1. Hem
  2. Hudvård Stockholm

Lenhud Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(277 betyg)
Tulegatan 33, 13353, Stockholm
Varmt välkommen till vår nya salong Lenhud i Stockholm. Vi som arbetar här är hudterapeuter som älskar hudvård och tycker att ansiktsbehandlingar är livet! På vår salong gör vi aktiva ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och mer effektiva behandlingar som microneedling, peels och tight PRO+. Vi finns här för dig som vill komma för ett avslappnande avbrott i vardagen, dig som vill göra en hudresa med oss och alla däremellan. Varje månad har vi även många fina erbjudande på produkter och nyhetslanseringar som gör din hudvård ännu roligare! Varmt välkommen till oss!
94

Boka tjänst

Antiage Ansiktsbehandling

  • 25%
    Tight Pro+ Ögon+glabella/Panna+glabella
    60 minuter, 1 346.25 kr (ord. 1 795 kr)Mer info
    För tider fram till 1 maj
    Boka
  • 25%
    Tight Pro+ Hamsterkinder/Ansiktskontur+Nasolabialveck
    75 minuter, 1 646.25 kr (ord. 2 195 kr)Mer info
    För tider fram till 1 maj
    Boka
  • 25%
    Tight Pro+ Hals
    90 minuter, 1 796.25 kr (ord. 2 395 kr)Mer info
    För tider fram till 1 maj
    Boka

Personal

noImage
Mikaela
4.9
(277 betyg)
Hudterapeut som även utför laser, microneedling och peels.
Jag är SHR auktoriserad hudterapeut från Yrkeshögskolan i Stockholm. Som person är jag väldigt lugn och har ett brinnande intresse för hudvård. Att få ge en lugn och avslappnande stund, tillsammans med att få hjälpa kunder med sin hud är det absolut bästa med mitt yrke och just därför valde jag att bli hudterapeut.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
277 betyg
Gisele S.
till Mikaela
Fantastisk behandling, fick ett sådant glow. Mikaela är helt enkelt bäst ❤️

Visa mer

Eva L.
till Mikaela
Otroligt bra bemötande, trevlig personal.

Visa mer

Thanisorn K.
till Mikaela
Mikaela är så duktig ❤️ Sedan jag började gå på behandlingar hos henne, min hy skriker GLOWIN’

Visa mer

Alexander R.
till Mikaela
Det var min første gang med en ansigtsbehandling, og det bliver helt sikkert ikke min sidste. Mikaela var meget professionel, og jeg faldt flere gange i søvn under behandlingen, fordi det var helt fantastisk.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Lenhud – framåtsträvande, inkluderande, hållbar och resultatinriktad hudvård sedan 1999! Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud med olika behandlingar som är genomtänkta, noga utförda och som passar alla. Under hösten 2022 öppnade vi Lenhud i Stockholm i Vasastan, vi välkomnar er till en helt nyrenoverad salong på Tulegatan 33. Utöver Stockholm hittar du oss även i Lund, Malmö, Helsingborg och Borås. Vi hudterapeuter på Lenhud har många års erfarenhet av professionell hudvård och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid hålla oss uppdaterade med det senaste. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara resultat av dina hudvårdsbehandlingar. Vi är alla Cidesco- och SHR-godkända hudterapeuter. Flera av oss är dessutom specialutbildade inom laser, IPL och andra maskiner. Hos oss ska du alltid känna dig nöjd med din hudvård och därför vill vi alltid ge dig det där lilla extra vid varje möte. Vi följer dig på din hudvårdsresa och bidrar med våra kunskaper för att du ska få en bättre hud, både idag och i framtiden. Lenhud är mer än bara hudvårdssalonger! Vi ingår i Kraft Group som i sin tur är B Corp-certifierade. Vi är det första företaget inom skönhetsbranschen i Sverige som kan titulera oss som ”B Corp”. Detta är något vi är mycket stolta över och något som genomsyrar allt vi gör. B Corps vision är att man ”inte bara ska sträva efter att vara bäst i världen utan bäst för världen”, vilket är något vi på Lenhud arbetar med varje dag. Vi ser fram emot att just du kommer till oss för din behandling, varmt välkommen!

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:30 - 18:00
    • Tis09:30 - 18:00
    • Ons09:30 - 18:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 082687 XXVisa nummer

  • Tulegatan 33, 13353, Stockholm