1. Hem
  2. Massage Göteborg

SN BEAUTY

5
53 Betyg
vasaplatsen 7B, 41126, Göteborg
Varmt välkommen till SN Beauty – där din skönhet är vår prioritet!
19975

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 53 betyg
5
(53)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna35 recensioner från 53 betyg
Tiba A.
till Shahad
Världen duktigaste hudterapeut ever😍😍
Petra S.
till Shahad
Tack så mycket för idag, rekommenderar verkligen ansiktsbehandlingen!!
Claudia B.
till Shahad
Shahad är grym och mycket trevlig. Alltid lika nöjd efter ett besök hos henne. Bäst i stan på lashlift! Hon lyckas få till en fin böj på mina mina raka och envisa fransar. 100% nöjd!
Jenny P.
till Shahad
Rekommendera! Jag är inte förvånad över att hon fick fem stjärnor. Hon är vänlig och har positiv energi som inte får kunderna att känna sig obekväma. Hon är väldigt vänlig. Framför allt gör hon sitt jobb väldigt bra också!. Hon är ett riktigt proffs. Jag är väldigt imponerad och nöjd. Första gången jag besöker och det kommer att bli många fler gånger framöver. Rekommendera det och du kommer inte bli besviken.
Visa fler recensioner

Om företaget

Varmt välkomna till SN Beauty – din skönhetsoas för avkoppling och välbefinnande sedan 2021! Här strävar vi efter att få dig att stråla, inifrån och ut. Hos oss hittar du en rad behandlingar och tjänster som inte bara förbättrar ditt yttre, utan också främjar ditt välmående. Vi skräddarsyr varje behandling efter dina unika behov och önskemål för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. På SN Beauty är vi mer än bara en skönhetssalong – vi är en plats där du kan koppla av och njuta av en lyxig stund för dig själv. Följ oss för mer inspiration och boka din tid idag! Varmt välkommen till SN Beauty – där din skönhet är vår prioritet! ??

Bilder

Detaljer och kontakt