Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandling

Osteopati
50 min 890,00 kr 534,00 kr Mer info
Osteopati är en patientcentrerad manuell vårdbehandling som betonar sambandet mellan kroppsstruktur och funktion. Inom osetiopati tittar man på alla aspekter av hälsan och syftar till att underlätta kroppens förmåga till att självreglera, främst genom manuell behandling.
Våra terapeuter försöker skapa en så fullständig bild som möjligt av patientens hälsa. Patientmötet inkluderar en analys av hållning och rörelse samt neurologiska, ortopediska tester med specifik palpation. Behandlingen är manuell och är alltid anpassad efter individens behov.

Rörelsemönster

Ett helhetsomfattande koncept med allt från mental- och fysträning till utbildningar och behandling.

Vi på rörelsemönster jobbar med olika träningsformer i rehab / prehab-syfte, men också för att utveckla och förbättra kroppen i olika avseenden. Vi jobbar för att få våra klienter att bli smärtfria och nå sina mål, oavsett om det kommer till tävlingsidrott eller bara för att orka med vardagen.
Med totalt 27 års erfarenhet av träning, skador och olika behandlingsformer så har vi nu utvecklat ett koncept som vi vet ger resultat.

Hos oss får du alltid låna träningskläder, handduk och duschprodukter. Vi förser dig även med kosttillskott efter varje pass så glöm träningsväskan och kom in och träna!

Vi erbjuder alltid gratis konsultation!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Julstängt 23/12-7/1

Måndag 08-18
Tisdag 08-18
Onsdag 08-18
Torsdag 08-18
Fredag 08-18
Lördag 14-18
Söndag Stängd
Adress
Råsundavägen 104
169 50 Solna
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗