1. Hem
 2. Massage Uppsala

Maria & Joe Proud

betyg3.5 Bra(86 betyg)
kungsgatan 57 C, 753 21, Uppsala
Maria och Joe Proud erbjuder endast behandligar/tjänster som alla har råd och kunna unna sig. Som forskningen visat gör massage skillnad vid regelbundna besök. Och som marknaden ser ut idag så har många inte råd att unna sig en god hälsa. Och friskvårds bidraget räcker endast till ca 3 tillfällen per år vilket inte räcker för att uppnå önskade resultat. Därför är vårat motto 100% nöjda och återkommande kunder fler besökstillfällen för mindre peng. För det är alla värda Varmt välkommen!
7538

Boka tjänst

Personal

noImage
Maria
3.5
(86 betyg)
Massör
qliro

Betyg och recensioner

3.5Bra
86 betyg
Nipa A.
till Maria
Jag boka tid men hon har inte där. Det har hänt 2 gånger så. Kommer aldrig att boka hos henne mer.

Visa mer

maria s.
till Maria
Hon dök inte upp. Oseriöst företag.

Visa mer

Maria & Joe Proud
Hej till mitt försvar vill jag säga att jag haft sedan somras ett heftiskt kaus på hemmaplan bla med oförutsedda flytt och mer än så jag ber om ursekt för detta som påverkat mitt arbete och till er kunder att ni drabbats av bla tider ni bokat som jag ej vart på plats ,, Jag är så otroligt tacksam för alla er återkommande nöjda kunder vilket vart 99 av hundra men nu är jag åter på plats i gen och hoppas vi ses snart i gen trotttttts detta för om det är nåt jag kan å e grymt bra på så är det ju faktist massage NÄR JAG VÄL ÄR PÅ PLATS GIVETVIS STOOOOR KRAM TILL ER ALLA OCH ÅTER BER JAG OM URSEKT / har tänkt att ni som råkat ut fär något ni är missnöjda med ska få mnågon form av kompesation

Visa mer

Hanna D.
till Maria
Dök inte upp och svarade inte på telefon. frisören (som har ena delen av lokalen) skämdes. Han var supertrevlig.

Visa mer

Eneli L.
till Maria
Skulle inte kunna ge en enda stjärna för hela stället var stängt fast man hade bokat en tid. Inte heller svarar de på telefon.

Visa mer

Om företaget

Maria&Joe proud är en nyöppnad mindre salong belägen i centrala Uppsala kungsgatan gång avstånd cirka en minut från busscentralen tanken med verksamheten är att vi ska kunna erbjuda behandlingar/tjänster alla ska kunna ha råd att unna sig för bättre hälsa och välmående, forskning har visat sen lång tid tillbaka och bevisar än idag vilken skillnad massagen kan göra vid regelbundna besök dörfär vill vi kunna erbjuda fler massage tillfällen till mindre kostnad och där av uppfylls vårt motto 100% nöjda och återkommande kunder. Målet för kunden är att bli av med/lindra smärtor, verk stela och ömma muskler stress och besvär eller att få uppleva en stund av avkoppling, våra övriga behandlingar är också anpassade så att det som är ex. seniorer/studenter med begränsad ekonomi även ska kunna unna sig en avkopplande stund och ett gott välmående för det är vi alla värda. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07399648 XXVisa nummer

 • kungsgatan 57 C, 753 21, Uppsala