1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Maison 63 Hårvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(69 betyg)
Nybrogatan 63, 114 40, Stockholm

Boka tjänst

Personal

noImage
Avid
4.9
(28 betyg)
Hudvård
Jag driver Donna Derma och har arbetat som auktoriserad hudterapeut i över 25 år. Jag älskar att uppnå mina hud- och skönhetsmål! Oavsett vilken behandling du väljer hos mig på Donna Derma kan du känna dig trygg. Salongen är certifierad av CIDESCO och medlem i SHR – Sveriges Hudteraputers Riksförbund. Hjärtligt välkommen!
noImage
Ira
4.8
(26 betyg)
Salongsägare/Frisör
1991 tog jag mitt gesällbrev och har sedan dess varit verksam i branschen. 1994 tog jag det prestigefyllda certifikatet Pivot Point och två år senare flyttade jag till Sverige. Sedan dess har Sverige agerat hem men inspirationen och influenserna har ständigt kommit från internationellt håll. Detta tillsammans med lång erfarenhet gör mig till den duktiga frisör jag är i dag.
noImage
Natalia
4.3
(7 betyg)
Frisör
Jag har jobbat som frisör sedan 2008. Just i Sverige i 3 år med stor framgång och härliga nöjda kunder. Jag brinner för blonda hår och jobbar med olika tekniker som balayage, airtouch och slingor. Även olika klipptekniker är stor passion.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
69 betyg
Gunnar C.
till Ira
Alltid trevligt och mycket noggrann med klippningen . Bästa salongen i Stockholm då du träffa på utbildade frisörer som kan sin sak. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Katarina S.
till Avid
Alltid lika nöjd 😄

Visa mer

Maria G.
till Ira
Alltid lika bra!

Visa mer

Viktoria H.
till Avid
Avid är oerhört proffsig och duktig på det hon gör!

Visa mer

Om företaget

Salongen grundades 1931 och har sedan dess endast haft tre ägare, alla verksamma frisörer. Världen förändras och utvecklas ständigt, men i denna lokal har man alltid gjort hår och lyckats med kombinationen att både ligga i framkant vad gäller nya trender och influenser, samtidigt som kvalitet och professionalism varit stående ledord. Nuvarande salong heter Maison 63 och drivs av Katja Motorina och Ira Leppist, två ambitiösa frisörer med rötter i Ryssland. Vi har skapat en harmonisk och elegant miljö med tydlig inspiration från Frankrike. Lokalen är fylld med välkomnande värme och härlig energi. Vårt team bemöter alltid era önskemål med professionalism och ger er möjligheten att ta en paus från stressen utanför dörrarna och sjunka ner i lugnet med något gott att dricka och härliga skvaller- och modemagasin till toner av vacker musik.

Bilder

Detaljer och kontakt