1. Hem
 2. Hudvård Sollentuna

Sköna Helenas klinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(320 betyg)
Kung Agnes Väg 10, 191 48, Sollentuna
SKÖNA HELENAS KLINIK På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeut .Hon är  Cidesco-examinerad från Gilda Skolan och certifierad medicinsk hudterapeut med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet. Vi är med på Reco. Läs omdöme om oss:  https://www.reco.se/skona-helenas-klinik-sollentuna Du kan även läsa våra recensioner på Google genom att klicka här. OBS!!! OM NI INTE HITTAR LEDIGA TIDER, RING ELLER SMSA PÅ Tel : 073-550 16 37 24 timmars avbokningsregel. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 h debiteras du fullt.
5566

Boka tjänst

utövare

noImage
Nooshin Risseh
4.9
(320 betyg)
Aukt. hudterapeute

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
320 betyg
Camilla H.
till Nooshin Risseh
Väl omhändertagen och proffsig

Visa mer

Suzanne B.
till Nooshin Risseh
Nooshin är helt fantastisk! Dels är hon väldigt skicklig och duktig på det hon gör, och sen har hon ett väldigt varmt sätt och tar hand om dig som kund på allra bästa sätt! Kan varmt rekommendera henne!

Visa mer

Tove M.
till Nooshin Risseh
Idag var det åter dags för dermapen och syra. Älskar dermapen och har gjort det sex gånger på Sköna Helenas. Nooshin är lätt och behaglig på handen och får alltid till underbara resultat. Har största förtroende för henne. Stammis numera. Alltid avslappnande och fin atmosfär.

Visa mer

Malin S.
till Nooshin Risseh
Mitt första besök. Vänlig, proffsig och fint bemötande. Den behandling jag valt var lite fel och vi diskuterade och kom fram till behandling tillsammans. Jag kommer definitivt återvända.

Visa mer

Om företaget

På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeute med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån11:00 - 18:30
  • Tis11:00 - 18:30
  • Ons11:00 - 18:30
  • Tor11:00 - 18:30
  • Fre11:00 - 18:30
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07355016 XXVisa nummer

 • Kung Agnes Väg 10, 191 48, Sollentuna