1. Hem
 2. Hudvård Stockholm

Linné Hudklinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(1619 betyg)
Linnégatan 35, 114 47, Stockholm
Välkommen till Linne Hudklinik Stockholm. Vi finns mitt i hjärtat på Östermalm. Hos oss möter du experter inom injektionsbehandlingar så som botox, fillers och trådlyft samt avancerad hudvård från Neostrata och ZO-Skin. Vi arbetar även med fettfrysning (body shaping) Insculpt, IPL, Laser och Dermapen.  Boka gärna en kostnadsfri konsultation med någon av våra sjuksköterskor kring injektioner som filler och botox, eller med hudterapeuter kring avancerad hudvård, peeling, hårborttagning, hudföryngring och hudvårdsprodukter.
8029

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Julia
4.8
(61 betyg)
Leg. Sjuksköterska
qliro
Julia är sjuksköterska med lång erfarenhet av estetiska injektioner. Hon har en sprudlande personlighet och är lätt på handen. Julia är även utbildad och speciellt duktig inom trådar och trådlyft.
noImage
Madeleine
4.9
(197 betyg)
Leg. Sjuksköterska
qliro
Madeleine flera års erfarenhet av estetiska injektioner och arbetar gärna med PRP och PRF. Madeleine har tidigare drivit egen klinik i Falsterbo men är nu fullt ut på Linné vilket vi är lyckliga över. En härlig personlighet i teamet!
noImage
Jonna
4.9
(248 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Jonna har arbetat som auktoriserad hudterapeut i över 25 år och har varit lärare på Elisabethskolan. Jonna är varm och med en härlig personlighet.
noImage
Matilda
4.8
(164 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Matilda är Auktoriserad hudterapeut med extra intresse för akne-behandlingar och problem-hy. Matilda har charmig personlighet med fint handlag och kundkontakt.
noImage
Fanny Andersson
4.9
(228 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Fanny är auktoriserad hudterapeut och besitter flera års erfarenhet av yrket. Fanny är klinikens teknik expert med gedigen kunskap om vår apparatur. Fanny är väldigt pedagogisk och glad och öppen som person!
noImage
Reception
4.9
(203 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1619 betyg
Anna H.
till Madeleine
Bästa kliniken. Tack Madde för allt 💗

Visa mer

Madeleine B.
till Madeleine
Välkomnande miljö. Alla i personalen är så vänliga. Madeleine är empatisk, noggrann och professionell . Hon får högsta betyg efter behandling hos henne

Visa mer

Emelie J.
till Emma
Bästa! Emma är helt fantastik! Och jag blir alltid SÅ nöjd!

Visa mer

Carolina Å.
till Madeleine
Mycket proffsigt o informativt samtal med Madeleine SSK.

Visa mer

Om företaget

Linne Hudklinik är en trevlig och vacker klinik i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder estetiska behandlingar och medicinsk hudvård för både kvinnor och män. Vi arbetar med produkter och maskiner av högsta kvalité. Vi använder oss främst av Juvederm och Restylane. Våra ledord är med säkerhet, kvalité med personlighet. Varmt välkommen till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 18:00
  • Tis09:00 - 18:30
  • Ons09:00 - 18:30
  • Tor10:00 - 20:00
  • Fre09:00 - 18:30
  • Lör10:00 - 16:00
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppettider kan variera
 • 088850 XXVisa nummer

 • Linnégatan 35, 114 47, Stockholm