1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Maison 63 Hårvård

betyg4.9 Fantastiskt bra(153 betyg)
Nybrogatan 63, 114 40, Stockholm
Välkommen till oss på Maison63. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och ditt hår. Observera att priserna varierar beroende på dag, kväll eller helg. Se vald tjänst och tid för aktuellt prisuppgift. Du är varmt välkommen att höra av dig till salongen om du har några som helst funderingar.
5642

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Avid
4.9
(52 betyg)
Hudvård
Jag driver Donna Derma och har arbetat som auktoriserad hudterapeut i över 25 år. Jag älskar att uppnå mina hud- och skönhetsmål! Oavsett vilken behandling du väljer hos mig på Donna Derma kan du känna dig trygg. Salongen är certifierad av CIDESCO och medlem i SHR – Sveriges Hudteraputers Riksförbund. Hjärtligt välkommen!
noImage
Ira
4.9
(64 betyg)
Salongsägare/Frisör
1991 tog jag mitt gesällbrev och har sedan dess varit verksam i branschen. 1994 tog jag det prestigefyllda certifikatet Pivot Point och två år senare flyttade jag till Sverige. Sedan dess har Sverige agerat hem men inspirationen och influenserna har ständigt kommit från internationellt håll. Detta tillsammans med lång erfarenhet gör mig till den duktiga frisör jag är i dag.
noImage
Shamon
5
(21 betyg)
Dam & Herrfrisör
Jag är utbildad dam- och herrfrisör och har tidigare haft egen salong, men hyr numera in mig på Maison 63. På fritiden har jag mina hobbys - fotbollstränare och skådespelari.
noImage
Katja
5
(16 betyg)
Salongsägare/Frisör
Jag avslutade min frisörutbildning 1997, samma år tog jag mitt gesällbrev. Sedan dess har jag varit verksam i yrket och samarbetat med internationellt erkända frisörer både i Sverige och i utlandet. Som ett resultat av att regelbundet jobba med visningar och fotograferingar har jag ett brett register och är ständigt up-to-date vad gäller hårtrender och mode.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
153 betyg
Katrina B.
till Avid
Avid är bäst i Stockholm på ögonbryn! Talangfull och skicklig som en konstnär, som vet precis vilka drag som får ens naturliga skönhet att lysa ♥️

Visa mer

Emma S.
till Ira
Ira är bäst!! 🙌

Visa mer

Ida A.
till Ira
Alltid lika nöjd med min dotters barnklippning!

Visa mer

Kristina A.
till Ira
Ira klippte mina två killar (9 och 13 år) supersnyggt enligt deras önskemål 🤩

Visa mer

Om företaget

Salongen grundades 1931 och har sedan dess endast haft tre ägare, alla verksamma frisörer. Världen förändras och utvecklas ständigt, men i denna lokal har man alltid gjort hår och lyckats med kombinationen att både ligga i framkant vad gäller nya trender och influenser, samtidigt som kvalitet och professionalism varit stående ledord. Nuvarande salong heter Maison 63 och drivs av Katja Motorina och Ira Leppist, två ambitiösa frisörer med rötter i Ryssland. Vi har skapat en harmonisk och elegant miljö med tydlig inspiration från Frankrike. Lokalen är fylld med välkomnande värme och härlig energi. Vårt team bemöter alltid era önskemål med professionalism och ger er möjligheten att ta en paus från stressen utanför dörrarna och sjunka ner i lugnet med något gott att dricka och härliga skvaller- och modemagasin till toner av vacker musik.

Bilder

Detaljer och kontakt