1. Hem
 2. Frisör Göteborg

Sinners and Saints Eriksberg

betyg4.8 Fantastiskt bra(1524 betyg)
Mimergatan 5, 417 64, Göteborg
Note: Hittar ni ingen tid som passar? Mejla eller ring oss! Premiär!!! Snart öppnar vi ytterligare en Concept Salon! From 1:April kommer vi ha frisörsalong med färg & hårprodukt expertis på salongen i KICKS Femman, där kommer man även finna J Beverly Hills hårvårdsprodukter. Online bokning tillgängligt from 1/3 till Femman, tills vidare hänvisas klienter till Eriksberg. Hej där! Vad trevligt att du vill boka en tid hos oss! Vi lovar att lyssna noga på dina önskemål, använda all vår kunskap och passion för din nya frisyr. Vi vill skapa något nytt varje gång du besöker oss, kanske ett nytt sätt att styla håret på? Önskar du en kreativ frissa som alltid arbetar med det absolut bästa hårvårdsprodukterna så är du bara en knapptryckning ifrån hen. Väl mött av syndare och helgon på Sinners and Saints. J Beverly Hills Concept Salon: Advanced Colour System där varje behandling anpassas individuellt till klientens hår variant. Ammoniak fritt färg system med extra mycket pigment resulterar till friskare, glansigare hår. Försäljning av Premium Hårvårdsprodukter i 3 serier: Problemlösaren: Blue Lyx produkter: Platinum Herr serie : Men Vi är Miljöcertifierade Att tänka på vid innan och efter färgbehandling: Om ni planerar en behandling framöver som t.ex färg, sling, blekning, avfärgning rekommenderar vi att ni börjar använda produkter som är återfuktande och reparerande. Undvik hårvårdsprodukter med innehåll av mikroplaster, slikoner, parabener, sulfater Dessa nämnda skapar beläggningar på hårstrån & hårbotten som kan påverka resultatet, enklaste sätt att få bort dessa är med djuprengörande schampo (J Beverly Hills - Clarifier) och ett Balsam som ger skydd till hår/hårbotten med återfuktande egenskaper. Efter besöket för ett hållbart resultat och för att kunna garantera detta skall man använda produkter som är färgbevarande, har värmeskydd och uv-skydd. Om ni önskar ytterligare info om val av produkter eller andra frågor går det bra att mejla oss på info@sinnersandsaints.se Välkomna!

Boka tjänst

Bryn och Fransar

 • 25%
  Ögonbryn färgning
  15 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
  För tider fram till 3 apr
 • 25%
  Ögonbryn Plockning/Form
  15 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
  För tider fram till 3 apr
 • 25%
  Ögonfrans färgning från pris
  15 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
  För tider fram till 3 apr

utövare

noImage
Cissi
4.4
(10 betyg)
Frisör Färgspecialist
noImage
Didi Frisör Färgspecialist
noImage
Linda
noImage
IsabellFrisör
Izabelle har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv som frisör och stylist. Är väletablerad med många stammisar. Supertaggad att äntligen vara tillbaka efter två mammaledigheter på raken.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1524 betyg
Pernilla C.
till Asta
Trevlig och kunnig. Lyssnade på vad man ville ha, kom med bra förslag och uppmuntrade när jag kände mig osäker men gjorde inget förens jag var helt 100% säker. Grym på vad hon gör helt enkelt!

Visa mer

Maria D.
till Asta
Som vanligt så proffsiga! Jag är supernöjd med färgning och klippning idag😊

Visa mer

Kristina W.
till Tina
Hur många gånger får jag ge 5 stjärnor? Efter varje besök såklart. En riktigt skön upplevelse att komma till salongen, mysig inredning, sköna frisörer som tar hand om mig. Kaffe eller dricka bjuds det alltid på.

Visa mer

Saba T.
till Asta
Asta är underbar! Bästa frisören! Skapar magi

Visa mer

Om företaget

Sinners and Saints Concept Salon har ett unikt koncept där vi kombinerar två motsatta element - syndare och helgon - för att skapa en kreativ och unik upplevelse för våra kunder. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hårvård, inklusive hårklippning, färgning och styling. Vi använder också högkvalitativa produkter och innovativa tekniker för att skapa trendiga och personliga stilar. Utöver hårbehandlingar har vi på Sinners and Saints Concept Salon också en egen produktlinje som är speciellt utformad för att passa olika hårtyper och -behov. Salongen har blivit känd för sitt unika koncept och sina professionella frisörer, och har vunnit flera utmärkelser och nomineringar i skönhetsbranschen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • MånStängd
  • Tis09:30 - 17:30
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 15:00
  • Sön10:00 - 15:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Avikelse av öppettider vid röda dagar
 • 01055087 XXVisa nummer

 • Mimergatan 5, 417 64, Göteborg