1. Hem
  2. Massage Ljusdal

SalongBella

betyg4.9 Fantastiskt bra(523 betyg)
Norra Järnvägsgatan 23B, 827 31, Ljusdal
Varmt Välkommen till SalongBella, en holistisk ekologisk hudvårds salong i Ljusdal/Hälsingland. Att tänka på: Läs gärna igenom texten för den behandling Du bokar. Det spar tid för Dig samt tar ingen onödig tid från din behandlingstid. Spara alltid din bokningsbekräftelse Du får via mail så Du inte glömmer bort tiden. Det är även i bokningsbekräftelsen Du får din avbokningskod. Kan Du inte komma på den avtalade tiden, så måste Du avboka senast 24 timmar innan då Du annars blir debiterad 90% av behandlingspriset, vi skickar då en faktura till dig via mail. Av/ombokning av tid sker lättast genom din bokningsbekräftelse på mailen eller genom att Du ringer/ messar på 0725193902. Tänk dock på att om Du har en tid inbokad ex en måndag, att telefonen ligger på salongen och inte lyssnas av förns på måndag morgon, dvs för sent.  Boka aldrig av via  sociala medier - såsom instagram och Facebook. Vid Bokningar på helger och helgdagar tillkommer en avgift på 20% av behandlingsvärdet.  Presentkort: säljs endast fysiskt på salongen, ej via bokadirekt. Boka gärna in en tid via onlinebokningen för detta eller ring /messa på 0725193902. Undrar Du över något som verkar oklart, så tveka inte att höra av Dig. Du når mig säkrast via tele/sms på 0725193902 eller mail: Salongbellaljusdal@gmail.com. Hittar du ingen tid här när du bokar så slå oss en  signal så hjälper Vi Dig  Du har även möjlighet att finansiera din behandling via klarna. Varmt välkommen Gabrielle
9186

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Gabrielle Oscarsson
4.9
(523 betyg)
Ekologisk hudterapeut
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
523 betyg
Anneli J.
till Gabrielle Oscarsson
Helt fantastisk upplevelse❤️ Väl bemött och så omändertagen! Hade bokat en behandling för djuprengöring, men upplevelsen kändes mer är bara rengöring. Avslappnande och en fin stund att få landa i en annars så hektisk vardag! Jag upplevde Bokningen som en skräddarsydd stund för just mig vad jag behövde där och just då❣️Jag kommer bli en stamkund!

Visa mer

anita l.
till Gabrielle Oscarsson
Att vara så lyhörd i hela konceptet bidrar till att jag gärna besöker Saloon Bella för andra uppdrag när det gäller ansiktsvård. Det speciella uppdraget i dag är till full belåtenhet.

Visa mer

SalongBella
Med en sån magisk energi är det lätt att vara lyhörd, Tusen Tack för ditt besök & varmt välkommen åter

Visa mer

Frida B.
till Gabrielle Oscarsson
Så trevligt inga konstigheter 10 av 10 :)

Visa mer

SalongBella
Tusen Tack

Visa mer

Annika S.
till Gabrielle Oscarsson
Som vanligt…. Helt underbart!👍❤️

Visa mer

SalongBella
Alltid vännen, alltid

Visa mer

Om företaget

SalongBella är en holistisk & ekologisk hudvårds salong. Jag som driver SalongBella heter Gabrielle Oscarsson och Jag är certifierad och diplomerad Hud-och spaterapeut samt Advanced Skin Therapist via Ewas Utbildningar och Holistic Healt Academy. Jag är en Kvalitetsförsäkrad terapeut via SFKM. Jag innehar både behandlingsskade- och ansvarsförsäkringar för mina kunder. Jag säljer och använder vid behandlingar produkter från 1753 Skincare, Esse, Skincare, Lip Intimate, Gustav & Linnea och andra ekologiska produkter som Du hittar i min butik. De behandlingar som du hittar här är: Ansiktsbehandlingar, Bio-Microneedling och Microneedling BodySugaring (hårborttagning med sockerpasta) Rollvax Permanent hårborttagning Färg och Form av fransar och bryn.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 18:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 16:30
    • Fre10:00 - 15:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • öppettider utifrån tidsbokning
  • 07251939 XXVisa nummer

  • Norra Järnvägsgatan 23B, 827 31, Ljusdal