Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Pure Care Hudvärlden: 

Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken! 

Vi flyttar till ny salong på Östermalm

Kära kund,
Jag är glad att kunna berätta att jag från och med 1 november kommer att finnas till på salongen Number1nails på Grevgatan 35 på Östermalm i Stockholm. Jag hoppas vi ses där i framtiden!

I samband med detta erbjuder vi 20% rabatt på alla klassiska ansiktsbehandlingar under november månad.

Du är välkommen att boka tid på pure-care.se

Zeneta
Din hudvårdstterapeut på Pure Care Hudvårdskliniken


Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer.

______________________________________________________________________________________________________________________________Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !


OBS: Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 350 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.


FRANSFÖRLÄNGNING:

INFÖR DITT BESÖK:

- Konsulation ingår ALLTID innan din första behandling för att diskutera vad du önskar för resultat av din behandling samt info och vägledning.
- Kom alltid utan smink till din behandling för att du ska få ett så bra resultat som möjligt då andra produkter kan förstöra hållbarheten för din behandling.
Självklart förstår vi att man ibland kommer direkt ifrån jobbet eller dylikt, men kom då gärna en liten stund innan din behandling så du i lugn och ro kan tvätta bort ditt smink med våra produkter på salongen.
Vi vill använda din bokade tid till självaste behandlingen.


NÄR DU BOKAR EN NY TID:

- Vi gör ej påfyllning när du har enstaka fransar kvar.
En fransförlängning håller sig i ca 2-4 veckor beroende på din egna franscykel, det är normalt att tappa upp till 3-5 av dina naturliga fransar PER dag.
Så även om du har fransar kvar efter 5 veckor så betyder det inte att vi kan fylla på din fransförlängning, då förmodligen det mesta måste plockas bort för att det växt ut för mycket.
Läs förklaringarna till påfyllningar innan du bokar.

- Om du har varit på en annan salong och vill boka en fransbehandling hos oss så är du mer än välkommen!
Men då vi är mycket mån om vår kunskap och resultatet av dina fransar så står vi inte för andra personers arbete.
Om din tidigare fransförlängning inte är utförd på ett korrekt sätt, kan det hända att vi ej kan fylla på denna. Är detta fallet så hjälper vi dig med borttagning av fransar och att hitta en ny tid för nytt set hos oss.

Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klassiska Ansiktsbehandlingar

(Rengöring, hudanalys, peeling, massage, Alginat ansiktsmask, avslutande produkter som serum, ansiktskräm och ögonkräm)

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris, ) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Bokning med ordinarie pris kitet ingår!

Hudterapeuten rekommenderar vilken typ av ALGINAT du behöver.

Vad är Alginat?
Huvudingrediensen i alginatmasker är ALGIN, härrörande från havets alg. När den appliceras på ansiktet blir denna mask kylande, gummiliknande massa.
Rengöring, hudanalys, jordgubb peeling, ansiktsmask, avslutande produkt som serum, ansiktskräm, ögonkräm.

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Gelkonsistensskurv tar bort döda ögonfransar och ger mjukhet i huden.
Aktivitetsmaterial:
Alginat - erhållet från tång: det uppdaterar och fuktar.
Grapesocker - Den har antioxidant effekt och ger mjukheten i huden.
Jordgubbsplanter - mildt massage, hjälper till att ta bort döda celler.
Mycket härlig, jordgubbar doft!
Under proceduren djup rensning av huden. Förblir ren, glödande, uppdaterad.
Lämplig för alla hudtyper (försiktig hantering av känslig hud).

Avancerade Ansiktsbehandlingar

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris) tillkommer en avgift på 399 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
___________________________________________________________________
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.

Avancerade Kroppsbehandlingar

Microneedling – Mage
50 min 1.900,00 kr 1.140,00 kr

Kroppsbehandlingar (Kvinnor)

Huvudmomenten i behandlingen är:
Body Scrub, delux body lotion, massage, mini ansiktsbehandling: Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, avslutande produkter som serum, ansiktskräm.
Inget behov av dusch eller tvätt!

OBS: Vid bokning av denna behandlingen via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 299 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandlingen till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad!!

Slimming Scrub Pearls - Dessa innovativa pärlor rullar och smälter över huden för att leverera dess värdefulla innehåll till mage och lår för en synbar skulpterad siluett redan från den första behandlingen!
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Pure Care Hudvårdskliniken

Välkommen till Pure Care Hudvården! Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Vi fokuserar mest på avancerade ansiktsbehandlingar men har även de klassiska!
Vi som jobbar här är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen. Behandlingsförsäkring utgår för att våra kunder – för att dem ska kunna känna sig trygga i våra händer.
Lokalen kommer att hållas kontantfri och betalning sker med Izettle, Klarna och Swish. Detta för att minska risken för att lokalen utsätts för någon typ att skadegörelse.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9:00-21:00
Adress
Grevgatan 35
114 53 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗