1. Hem
 2. Hudvård Stockholm

ReneKliniken

betyg4.8 Fantastiskt bra(305 betyg)
Birger Jarlsgatan 127, 113 56, Stockholm
10% rabatt på ordinarie pris, för dig som är ny kund! (Obs! Gäller inte betalningar via Klarna) OBS!Går ej att kombinera med andra rabatter. Priserna för sistaminuten bokningar och 10% rabatt  gäller enbart vid första kundbesöket, efter första besökstillfället gällert enbart ordinarie priser. Kära kunder! Avbokningar sker via bokadirekt. Observera att avbokningskoden finns i bokningsbekräftelsen på din mejl.  Det är viktigt att ni avbokar tiden inte senare än 48 timmar innan inbokad behandling, annars debiteras halva priset för tiden vi avsatt för dig. Om öppettiderna inte passar, kan du mejla till rene.tyralm@gmail.com så kan vi bestämma en tid som passar dig! På ReneKliniken går det bra att betala med swish, Klarna eller kort!
18438

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Rene Tyralm
4.8
(305 betyg)
Hudterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
305 betyg
Victoria H.
till Rene Tyralm
Alltid supernöjd

Visa mer

Biljana B.
till Rene Tyralm
Kunnig och trevlig. Rekommenderas!

Visa mer

Cecilia G.
till Rene Tyralm
Kunnig, duktig och med ett skönt lugn tog hon hand om mig på bästa sätt!

Visa mer

Natalia P.
till Rene Tyralm
Rene’s help and treatments helped tremendously with my akne skin - I have not met more competent skin therapist! Feels very safe to be taken care of by Rene, cant recommend enough.

Visa mer

Om företaget

Jag heter Rene Tyralm och är en auktoriserad och diplomerad hudterapeut och utbildad läkare. Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och CIDESCO (Comité International d´Esthetiqe et de Cosmetologi). Jag har genomgått en utbildning som har gett mig de teoretiska och praktiska kunskaperna som behövs för att vara en duktig hudterapeut. Jag har även genomgått olika kurser och utbildningar som är erkända i hela världen för att utveckla mina kompetenser inom dem nyaste behandlingarna. Alla produkter som jag använder framställs av stora berömda företag såsom Toskani, Medicare,Alexkosmetic. De produkterna har visat fantastiska resultat i att behandla olika typer av hudproblem. Min läkare bakgrund hjälper mig att erbjuda mina kunder lösningar till deras problem men även skapa en individuell långsiktig resultatinriktad terapi. Har du några frågor om produkter eller hudproblem? Du kan boka en konsultation helt gratis! Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån11:00 - 19:00
  • Tis11:00 - 19:00
  • Ons11:00 - 19:00
  • Tor11:00 - 19:00
  • Fre11:00 - 19:00
  • Lör11:00 - 19:00
  • SönStängd
 • 07009106 XXVisa nummer

 • Birger Jarlsgatan 127, 113 56, Stockholm