1. Hem
 2. Annan Göteborg

Nova Active Beauty

betyg3.3 Okej(34 betyg)
Torpagatan 1, 41651, Göteborg
Reborn - Active Beauty erbjuder IPL 10% rabatt vid kombination av 2 område 20% rabatt vid kombination av 3 området 30%. rabatt vid kombination av 4 området 40%. rabatt vid kombination av 5 området 50% Rabatt ny kunds test pris
10457

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Zhwan
3.3
(34 betyg)
Laserbehandlingar
qliro

Betyg och recensioner

3.3Okej
34 betyg
Viveca N.
till Zhwan
STÄNGT utan att meddelat detta !!!

Visa mer

Eleonora R.
till Zhwan
Alltså jag vill inte vara negativ, men jag kommer inte göra keratinbehandling där igen, mest för produkten de använder. Den heter Re-born och fick sitta i mitt hår i 1 och en halv timme, och det sved så jävla mycket, jag föestår att vissa produkter kan vara irriterande och få dig att klia dig, men denna va riktigt hemskt. Och märkte på kvällen att har fått några finnar på min skalp. Jag vill inte va negativ mot personalen heller, men under tiden jag väntade med produkten i mitt hår, så kom inte ens en enda personal för att fråga om jag ens mår bra, eller vill dricka vatten, eller te!! Jag va helt själv. Hon som gjorde behandlingen va helt ok och vi hade lite små konversationer,vilket jag bröjade dem. Men generellt är jag inte 100% nöjd.

Visa mer

Sophia E.
till Zhwan
Salongen var stängd när jag kom dit. Utövaren missade vår bokade tid. Hon erbjöd en ny tid men jag känner att jag hellre går till en annan klinik efter detta.

Visa mer

Aiman A.
till Zhwan
Bra bemötande och utmärkt nog med behandling. Och produkter till behandling är anpassad efter individens behövs och va har för problem och tip av hy .

Visa mer

Om företaget

Re Born- Active Beauty är en privatklinik i Munkabäck / Göteborg inom permanent hårborttaging, injektionsbehandlingar och hudvård. Vår målsättning är att erbjuda dig som patient individuellt anpassade behandlingar utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Våra estetiska behandlingar utförs av auktoriserade hud & laserterapeuter som erhåller mycket lång erfarenhet, samt de medicinska behandlingar som utförs av legitimerade läkare. Kliniken startade år 2006 och vi tackar alla våra fantastiska kunder som följt med oss och rekommenderat oss genom åren! Välkomna till oss på Re Born- Active Beauty i Göteborg! Våra välutbildade och auktoriserade hud och laserterapeuter erhåller mycket lång erfarenhet och har dig som kund i fokus.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 18:00
  • Tis10:00 - 18:00
  • Ons10:00 - 18:00
  • Tor10:00 - 18:00
  • Fre10:00 - 18:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07629875 XXVisa nummer

 • Torpagatan 1, 41651, Göteborg