1. Hem
  2. Skönhet Uddevalla

Salong10 hos HÖRNET

betyg4.6 Fantastiskt bra(12 betyg)
Göteborgsvägen, 45142, Uddevalla
www.salong10.se för bokning, kontaktuppgifter, webbshop mm. Betala med kort, swish eller delbetala via Klarna. Snart går vi över med alla bokningar till vår sida hos TIMMA https://www.salonghornet.se/onlinebokning/ du kommer fortfarande att kunna läsa om behandlingarna här men inga tider kommer att visas. Passa gärna på att testa boka därigenom redan denna gången. =) Sedan 2018 har du erbjudits skönhetsbehandlingar i toppklass, Salongen vill vara ditt självklara val i alla behandlingar och tillsammans med kollegorna på HÖRNET erbjuds professionell hårvård, medicinsk fotvård och Salong10s alla populära tjänster. Nytt för i år är att det tillkommer en del nya behandlingar ihop med att vi tar ett större kliv in på Uddevallas marknad och börjar erbjuda kroppskulptering. Icke-kirurgiska ingrepp. Välkommen att boka till ett rabatterat pris i starten. Behandlingar som önskas boka i Filialen i Hunnebostrand är detta möjligt i mån av tid, förfrågningar hänvisas till sms. Betala på plats med betalningslösningarna som : KLARNA, SWISH, KORT via IZETTLE.
21305

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Jessika
4.6
(12 betyg)
Cert hudterapeut, Internationellt Certifierad Franstylist

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
12 betyg

Om företaget

NYHETER HITTILLS 2024- Fransförläning med UV-lius, exceptionell hållbarhet samt kroppsbehandlingar/fettreducerande behandlingar. Sedan 2018 har du erbjudits skönhetsbehandlingar i toppklass, Salongen vill vara ditt självklara val i alla behandlingar och tillsammans med kollegorna på HÖRNET erbjuds professionell hårvård, medicinsk fotvård och Salong10s alla populära tjänster. Nytt för i år är att det tillkommer en del nya behandlingar ihop med att vi tar ett större kliv in på Uddevallas marknad och börjar erbjuda kroppskulptering. Icke-kirurgiska ingrepp. Välkommen att boka till ett rabatterat pris i starten. Betala på plats med betalningslösningarna som : KLARNA, SWISH, KORT via IZETTLE. NYHET! Kroppsbehandling med M3. Se bilder! Hur fungerar behandlingen med Ultraljudsfettreducering? Behandlingen använder ultraljudsvågor för att bryta ner fettceller, som sedan naturligt avlägsnas från kroppen. Det är en effektiv lösning för att bli av med envis fett och reducera celluliter, samtidigt som det hjälper till att forma kroppen. Så fungerar behandlingen med Dermomassage: Dermomassage är en skonsam och effektiv metod som ger en djupgående effekt på underhuden och huden. Denna massage stimulerar blodcirkulationen och lymfflödet intensivt, vilket hjälper till att effektivt och permanent bli av med celluliter. Några av de positiva effekterna med Dermomassage är: Hudens toning och föryngring Minskning av celluliter Stimulering av ämnesomsättningen Reducerad synlighet av bristningar Förbättrad blod- och lymfcirkulation Boka till rabatterat pris!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet vid bokad behandling.
  • 7352548 XXVisa nummer

  • Göteborgsvägen, 45142, Uddevalla