1. Hem
  2. Massage Bromma

Shahnazcareclinic21

betyg4.9 Fantastiskt bra(320 betyg)
Tunnlandet 11, 16836, Bromma
Välkommen till Shahnazcareclinic21 Shahnazcareclinic21 öppnade 2021 och drivs av mig Shahnaz som är auktoriserad Hud och Spa terapeut 2020. På shahnaz careclinic är jag noga med att du som kund kommer först och att du ska känna dig trygg. Jag jobbar under SHR vilket är ett viktigt underlag för att man faktiskt är utbildad hudterapeut och du som kund är försäkrad hos mig .Vad du kan förvänta dig som kund hos mig är att det är du som står i centrum, jag vill ta del av dina förväntningar och önskemål samt att du skall känna dig trygg och avslappnad. Precis som hemma!  (Alla Behandlingar Endast för kvinnor) Följ gärna på instagram för mer unika/tillfälliga erbjudanden  @shahnazcareclinic21 Missa inte att använda ditt friskvårdsbidrag🤗 Alla som har Epassi, wellnet & edenred Appar.Eller med fakturbetalning. Pensionärer och Studenter Få 10% Rabatt på Alla Behandlingar. Se alla behandlingar här 👇 http://shahnazcareclinic21.bokadirekt.se/ Om alla tider fullbokade? Ring in till oss istället, då alla våra tider är inte listade på bokadirekt så hittar vi en tid åt dig. Tel:0720485348 Jag arbeta med hudvårdsmärket Dr.Belter med effektiva resultatinriktad produkter tillverkade av förstklassiga naturliga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Samtliga produkter är fria från parabener, mineraloljor, silikoner och palmolja. Dr.Belter exklusiva hudvardagskoncept möter behovet hos den moderna människan som vill ha synbar effekt men samtidigt konsumera ekologiskt och naturligt.
5287

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Shahnaz
4.9
(320 betyg)
Care Clinic21
qliroCertifikat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
320 betyg
Alexandra S.
till Shahnaz
Jag har gjort bla lashlift, Meso Therapy ögon, prx och nu senast behandling som är djupfuktande och volymgivande. Jag är så nöjd med samtliga behandlingar. Shahnaz får en verkligen att känna sig väl omhändertagen. Det är så avslappnande att få vila under en filt och på värmedyna medan hon pysslar om en. Hon är jätteduktig och har ofta fin kampanjer. Jag känner mig alltid utvilad, ”ny” och fräsch efter ett besök hos Shahnaz som jag varmt rekommenderar.

Visa mer

Shahnazcareclinic21
Tack för din recension❤️,skönt att du är alltid nöjd med dina behandlingar 🤗 Välkommen åter

Visa mer

Anette S.
till Shahnaz
Alltid lika nöjd och så även denna gång! Tack för professionellt och snyggt resultat och att jag får känna mig lyxigt omhändertagen på din salong.

Visa mer

Shahnazcareclinic21
Ooo Tack,skönt att du är alltid nöjd med allt❤️ Välkommen åter 🤗

Visa mer

Mikaela L.
till Shahnaz
Mysigt och effektiv aknebehandling! Det har nu gått 10 dagar och jag ser en fin förbättring i huden. ☺️

Visa mer

Shahnazcareclinic21
Bra,bra 🤗Tack för din recension❤️Välkommen åter🤗

Visa mer

Bianca L.
till Shahnaz
Jättebra upplevelse hos Shahnaz, tar sig tid att förklara och ge hennes rekommendationer men lyssnar även på sina kunders önskemål. 🌟

Visa mer

Shahnazcareclinic21
Tack för din recension, jätte snällt ❤️Välkommen åter 🤗

Visa mer

Om företaget

Shahnazcareclinic21 öppnade 2021 och drivs av mig Shahnaz som är auktoriserad Hud och Spa terapeut 2020. På shahnaz careclinic är jag noga med att du som kund kommer först och att du ska känna dig trygg. Jag jobbar under SHR vilket är ett viktigt underlag för att man faktiskt är utbildad hudterapeut och du som kund är försäkrad hos mig .Vad du kan förvänta dig som kund hos mig är att det är du som står i centrum, jag vill ta del av dina förväntningar och önskemål samt att du skall känna dig trygg och avslappnad. Precis som hemma! 

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Detaljer och kontakt