1. Hem
  2. Massage Stockholm

Miderma clinic AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(506 betyg)
Hornsgatan 178, 117 34, Stockholm
NY LAG (2021:363) OM ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR SEDAN 01 JULI 2021 Det här gäller för dig som kund. Inför injektionsbehandlingar krävs en konsultation minst 48h innan behandlingen. (detta gäller ej om du har varit hos oss på Miderma Clinic de senaste 6 månaderna för samma behandling). OBS! Vi erbjuder betalningar med Kort, Klarna och Swish.
16415

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Isabel
4.9
(296 betyg)
Leg. Specialistsjuksköterska/Barnmorska
www.midermaclinic.se

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
506 betyg
Marie-Christine L.
till Isabel
Proffsig och lyhörd

Visa mer

Caroline B.
till Isabel
Isabel var mycket proffesionell och jag kände mig trygg under hennes Indiba-behandling direkt. Behandlingsrummet var rent och mycket avstressande med ljus och lugn musik. Rekommenderar varmt!

Visa mer

reicell B.
till Fabi
Duktig snabb och jag sov mig igenom 45 min så skönt 👌💃🥰

Visa mer

Cecilia H.
till Isabel
Jag gjorde fillers för första gången och är verkligen sååå nöjd. Isabel var helt fantastiskt! Så proffsig och snäll. / Cissi

Visa mer

Om företaget

Hej och välkommen till mig på Miderma Clinic. En liten klinik som är mysig med lugn musik och avslappnande miljö. Här arbetar jag med estetiska injektionsbehandlingar och avancerad medicinsk hudvård. Jag heter Isabel Adriazola och är Barnmorska och leg. Sjuksköterska med 10 års erfarenhet. Hos mig kan du känna dig trygg när du kommer på en behandling. Jag använder de senaste teknikerna inom injektionsbehandlingar som ger tydliga och Naturliga resultat samt erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Därefter lägger vi upp tillsammans en individuell behandlingsplan som passar just Dig. Alla utrustningar som används och som finns på kliniken är av högsta kvalité, FDA- godkända och/eller medicinsk CE – märkta. Maskiner och hudvårdsprodukter har valts noggrann och har kliniska studier bakom sig. Detta ger en trygghet för alla våra kunder och även till kliniken. Miderma Clinic AB innehåller en patienförsäkring hos Folksam för kundernas säkerhet och trygghet om det skulle uppstå en skada i samband med undersökning eller behandling hos Miderma Clinic. Miderma Clinic AB är även registrerad hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg), som ansvarig tillsynsmyndighet. Välkommen till mig på Miderma Clinic. Mvh Isabel Adriazola Leg. sjuksköterska & Barnmorska. Certifierad injektionsbehandlare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider. Endast bokade tider. Hittar du inte en tid som passar, kontakta mig gärna.
  • 07045955 XXVisa nummer

  • Hornsgatan 178, 117 34, Stockholm