Romina Hudvård

betyg4.7 Fantastiskt bra(42 betyg)
Linnégatan 40, 413 08, Göteborg
Exklusiv hudvård & Skönhet i Göteborg! Hos oss träffar du som kund legitimerad, certifierad och auktoriserad personal. Hurie- Ägarinna & Aukt Hudtrapeut! Jag är utbildad hudterapeut från Gilda skolan i Göteborg och har certifikat från SHR och den internationella organisationen för hudterapeuter, CIDESCO.

Boka tjänst

Utövare

noImage
Hurie, Ägarinna av Romina Hudvård
(42 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
42 betyg
till Hurie, Ägarinna av Romina Hudvård
Lyxig och avkopplande vistelse! Otroligt mysig och trevlig personal som gör det lilla extra för kunden.
till Hurie, Ägarinna av Romina Hudvård
Det var den bästa avslutningen på veckan. Jag kände mig trygg och omhändertagen under ansiktmassage behandlingen. Rekommenderar varmt att besöka Hurie på Romina Hudvård.
till Hurie, Ägarinna av Romina Hudvård
Mitt första besök hos Hurie idag, så lugn och fick mig enkelt att slappna av! Rekommenderar absolut!
till Hurie, Ägarinna av Romina Hudvård
Underbar service och en lika underbar behandling! Bästa i stan! 👍🥰

Om företaget

Välkommen till Rominas Hudvård! Romina´s Hudvård är en modern Hudvårdsklinik i mitten av Linnéstan i Göteborg. Hos oss hittar du det flesta behandlingar under samma tak. Vi jobbar endast med de mest säkra och kända märkena på marknaden som dessutom är CE-märkta. Du som kund kan således känna dig trygg när du väljer en hudterapeut som är medlem i vårt förbund. SHR representerar den svenska sektionen i CIDESCO. Om du önskar bokar vi först in en kostnadsfri konsultation där vi svarar på dina frågor, tar fram en behandlingsplan och bokar in en tid för behandling. Du är också välkommen att boka in en behandling direkt.

Bilder