1. Hem
  2. Hudvård Stockholm

SKINSATIONS

betyg4.9 Fantastiskt bra(60 betyg)
Frejgatan 56, 113 26, Stockholm
Sommarens Special! Få 25% rabatt på vår Soprano ICE Summer Bundle! Boka din första session under april månad och njut av 25% rabatt på vår exklusiva Soprano ICE Summer Bundle. Upplev smidig hårborttagning och spara pengar inför sommaren. Erbjudandet följer dig genom hela din behandlingsresa. Kontakta oss nu för att boka din behandling och lys upp sommaren med Soprano ICE! Välkommen till Skinsations, din pålitliga partner för skönhetsvård och hårborttagning i Stockholm. Vi är glada att ha dig här och vill göra din upplevelse så smidig som möjligt. Här är några viktiga detaljer om oss: Adress: Frejgatan 56, Stockholm. Vi finns i hjärtat av Odenplan hos Glamsmile Clinic. Vi använder Soprano Ice Platinum för permanent laser hårborttagning. Det är en effektiv och bekväm metod för långvariga resultat. Din trygghet är vår prioritet. Vår behandlingsskadeförsäkring och våra certifierade laserterapeuter säkerställer en säker och professionell upplevelse för alla våra kunder. För nya kunder erbjuder vi kostnadsfri konsultation. Tillsammans skapar vi en personlig behandlingsplan enligt dina specifika behov. Avbokningspolicy: Vänligen notera vår avbokningspolicy på 24 timmar. Vi ber dig läsa våra villkor innan du bokar. Åldersgräns: Vi tillämpar en åldersgräns på 18 år. Personer under 18 år behöver godkännande från vårdnadshavare. Vi finns här för att hjälpa till. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående våra tjänster. Besök vår webbplats www.skinsations.se och följ oss på Instagram @Skinsationsclinic för mer information och inspiration. Vi ser fram emot att välkomna dig till Skinsations och skapa en skräddarsydd skönhetsupplevelse för dig! Skinsations!
20980

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Caroline
4.9
(60 betyg)
Certifierad Laserterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
60 betyg
Aleksandra C.
till Caroline
Caroline är trevlig och professionell. Har sett bra resultat efter första behandlingen, rekommenderar starkt!

Visa mer

Jenny S.
till Caroline
Kände mig väldigt bekväm med Caroline, eller så bekväm man kan vara när man gör en brazilian med laser haha. Hon är väldigt duktig på att kommunicera och mån om att kunden ska få bästa möjliga effekt utefter kundens smärttröskel. Rekommenderar absolut!

Visa mer

Linus S.
till Caroline
Bra, snabb och nästan smärtfritt 🤗

Visa mer

Annica G.
till Caroline
Superduktig och professionell. Har bokat fler tider. Rekommenderar starkt!

Visa mer

Om företaget

Skinsations finns på Frejgatan 56, i hjärtat av Stockholm. T-bana: Odenplan, uppgång västmannagatan/karlbergvägen. Pendel: Odenplan, uppgång vanadisvägen. Vårt koncept: Rätt kompetens - Vår personal är certifierad och genomgår kontinuerlig utveckling. Kostnadsfri konsultation - Varje behandlingsresa inleds med en personlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Skräddarsydd behandlingsplan - Vi skapar en skräddarsydd plan som är anpassad efter dina unika behov för att säkerställa optimala resultat. Behandlingskadefösäkring - För din trygghet erbjuder vi behandlingskadeförsäkring via Säkerklinik, så att du alltid kan känna dig säker hos oss. Tystnadsplikt - Vi värdesätter ditt förtroende och har självklart tystnadsplikt. Vår Vision: På Skinsations strävar vi inte bara efter att möta dina förväntningar, utan att överträffa dem. Vi förenar kompetens och omsorg för att skapa en unik och personlig skönhetserfarenhet för varje individ. Kom och upplev skönhet på ett helt nytt sätt hos Skinsations.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • Sön10:00 - 16:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vänligen observera att öppettiderna kan variera. För att få aktuell information om dagens öppettider, vänligen se tillgängliga bokningstider eller kontakta oss på 070 059 26 30. Tack för din förståelse och flexibilitet
  • 07005926 XXVisa nummer

  • Frejgatan 56, 113 26, Stockholm