1. Hem
  2. Frisör Göteborg

Sior

betyg4.9 Fantastiskt bra(56 betyg)
Södra vägen 45, 41254, Göteborg
Välkommen till Sior Stockholm, din frisörsalong på Södra vägen 45. Vi erbjuder det senaste inom klippning, styling och hårfärgning. Besök oss för att få personligt anpassad service som möter dina specifika behov och önskemål. Vi använder enbart högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får den bästa frisörupplevelsen.
9684

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Sina
4.9
(56 betyg)
Hairdresser, Barber, Hairstylist

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
56 betyg
Heidi M.
till Sina
Dyktig og nøye, fikk en ny frisyre og er superfornøyd 🤩

Visa mer

Ebba B.
till Sina
Duktig och trevlig personal. Skulle rekommendera!

Visa mer

Niklas G.
till Sina
Bästa klippningen någonsin! Rekommenderas varmt!

Visa mer

Linda D.
till Sina
Sina var lyhörd, noggrann och mån om att jag skulle bli nöjd med klippningen. Resultatet var en smickrande frisyr som jag gärna klipper igen! Rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

Vi tror på att varje kund är unik och vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål. Vi ger dig råd och inspiration för att uppnå din drömfrisyr. Besök vår salong för avkoppling och lyxig atmosfär - vi bjuder även på kaffe så att du kan njuta av en skön stund medan vi tar hand om ditt hår. Boka din tid idag och upplev själv vad som gör Sior Stockholm till en av Göteborgs mest eftertraktade frisörsalonger. Vi lovar att du kommer att lämna vår salong med ett stort leende på läpparna och en känsla av att du har hittat din nya favoritfrisör. Vi ser fram emot att träffa dig och ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt!

Bilder

Detaljer och kontakt