1. Hem
  2. Hälsovård Stockholm

Rygg- och Idrottsskadekliniken

betyg4.8 Fantastiskt bra(76 betyg)
Saltmätargatan 14, 113 59, Stockholm
Hej och välkommen! Jag heter Hampus Nordenström och arbetar som naprapat sedan 2019. Jag arbetar med manuella tekniker (så som manipulation, mobilisering, massage), stötvåg, dry needling samt är under utbildning för muskuloskeletalt ultraljud. När jag inte är på kliniken arbetar jag som lärare på Naprapathögskolan samt som handledare för studenter på Naprapathögskolans skolklinik. Mitt mål är att du ska bli smärtfri och skadefri samt kunna återgå till önskad aktivitetsnivå. Oavsett om du önskar idrotta på elitnivå eller ha en aktiv vardag, så lägger vi upp en gemensam plan framåt. Varmt välkommen med din bokning!

Boka tjänst

Utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
76 betyg
Ted T.
till Hampus Nordenström
I över 3 år har jag gått runt med ryggproblem och varit hos flera naprapater utan att bli helt smärtfri men efter 4 behandlingar hos Hampus samt enkla och tydliga hemmaövningar är min rygg äntligen smärtfri! Otroligt tacksam och vill rekommendera alla att gå till Hampus! Återigen, stort tack!

Visa mer

Victor H.
till Hampus Nordenström
Hampus är kanon! Hade gett fler stjärnor om det gick! 10/10

Visa mer

Hanna F.
till Hampus Nordenström
Haft problem med min nacke och axel under lång tid men har med behandling + träningsråd från Hampus kommit tillbaka till min idrott smärtfri idag. Supertacksam och glad! Rekommenderas varmt.

Visa mer

Martin S.
till Hampus Nordenström
Väldigt kunnig och pedagogisk.

Visa mer

Om företaget

Rygg- och Idrottsskadekliniken Jag behandlar de flesta problem med rörelseapparaten. Här är några exempel på typiska besvär som kan behandlas av en naprapat: - Stelhet och smärta i rygg och nacke - Olika typer av idrottsskador - Spänningshuvudvärk - Smärta från kroppens olika leder - Olika typer av senbesvär - Musarm, Tennis- & golfarmbåge - Smärta/utstrålning i axlar och armar - Ischias/utstrålning i ben - Arbetsrelaterade skador - Överbelastningsskador

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07:00- 17:30 Passar inte tiderna eller behöver du en akuttid? För akuttider, ring eller smsa till 070-776 73 72
  • 070-776 73 XXVisa nummer

  • Saltmätargatan 14, 113 59, Stockholm