1. Hem
  2. Annan Västerås

Lanis Beauty House

betyg4.9 Fantastiskt bra(607 betyg)
Fagottvägen 8, 725 94, Västerås
Välkommen till Lanis Beauty House i Västerås! Adress: Fagottvägen 8, Västerås Har du Android mobil och använder GPS appen "Google maps" finns tyvärr inte Fagottvägen 8 med i kartan, och därför kan det vara svårt att hitta hit. Sök då istället på "Fagottvägen" i Västerås. Och så letar du efter husnummer 8 när du är på plats så kommer du fram. Har du Iphone och använder dig av GPS appen "Kartor" finns vår adress med och du hittar enkelt hit. Gratis parkering precis utanför. Det är jag (Lani) och legitimerad SSK Larry som utför behandlingar i studion. Dem skönhetsbehandlingarna jag utför är fransförlängning, kosmetisk tatuering (Microblading / Kombo bryn), lash lift, brow lift, bryn fix, och tandblekning. Det är Larry som är legitimerad Ssk / certifierad injektionssköterska och utför botox behandlingar 1-2 dagar i veckan. Jag är med under varje botox behandling som assistent. När du kliver in i min skönhetssalong möts du av någon som verkligen älskar sitt arbete. Att få arbeta med skönhetsbehandlingar är inte bara mitt yrke, det är min passion och mitt hjärta slår för varje unik behandling jag utför. Varje stund är speciell för mig. Jag lägger ner mitt hjärta och min skicklighet i varje behandling för att leverera det bästa resultatet för er. FOLKSAM försäkring. Ny lag gäller fr.o.m Torsdag 1 Juli 2021. Du som NY BOTOX KUND måste boka din tid minst 48 timmar framåt för att hinna genomgå en konsultation på FaceTime eller Instagrams videochatt, och därmed få minst 48 timmars betänketid. Konsultation är något vi på Lanis beauty house även KRÄVER att du genomför. (Detta gäller ej om du varit hos Lanis Beauty House senaste 6 månaderna) SMSA 0760531410 för att boka en KONSULTATIONSTID som passar. Andra behandlingar bokar du som vanligt här på Bokadirekt. :) Har du några frågor? Maila Lanikaekrokvik@gmail.com. Jag jobbar ensam med kundfrågor och har ibland svårt att hinna med att svara alla, men jag gör mitt bästa! All information om behandling ser du vid bokning och alla lediga tider hittar du här på Bokadirekt :) _________________________ FÖLJANDE GÄLLER: - Sällskap till din behandling nekas ALLTID. - Kom så nära din tid som möjligt så vi inte är fler i studion än nödvändigt. Är du 5-30 minuter tidig? Vänta i bilen. _________________________ Kära kund! Ombokning eller avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Om kund ej kommer enligt avtalad tid och ej har avbokat så debiteras 100% av behandlingskostnaden. När kunden genomför bokningen så godkänner hen även villkoren. På Lanis Beauty House går det bra att betala med swish eller Klarna. 18 års gräns på botox och kosmetisk tatuering! 16 års gräns på övriga behandlingar. Varmt välkommen! :)
16737

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
607 betyg
Martina S.
Alltid lika nöjd när jag går där ifrån😊

Visa mer

Lotta A.
Alltid lika proffsiga och trevliga

Visa mer

Taru H.
Alltid lika fantastiskt att vara här! Fina resultat och underbart bemötande.

Visa mer

Marie H.
Noggranna lugna trevliga alltid glada känner sig alltid välkommen

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Lanis Beauty House i Västerås! Adress: Fagottvägen 8, Västerås Gratis parkering. Det är jag Lani och legitimerad SSK Larry som utför behandlingar i studion. Dem skönhetsbehandlingarna jag utför är fransförlängning, kosmetisk tatuering (Microblading / Kombo bryn), lash lift, brow lift, brynfix, henna bryn och tandblekning. Det är Larry som är legitimerad Ssk / certifierad injektionssköterska och utför botox behandlingar 1-2 dagar i veckan. Jag är med under varje botox behandling. FOLKSAM försäkring. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån08:00 - 16:00
    • Tis08:00 - 16:00
    • Ons08:00 - 16:00
    • Tor08:00 - 16:00
    • Fre08:00 - 16:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Jag har öppet oftast mellan kl. 08:00 - 16:00 för att ta emot dig och ge dig en enastående skönhetsbehandlig. SSK Larry som utför botox injektioner är endast här en gång i veckan. För att boka din tid, gör du det här via Bokadirekts hemsida. Här kan du enkelt se våra lediga tider och välja en tid som passar dig bäst. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ge dig en avkopplande upplevelse! Vänligen observera att behandlingar endast är tillgängliga inom våra angivna öppettider. Tack för ditt förtroende, och vi ser fram emot att få träffa dig!
  • Fagottvägen 8, 725 94, Västerås