1. Hem
 2. Hudvård Rönninge

Skin Lounge

betyg4.9 Fantastiskt bra(161 betyg)
Rönninge Torg 18 A, 144 30, Rönninge
Jag har flyttat! Ny adress är Rönninge torg 18A, Rönninge Centrum. Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken!  NYHET HOS MIG: Dermaplaning är en avancerad skalpell-peel för den som vill få ny hud med en fantastisk glow! I samband med skalpell peelingen läggs en kemisk peel för absolut bästa resultat. ________________________________________________________________ Om mig : Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer. Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.
18506

Boka tjänst

Ansiktsbehandlingar 🧖‍♀️

 • 25%
  Klassisk AB
  60 minuter, 637.50 kr (ord. 850 kr)Mer info
  För tider fram till 4 mar
  Boka

utövare

noImage
Aukt. Hud-Spa terapeut
4.9
(161 betyg)
Aukt. Hudterateut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
161 betyg
Anne-Marie S.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Ger alltid kunden det där lilla extra ☺️

Visa mer

Katarina B.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Fick en superbra behandling med radiofrekvens och mandelsyra som verkligen förändrade min hy i ansiktet. Nu har det gått flera dagar sen behandlingen och fortfarande har jag en jättefin lyster och hyn ser även uppstramad ut. Jag ska absolut göra denna behandling snart igen. Zeneta är proffsig och erfaren. Jag kan även rekommendera hennes massage. Ser fram emot nästa besök redan.

Visa mer

Theres L.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Trevlig lokal, doftade fantastiskt. Gjorde en ansiktsbehandling som verkligen fick mig avslappnad. Bonus var den sköna massagen som ingick. Rekommenderar!

Visa mer

Raili N.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Känner mig så trygg i Zenetas omvårdnad och gick därifrån med en fantastisk lyster i ansiktet. Värt varenda krona!

Visa mer

Om företaget

Välkommen! Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Jag fokuserar mest på avancerade ansiktsbehandlingar men har även de klassiska! Jag är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemm i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen. Behandlingsförsäkring utgår för att våra kunder – för att dem ska kunna känna sig trygga i våra händer.

Bilder

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 20:30
  • Tis09:00 - 20:30
  • Ons09:00 - 20:30
  • Tor09:00 - 20:30
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör10:00 - 15:00
  • SönStängd
 • 07663369 XXVisa nummer

 • Rönninge Torg 18 A, 144 30, Rönninge