1. Hem
 2. Frisör Göteborg

Sinners and Saints Eriksberg

betyg4.8 Fantastiskt bra(1632 betyg)
Mimergatan 5, 417 64, Göteborg
From 1 Juli 2023 stänger vi Tisdagar tills vidare. SOMMARSTÄNGT V. 30-31 24/7-8/8. Hej där! Vad trevligt att du vill boka en tid hos oss! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller Maila oss. Vi har även en stol på kicks i femman som ni gärna får boka in er om ni känner för de! Vi lovar att lyssna noga på dina önskemål, använda all vår kunskap och passion för din nya frisyr. Vi vill skapa något nytt varje gång du besöker oss, kanske ett nytt sätt att styla håret på? Önskar du en kreativ frissa som alltid arbetar med det absolut bästa hårvårdsprodukterna så är du bara en knapptryckning ifrån hen. Väl mött av syndare och helgon på Sinners and Saints. J Beverly Hills Concept Salon: Advanced Colour System där varje behandling anpassas individuellt till klientens hår variant. Ammoniak fritt färg system med extra mycket pigment resulterar till friskare, glansigare hår. Försäljning av Premium Hårvårdsprodukter i 3 serier: Problemlösaren: Blue Lyx produkter: Platinum Herr serie : Men Vi är Miljöcertifierade Att tänka på vid innan och efter färgbehandling: Om ni planerar en behandling framöver som t.ex färg, sling, blekning, avfärgning rekommenderar vi att ni börjar använda produkter som är återfuktande och reparerande. Undvik hårvårdsprodukter med innehåll av mikroplaster, slikoner, parabener, sulfater Dessa nämnda skapar beläggningar på hårstrån & hårbotten som kan påverka resultatet, enklaste sätt att få bort dessa är med djuprengörande schampo (J Beverly Hills - Clarifier) och ett Balsam som ger skydd till hår/hårbotten med återfuktande egenskaper. Efter besöket för ett hållbart resultat och för att kunna garantera detta skall man använda produkter som är färgbevarande, har värmeskydd och uv-skydd. Om ni önskar ytterligare info om val av produkter eller andra frågor går det bra att mejla oss på info@sinnersandsaints.se Välkomna!
15887

Boka tjänst

utövare

noImage
Cissi
4.5
(17 betyg)
Frisör Färgspecialist
Välkommen till Cissi - vår frisör med en passion för färg och kärlek till långa hår! Med expertis inom både färg och hantering av långa lockar kan Cissi skapa en fantastisk och personlig look för dig. Hennes kreativa öga för färg kombinerat med teknisk skicklighet gör att hon kan förvandla ditt hår till en levande konstverk. För Cissi är långa hår inte bara en längd, det är en möjlighet att skapa vackra och unika stilar som passar din personlighet och stil. Med sin omsorgsfulla och noggranna approach strävar Cissi alltid efter att överträffa dina förväntningar och få dig att känna dig som en riktig gudinna med dina långa lockar. Boka en tid med Cissi idag och upplev en frisörsession fylld av färgglädje och långhårsinspiration. Låt oss förvandla ditt hår till en dröm som blir verklighet!
noImage
Didi
4.8
(6 betyg)
Frisör Färgspecialist
Välkommen till Didi - vår passionerade frisör som brinner för färg och form! Med en kreativ ådra och en känsla för detaljer kan Didi förvandla ditt hår till en konstnärlig skapelse. Med en genuin kärlek till färg utforskar Didi ständigt nya tekniker och trender för att ge dig en unik och personlig look. Oavsett om det är en drastisk förvandling eller subtila förbättringar är Didi dedikerad till att få dig att känna dig vacker och självsäker. Med en noggrann uppmärksamhet på form och proportion kan Didi också hjälpa dig att hitta den perfekta klippningen som passar just dig. Boka din tid med Didi idag och upplev en frisörsession fylld av färgglädje och skönhet. Låt oss ge dig en stil som verkligen uttrycker din personlighet!
noImage
Isabell
4.7
(10 betyg)
Frisör
Välkommen till Izabell, fantastisk frisör med en passion för att skapa unika och vackra hårupplevelser! Med sitt öga för färg och skicklighet i klippning kan Izabell förvandla ditt hår till mästerverk. Hennes expertis sträcker sig från trendiga färgtekniker till precisionssnitt, och hon är alltid redo att utforska och experimentera för att hitta den perfekta stilen för dig. Izabell strävar efter att förstå dina önskemål och skapa en anpassad look som verkligen framhäver din personlighet. Boka en tid med Izabell idag och upplev en frisörsession fylld av kreativitet och professionalism. Låt oss få dig att känna dig vackrare än någonsin!

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1632 betyg
Eva L.
till Josefine
Bästa servicen och klippningen! Kan inte bli bättre!

Visa mer

Victoria B.
till Tina
The best place to go for my hair I travel From London just to see Tina and the team. The hair is always perfect and they are great at getting colour perfect and they are so accommodating, the staff are very friendly! Can’t wait to come back Soon

Visa mer

Marion F.
till Tina
Det var fantastiskt! Tina var jättetrevlig o duktig!

Visa mer

Vesna S.
till Sid
Fantastiskt som alltid ❤️

Visa mer

Om företaget

Sinners and Saints Concept Salon har ett unikt koncept där vi kombinerar två motsatta element - syndare och helgon - för att skapa en kreativ och unik upplevelse för våra kunder. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hårvård, inklusive hårklippning, färgning och styling. Vi använder också högkvalitativa produkter och innovativa tekniker för att skapa trendiga och personliga stilar. Utöver hårbehandlingar har vi på Sinners and Saints Concept Salon också en egen produktlinje som är speciellt utformad för att passa olika hårtyper och -behov. Salongen har blivit känd för sitt unika koncept och sina professionella frisörer, och har vunnit flera utmärkelser och nomineringar i skönhetsbranschen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • Tis09:30 - 17:30
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 18:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 15:00
  • Sön10:00 - 15:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Från och med Juli stängt Tisdagar tillsvidare! Semesterstängt vecka 30 & 31 Avvikelse av öppettider röda/helg dagar
 • 01055087 XXVisa nummer

 • Mimergatan 5, 417 64, Göteborg