Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Pure Care Hudvärlden: 

Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken! 


------OBS: jag finns på salong NUMBER1NAILS, Grevgatan 35---------

Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer.

______________________________________________________________________________________________________________________________Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !


OBS: Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 350 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.

FRANSFÖRLÄNGNING:

Kom gärna utan smink, eller tvätta av er innan eran tid börjar hos oss. Kom i god tid, det är tyvärr eran tid som drabbas av att ni kommer sent.  Vi gör ej påfyllning när du har enstaka fransar kvar. Vid bokning av påfyllning där fransarna är gjorda av en annan stylist tillkommer en extra kostnad. (100kr)Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Avancerade Kroppsbehandlingar

Microneedling – Mage
50 min 1.900,00 kr 1.140,00 kr

Kroppsbehandlingar (Kvinnor)

Huvudmomenten i behandlingen är:
Body Scrub, delux body lotion, massage, mini ansiktsbehandling: Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage, avslutande produkter som serum, ansiktskräm.
Inget behov av dusch eller tvätt!

OBS: Vid bokning av denna behandlingen via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 299 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandlingen till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad!!

Slimming Scrub Pearls - Dessa innovativa pärlor rullar och smälter över huden för att leverera dess värdefulla innehåll till mage och lår för en synbar skulpterad siluett redan från den första behandlingen!

Ansiktsbehandlingar SM

Dett är en akut behandling för mycket torr eller skadad hud!

Ger omedelbart välbehag till torr hud. Jämnar ut huden och ger intensiv avslappning.

(Ansiktsrengöring, exfoliering, remineralisering, ansiktsmask, Absolute Relaxing Massage, intensiv näring med nutri-protective cocoon cream + Cocoon thermomask, avslutande produkter som serum,ansiktskräm)
Rengöring, hudanalys, jordgubb peeling, ansiktsmask, avslutande produkt som serum, ansiktskräm, ögonkräm.

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem.

Gelkonsistensskurv tar bort döda ögonfransar och ger mjukhet i huden.
Aktivitetsmaterial:
Alginat - erhållet från tång: det uppdaterar och fuktar.
Grapesocker - Den har antioxidant effekt och ger mjukheten i huden.
Jordgubbsplanter - mildt massage, hjälper till att ta bort döda celler.
Mycket härlig, jordgubbar doft!
Under proceduren djup rensning av huden. Förblir ren, glödande, uppdaterad.
Lämplig för alla hudtyper (försiktig hantering av känslig hud).
OBS: kunden kan inte utföra behandlingen om finns någon typ av metall i kroppen som : kopparspiral, tandställning (det går bra upp till 8 st amulgano)

Hudterapeuten rekommenderar vilken apparat som passar dig bäst.
(Behandlingsmoment: rengöring, hudanalys, peeling, massage, mask, avslutande produkter som serum kräm)

Effekterna av apparater, ultraljud :
Peeling med ultraljud är en smärtfri, och skonsam rengörande behandling som utförs med hjälp av ultraljud. Behandlingen är en relativt enkel procedur som effektivt tar bort överflödig talg och grov hud i ansiktet vilket gör att huden har en strålande, frisk och naturligt vacker utseende.

Inslusning av aktiva serum:
Med hjälp av ultraljud behandling, slussar man in aktiva ingredienser djupt in i huden. Hudterapeuten rekommenderar vilket serum som ska slussas in efter utförda hudanalys.
(Rengöring, hudanalys, peeling, massage, Alginat ansiktsmask, avslutande produkter som serum, ansiktskräm och ögonkräm)

OBS! Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris, ) tillkommer en avgift på 185 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Bokning med ordinarie pris kitet ingår!

Hudterapeuten rekommenderar vilken typ av ALGINAT du behöver.

Vad är Alginat?
Huvudingrediensen i alginatmasker är ALGIN, härrörande från havets alg. När den appliceras på ansiktet blir denna mask kylande, gummiliknande massa.
I den här behandlingen väljer vi en syra som anpassas efter just din hudtyp. Vi har ett väldigt stort sortiment att välja på när det gäller kemiska peelingar då vi även håller i utbildningar i kemisk peeling. Du kan känna dig trygg och säker med våra behandlingar.

Kemisk peeling som
✔️förbättrar hudstrukturen
✔️reducerar fina linjer
✔️behandlar orenheter
✔️jämnar ut hudtonen
✔️ljusar upp pigmenteringar
✔️ Ger lyster
Detta behandlingen stramar upp och lyfter huden, återskapar ansiktskonturen.

• Naturlig uppstramning, tack vare marina sockerarter.
• Unik – färgförändringsteknologi: den ändras från lila till ljusrosa.
• Varm – Kal effekt som stärker behandlingens lyftande verkan.

Huden blir jämn, stärkt och strålande. Aktiva ingredienser: Sea Age 3A (patenterad marin ingrediens) palmaria palmata, vitamin C, mentol. Färgförändringsteknologi – Kål extakt,- naturligt pigment som tillåter färgförändring.
En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 60 minuter att utföra.

Huvudmomenten i behandlingen är
✔️ rengöring,
✔️djuprengöring,
✔️lätt porrengöring,
✔️lätt brynformning,
✔️elektroterapi (apparat),
✔️massage,
✔️Ansiktsmask och en kräm.
Lugna sinnet (SM)
65 min 1.200,00 kr 720,00 kr Mer info
Vi börjar med en skön och harmonisk nacke och ryggmassage och avslutar behandlingen med en mjukgörande och återfuktande ansiktskur som tillför huden en massa fukt och ger fin lyster.
EPN Clinic-pen är den nya generationens microneedling, med ny teknik som kombinerar både microneedling och elektroporation i samma maskin.

Microneedling behandling 53 aktiva ingredienser + HA: (rengöring, hudanalys, peeling, microneedling, lugnande ansiktsmask. )
Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :
- Förlorad lyster
- Förstorade porer och akne
- Torr eller uttorkad hud
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Akne ärr, upphöjda ärr
- Pigmentförändringar
- Hudbristningar
- Brännskador mm.

Behandlingsmetoden.
Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera. Under tiden slussar man ner NCTF + HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven och starka upp huden och göra den frisk och återfuktad.
Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Behandlingen svider och bränner lite, men gör inte direkt ont.
OM NCTF
Filorgas NCTF + HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är mediciniskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin.
Bästa resultat :
Det krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Pure Care Hudvårdskliniken

Välkommen till Pure Care Hudvården! Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Vi fokuserar mest på avancerade ansiktsbehandlingar men har även de klassiska!
Vi som jobbar här är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen. Behandlingsförsäkring utgår för att våra kunder – för att dem ska kunna känna sig trygga i våra händer.
Lokalen kommer att hållas kontantfri och betalning sker med Izettle, Klarna och Swish. Detta för att minska risken för att lokalen utsätts för någon typ att skadegörelse.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9:00-21:00
Adress
Grevgatan 35
114 53 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗