1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Michael & Frisörerna

betyg4.9 Fantastiskt bra(1597 betyg)
Götgatan 84,, 11862, Stockholm
Välkommen till vår onlinebokning! Tack för ditt förtroende. När du är klar med din bokning kommer du få ett bekräftelse mail till den mailadress du har i din kundprofil. Viktig information till alla våra kunder. - Avbokning måste ske 48h innan avtalad tid. Annars debiteras 100% av priset på behandlingen. - Avbokning måste göras via mail eller telefon 08-641 11 11. - Om du inte hittar en tid online så kan du ringa / maila till oss , vi kan vara mer flexibla. - Alla våra behandlingar finns inte tillgängliga online. För vidare information samt förfrågningar kontakta oss via telefon alternativt mail. - OBS! Vi har 16-års gräns på alla typer av färgbehandlingar. Med vänliga hälsningar. mof
996

Boka tjänst

Toning / Färg + Klippning

  • 30%
    Toning/bottenfärg 2h (2,5 h TRAINEE) Läs info.
    150 minuter, 1 029 kr (ord. 1 470 kr)Mer info
    För tider fram till 6 maj
    Boka

Klippning

  • 30%
    Klippning kort hår 1h (TRAINEE) Läs info.
    60 minuter, 378 kr (ord. 540 kr)Mer info
    För tider fram till 6 maj
    Boka
  • 30%
    Klippning långt hår 1,15 h (TRAINEE) Läs info.
    75 minuter, 472.50 kr (ord. 675 kr)Mer info
    För tider fram till 6 maj
    Boka
  • 30%
    Klippning extra långt/tjockt hår 1,5h (TRAINEE) Läs info.
    90 minuter, 560 kr (ord. 800 kr)Mer info
    För tider fram till 6 maj
    Boka

Personal

noImage
Emilia (Elev)
4.8
(101 betyg)
Emilia (Trainee)
qliro
Emilia har tagit studenten från sin 3-åriga i juni 2023 frisörutbildning och jobbar nu som Trainee hos oss. En trainee behandling passar perfekt för dig som har gott om tid för avkoppling och vill ha en klippning eller behandling för ett lägre pris. För behandlingar hos Emilia har du 30-50% rabatt på ordinare pris beroende på tjänst. Givetvis har vi alltid en frisör tillgänglig för eventuell handledning.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1597 betyg
Toula E.
till Emma P
Som alltid mycket professionella frisörer, kompetenta och trevliga Kommer aldrig byta!

Visa mer

Sandra L.
till Michael
Top Notch och min lugg har aldrig varit så snygg 🫠

Visa mer

Sara M.
till Sophia
Lika grym som alltid!

Visa mer

Rodrigo A.
till Sophia
Om du vill ha exceptionellt bra service (hårtvätt, kaffe, lätt att boka, bra hårprodukter) och, framförallt, skickliga och duktiga frisörer, så är detta stället för dig. Tack, Sophia, Michael och team.

Visa mer

Om företaget

Michael & Frisörerna är en frisörsalong som ligger på Södermalm i Stockholm. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Bilder

Detaljer och kontakt