1. Hem
 2. Frisör Göteborg

Sinners and Saints Eriksberg

betyg4.8 Fantastiskt bra(1718 betyg)
Mimergatan 5, 417 64, Göteborg
Hej där! Vad trevligt att du vill boka en tid hos oss! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller Maila oss. Vi har även en stol på kicks i femman som ni gärna får boka in er om ni känner för de! Vi lovar att lyssna noga på dina önskemål, använda all vår kunskap och passion för din nya frisyr. Vi vill skapa något nytt varje gång du besöker oss, kanske ett nytt sätt att styla håret på? Önskar du en kreativ frissa som alltid arbetar med det absolut bästa hårvårdsprodukterna så är du bara en knapptryckning ifrån hen. Väl mött av syndare och helgon på Sinners and Saints. J Beverly Hills Concept Salon: Advanced Colour System där varje behandling anpassas individuellt till klientens hår variant. Ammoniak fritt färg system med extra mycket pigment resulterar till friskare, glansigare hår. Försäljning av Premium Hårvårdsprodukter i 3 serier: Problemlösaren: Blue Lyx produkter: Platinum Herr serie : Men Vi är Miljöcertifierade Att tänka på vid innan och efter färgbehandling: Om ni planerar en behandling framöver som t.ex färg, sling, blekning, avfärgning rekommenderar vi att ni börjar använda produkter som är återfuktande och reparerande. Undvik hårvårdsprodukter med innehåll av mikroplaster, slikoner, parabener, sulfater Dessa nämnda skapar beläggningar på hårstrån & hårbotten som kan påverka resultatet, enklaste sätt att få bort dessa är med djuprengörande schampo (J Beverly Hills - Clarifier) och ett Balsam som ger skydd till hår/hårbotten med återfuktande egenskaper. Efter besöket för ett hållbart resultat och för att kunna garantera detta skall man använda produkter som är färgbevarande, har värmeskydd och uv-skydd. Om ni önskar ytterligare info om val av produkter eller andra frågor går det bra att mejla oss på info@sinnersandsaints.se Välkomna!
15887

Boka tjänst

Klippning *

 • 25%
  Klippning Långt Hår
  45 minuter, 636.75 kr (ord. 849 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Klippning Kort Hår
  30 minuter, 486.75 kr (ord. 649 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Klippning förlängd tid
  60 minuter, 899.25 kr (ord. 1 199 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Klippning under 10 år
  30 minuter, Från 374.25 kr (ord. Från 499 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Lugg Klippning
  20 minuter, Från 261.75 kr (ord. Från 349 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Rakning med trimmer
  15 minuter, 261.75 kr (ord. 349 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

Färg Slingor Blondering Toning

 • 25%
  Balayage
  150 minuter, 2 625 kr (ord. 3 500 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Folie Slingor
  150 minuter, 2 625 kr (ord. 3 500 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

Vårdande Behandling

 • 25%
  Hårbotten stimulerande Behandling
  Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Proteinbehandling
  120 minuter, Från 1 650 kr (ord. Från 2 200 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

Styling & Uppsättning

 • 25%
  Speed Styling
  30 minuter, 374.25 kr (ord. 499 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka
 • 25%
  Tvätt & Styling
  45 minuter, 524.25 kr (ord. 699 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

Konsultation

 • 25%
  Provslinga
  45 minuter, 374.25 kr (ord. 499 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

Skäggtrim

 • 25%
  Puts av Skägg
  20 minuter, 336.75 kr (ord. 449 kr)Mer info
  För tider fram till 1 mar
  Boka

utövare

noImage
Asta
4.8
(324 betyg)
Senior Frisör Färgspecialist Extensions
Välkommen till Asta - Talangfull frisör med en passion för klippning och färgning! Med omfattande erfarenhet och ett kreativt öga för detaljer skapar hon fantastiska hårupplevelser. Asta är inte bara expert på att förvandla ditt hår, utan hon är också otroligt omtänksam och lyhörd för dina önskemål. Med Asta är du i trygga händer, och hon strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Boka en tid med henne idag och upplev en frisörsession som är både personlig och professionell. Låt Asta förverkliga din dröm-look!
noImage
Josefine
4.8
(60 betyg)
Senior Frisör Färgspecialist Extensions
Upptäck den perfekta kombinationen av erfarenhet och kreativitet hos Josefin! Med specialisering inom hårfärg och klippning kan du lita på att din drömlook blir verklighet. Boka din tid idag för en personlig och professionell upplevelse. Upplev skillnaden med vår expert!
noImage
Sofia
4.7
(219 betyg)
Senior Frisör Färgspecialist Extensions
noImage
Bell
4.7
(51 betyg)
Senior Frisör Färgspecialist
Välkommen till Bell, Erfaren frisör med passion för att skapa unika och vackra hårupplevelser! Med sin gedigna bakgrund som tekniker som hållit i utbildningar för frisörer för en rad kända märken har hon en skicklighet som kan förvandla ditt hår till mästerverk. Hennes expertis sträcker sig från trendiga färgtekniker till precisionssnitt, och hon är alltid redo att utforska och experimentera för att hitta den perfekta stilen för dig. Bell strävar efter att förstå dina önskemål och skapa en anpassad look som verkligen framhäver din personlighet. Boka en tid med Bell och upplev en frisörsession fylld av kreativitet och professionalism. Låt oss få dig att känna dig vackrare än någonsin!
noImage
Tyra
4.9
(23 betyg)
Din Expert på Långt Hår och Färgningar
Välkommen till Tyra – en frisör som inte bara ser hår som en yrkessyssla, utan som en konstform. Som ny branschen har Tyra specialiserat sig på att skapa drömlika looks för dig med längre hår och har en verklig passion för att blanda fram unika färgnyanser som framhäver din personliga stil. Om du är ute efter en transformation, en subtil uppdatering eller bara vill ge ditt långa hår den kärlek och omsorg det förtjänar, så har du kommit till rätt ställe. Tyra ser inte bara till att du lämnar salongen med ett leende på läpparna, utan också med en känsla av förnyad självkänsla och glädje över ditt hår.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1718 betyg
Jasmine T.
till Majken
Nöjd som alltid 🥰🩷

Visa mer

Gunilla L.
till Majken
Fick Sofie som klippte mej. Det blev toppen

Visa mer

Utberg
till Josefine
Min son blev snygg i håret.

Visa mer

Roberto H.
till Sid
Mycket bra 👍

Visa mer

Om företaget

Sinners and Saints Concept Salon har ett unikt koncept där vi kombinerar två motsatta element - syndare och helgon - för att skapa en kreativ och unik upplevelse för våra kunder. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hårvård, inklusive hårklippning, färgning och styling. Vi använder också högkvalitativa produkter och innovativa tekniker för att skapa trendiga och personliga stilar. Utöver hårbehandlingar har vi på Sinners and Saints Concept Salon också en egen produktlinje som är speciellt utformad för att passa olika hårtyper och -behov. Salongen har blivit känd för sitt unika koncept och sina professionella frisörer, och har vunnit flera utmärkelser och nomineringar i skönhetsbranschen.

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • MånStängd
  • TisStängd
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 15:00
  • Sön10:00 - 15:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Avvikelse av öppettider röda/helg dagar
 • 01055087 XXVisa nummer

 • Mimergatan 5, 417 64, Göteborg