1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Salong Inside

betyg4.9 Fantastiskt bra(1163 betyg)
Odengatan 86, 113 22, Stockholm
Välkommen till oss på Salong inside! Här är vi ett glatt gäng som har skapat salongen där Du ska kunna njuta och koppla av i en mysig "hemma hos" miljö och bara bli väl omhändertagen av våra kreativa stylister med sina flinka fingrar. Om du inte hittar någon passande tid så ring oss då istället på 08-26 17 17 eller direkt till din frisör (nummer ser du på hemsidan) så kan vi hjälpas åt att finna en tid som passar just dig! Vi ställer även upp andra tider utöver ordinarie efter överenskommelse med dig! Vi befinner oss centralt på Odengatan 86 mittemot den vackra Vasaparken mellan Odenplan och St:eriksplan Nu kan vi erbjuda dig som önskar HAIRTALK konsultation via mejl! Mejla dina bilder till oss på info@salonginside.se gärna tagna i dagsljus. vi behöver tre bilder tagna fram, sida och bakifrån. Glöm ej att även lämna dina kontaktuppgifter tillsammans med bilderna så hör vi av oss inom kort. Vi erbjuder DIG som vill sitta helt avskilt eller ensam i salongen med din frisör så kan du ringa eller mejla oss så letar vi upp en tid för dig! Obs! Uppmärksamma vår 24 timmars avboknings regel, annars debiteras 50% för din kostnad av din bokade behandling. VI HAR PÅSLAG PÅ KVÄLLAR EFTER 18:00 OCH PÅ HELGER SAMT RÖDA DAGAR! Besök gärna våra utförda arbeten på Instagram @salonginside och vår facebook sida Salonginside. Varmt välkommen!
257

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Anette
4.9
(611 betyg)
Frisör- Spraytan artist- Hairtalk advanced- Öronhål/Näspiercing
qliro
Ej avbokad tid innan 24 timmar debiteras med 50% av ordinarie priset för bokad tjänst.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1163 betyg
Lena Ö.
till Jan
Kan är alltid så proffsig och trevlig!

Visa mer

Ellinor S.
till Anette
Anette gör en aldrig besviken. Man blir ompysslad och piffad och lämnar alltid salongen med ett leende.

Visa mer

Ulla S.
till Anette
Alltid nöjd! 🤩👌

Visa mer

Anna P.
till Anette
Bästa salongen i Stockholm!

Visa mer

Om företaget

Här är vi ett glatt gäng som har skapat salongen där Du ska kunna njuta och koppla av i en mysig "hemma hos" miljö och bara bli väl omhändertagen av våra kreativa stylister med sina flinka fingrar. Och så har vi även en stylist som utför lash & browlift. Vi har även underbara shamponerings stolar med inbyggd massage som du får njuta av. Vi erbjuder också gott kaffe, te m.m som du kan avnjuta under din behandling. Om du inte hittar någon passande tid så ring oss då istället till 08-261717 så kan vi hjälpas åt att finna en. Vi ställer även upp andra tider utöver ordinarie efter överenskommelse med dig! Vi befinner oss centralt på Odengatan 86 mittemot den vackra Vasaparken mellan Odenplan och St:eriksplan Varmt välkommen till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 18:00
    • Tis10:00 - 20:00
    • Ons10:00 - 18:00
    • Tor10:00 - 20:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Våra tider varierar mellan 9:00-20:00 Vi har även öppet lördag och söndag vid behov med ett extra påslag av ordinarie priser.
  • 082617 XXVisa nummer

  • Odengatan 86, 113 22, Stockholm