningen utan själva håret. Vill du köpa hår av oss så måste du ringa innan så vi kan beställa in rätt färg och längd om vi inte redan har det inne. Extra tejp/löst keratin ingår i priset.

INFÖR:

När du kommer för isättning ska ditt hår vara nytvättat men torrt och inga produkter i. Vi går alltid igenom vartefter vi sätter in håret och det är viktigt att du förstår att vi inte kan färga håret på plats och att det därför måste stämma med den konsultation vi utfört tidigare. Låt håret vila från styling och tvätt minst två dagar efter applicering.

Hårstyling

Hårstyling 30 min
30 min 375,00 kr 225,00 kr Mer info
Hårstyling till afterworken, festen eller annat event du vill va lite extra fin till. Vi lockar, plattar och eller stylar med flättekniker. 20-30 min

Tandblekning

Tandsmycke!
30 min 395,00 kr 237,00 kr Mer info
Passa på nu att sätta ett tandsmycke till ett bättre pris!
Det passar bäst i hop med att du utför din tandblekning. Håller 6-12 månader beroende på just din tandemalj. (Oftast väldigt länge och vissa kan ha de i flera år)

Priserna kan variera beroende på vilket smycke du väljer, men det tar lika lång tid och detta är ett från-pris, dvs det det kostar att sätta på standardsmycke (kristall). Kostnader för äkta guld / vit guld +150kr/smycke

Manikyrer & Lackning

En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.

Naglar - Gelé

Vi lagar din nagel! Har fler gått av kostar de 80kr/st. Lagar du din nagel i samband med fyllning kostar det också 60kr/st.

Naglar - Silke / Wrap

Vi lagar din nagel!
En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.

Makeup * Smink * Make-up

I Västerås är det självklart att du kommer till oss för att fixa ditt smink. Här har vi bland annat en av Sveriges 5 tjejer med gesällbrev i yrket makeupartist och kan fixa vilken sminkning du vill, i mineralsmink, airbrushmakeup eller studiomakeup.

Denna tjänst är en enklare dagsmakeup eller festsminkning i mer naturlig stil tex efter din ansiktsbehandling eller inför afterwork och läggs med mineralsmink i airbrush eller puderform. Inga lösfransar ingår.
Tävlingsmakeup för fitness, bikinifitness eller liknande scenmakeup för modevisning etc. Låt ett proffs sminka dig inför tävlingen eller visningen så vet du att det blir bra! Vi åker även ut till vissa evenemang som till exempel "Tyngre" å liknande. Passa på att boka din tävlingsmakeup i dag!

För övriga förfrågningar, när det gäller specialpriser: maila eller ring oss för mer info!
Maskerad / FX makeup
30 min 400,00 kr 240,00 kr Mer info
Specialeffektsmakeup eller maskerad sminkning så du blir coolast på temafesten? Prisexempel. Hör av dig för skräddarsydd deal.

Vi fixar till exempel att sminka dig till zombie, clown, med brännskador, sår/skador, dragqueen och massor mer. Perfekt till företagsfesten, maskeraden mm.

(Priser från 150kr)

Bröllop & Brud

Vi gör en enklare styling på kort till axellångt hår

Stars of Beauty

Salongsverksamhet, kurser & utbildningar inom proffessionell skönhetsvård bland annat som Scratch Nails Academy partnerskola.

På plats kan du även vid olika tillfällen få elevbehandlingar övervakade av handledare till bra priser.

Vi ligger under samma tak som lagershopen Stylistshopen.se så passa på att shoppa till grossistpriser!

Hos oss kan du även betala med Swish och kort.

Se hela kursutbudet på www.starsofbeauty.se

Visa kontaktinformation
Öppettider 10-17 minst men även efter överenskommelse - se bokningsbara tider. Kontakta oss om du särskilda önskemål utöver de tider som ligger uppe för kurser & Utbildning.
Adress
Krangatan 1
721 32 Västerås
Sjöhagen
Öppna i Google Maps 🗗