1. Hem
  2. Hudvård Örebro

My Brow Bar

betyg4.9 Fantastiskt bra(2108 betyg)
Förmansgatan 10, 70214, Örebro
Välkommen! My Brow Bar grundades med visionen om att kunna erbjuda behandlingar som förstärker ditt redan vackra jag. Med en stor passion för skönhet har vi satt ihop ett fantastiskt team som tillsammans har stor erfarenhet och kunskap. Att älska sig själv är inte själviskt, det är viktigt. Vi tror att alla är unika, och så är också våra resultat, för att de ska passa just dig. Vänligen läs igenom all information som finns under den behandling du vill boka innan du gör din bokning. Betalning sker via Swish, kort eller Qliro. Helg & kvälls-avgifter tillkommer på alla behandlingar. Vardagar efter kl 18 tillkommer en avgift på 75kr efter varje påbörjad timme. Helger tillkommer en avgift på 150kr/behandling. - KONTAKT: För snabbast svar, skicka ett mail till hello@mybrowbar.se. Telefonnummer till salongen: 0707882262 Tyvärr har vi sällan möjlighet att svara i telefon då vi sitter i behandlingar hela dagarna. Skicka ett mail eller ett sms med din fråga så hjälper vi dig så snart vi har tid. Behöver du i nödfall nå en specifik utövare? Nedan hittar du våra personliga telefonnummer. Tänk på att dessa är våra privata telefonnummer och att vi inte alltid har möjlighet att svara eller ringa upp. Skicka ett sms med din fråga så svarar vi så snart vi har tid. Sofie - 076-172 24 84 Julia - 070-317 29 77 Jasmine - 073-098 58 77 Caroline - 072-310 66 83 Eva - (Kontakta Sofie eller Julia) Nora - 070-3007752 Vi finns på instagram! Sofie - mybrowbar.sofie Julia - mybrowbar.julia Jasmine - mybrowbar.jasmine Eva - mybrowbar.evaa Caroline - mybrowbar.caroline Nora - mybrowbar.nora Sara - mybrowbar.sara - AVBOKNINGSREGLER (läs detta innan du bokar en tid) Om du har bokat en tid och önskar avboka den går det bra att göra det senast 24h innan behandlingstillfället. Avbokningen sker via bokadirekt med hjälp av avbokningskoden som skickats till dig. - 15 minuters försening leder till avbokad tid samt 50% i debiteringsavgift. - Avbokning senare än 24h innan bokad tid debiteras med 50%. - Uteblivet besök debiteras med 100%. Varför tar jag betalt om du som kund inte dyker upp på din bokade tid? Om du som kund uteblir från en bokad tid innebär det för mig att jag står utan kund med en tid som jag har avsatt för just dig. Detta innebär också att jag i regel inte kan kontakta en annan kund som hade velat ha din tid på grund av för kort varsel. Det finns mycket goda avbokningsmöjligheter och flera olika sätt att kontakta mig på, därför ber jag dig avboka din behandling i god tid och senast 24h innan den bokade tiden. Hoppas jag är tydlig och att du som kund respekterar mig och mitt arbete, precis som jag kommer att respektera dig!
5573

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Nora Haglund
5
(79 betyg)
Frans & brynstylist, Makeup-artist
qliro
Kontakt: 070-3007752 - Jag har inte alltid möjlighet att svara på samtal. Skicka ett sms med din fråga så svarar jag så snart jag kan.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
2108 betyg
Sofia S.
till Nora Haglund
Alltid lika nöjd efter ha varit hos Nora 😍

Visa mer

Monira S.
till Caroline Rådehed (Delatur)
Alltid lika nöjd!

Visa mer

Karin L.
till Julia Rosander
Tack Julia❤️ Som alltid så nöjd!!❤️

Visa mer

Åsa W.
till Sara
Sara är jätteduktig och proffsig på sina behandlingar- rekommenderar henne starkt 🤗

Visa mer

Om företaget

Välkommen! Upplev 153 m2 skönhet och expertis, i våra nya lokaler på Öster i Örebro. Vi arbetar med noggrannhet och perfektion för ett resultat som aldrig kommer göra dig missnöjd! Vänligen läs noga igenom beskrivningen av den behandling du vill boka samt ditt bekräftelsemail. Helg & kvälls-avgifter tillkommer på alla behandlingar. Vardagar efter kl 18 tillkommer en avgift på 75kr efter varje påbörjad timme. Helger/helgdagar tillkommer en avgift på 150kr/behandling.

Bilder

Detaljer och kontakt