Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi jobbar med Color Sublime
Den första ammoniakfri färgbehandlingen från Revlon Professional som gör det möjligt för kunden att själv välja doft för en exklusiv salongsupplevelse. Color Sublime ger upp till 100% täckning av gråa går, enastående ljusreflektion, långvarig färg, ett jämnt färgresultat och är samtidigt skonsamt för hårfibrerna. Färgbehandlingen kommer i ett brett spektrum av färger som ger ett naturligt och vårdande färgresultat.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning

klippning Kort Hår
30 min 550,00 kr 330,00 kr Mer info
Putsning/Klippning av kort hår med framklippta öron och kort nacke. ( tvätt och styling ingår). Vid klippning inom 4 veckor får ni 10% rabatt.
Mellanlångt hår som slutar vid axlarna
Klippning och styling av långt hår nedanför axlarna inklusive tvätt & fön. Vid långt och tjock hår.
Klippning Barn
20 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Barn klippning upp till 9 år.
Snagg
15 min 300,00 kr 180,00 kr

Färgning

RING TILL SALONGEN FÖR BOKNING EFTER KL 16.00 Ammoniakfri hårfärg med glansgivande elixir. Colour
Elixir är de enastående och unika egenskaper från Argan, Cyperus och Linfröolja. Den ammoniak-fria formulan är skonsam mot håret och garanterar ett enastående färgresultat. Färgen har en sofistikerad doft som ger dig en känsla av välbefinnande.
RING TILL SALONGEN FÖR BOKNING EFTER KL 16.00 Ammoniakfri hårfärg med glansgivande elixir.Colour. Elixir är de enastående och unika egenskaper från Argan, Cyperus och Linfröolja. Den ammoniak-fria formulan är skonsam mot håret och garanterar ett enastående färgresultat. Färgen har en sofistikerad doft som ger dig en känsla av välbefinnande.

Hårvård

Hårbottenmassage
30 min 500,00 kr 300,00 kr
Inpackning/kur
60 min 200,00 kr 120,00 kr
Toning från
60 min 600,00 kr 360,00 kr

Paketpris ( Färgning+klippning )

Gäller hår till midjan.
RING TILL SALONGEN FÖR BOKNING EFTER KL 16.00 Ammoniakfri hårfärg med glansgivande elixir.Colour Elixir är de enastående och unika egenskaper från Argan, Cyperus och Linfröolja. Den ammoniak-fria formulan är skonsam mot håret och garanterar ett enastående färgresultat. Färgen har en sofistikerad doft som ger dig en känsla av välbefinnande.
Färgning/utväxt av korthår inklusive klippning och styling.
Gäller damer och herrar.
RING TILL SALONGEN FÖR BOKNING EFTER KL 16.00. Ammoniakfri hårfärg med glansgivande elixir. Colour Elixir är de enastående och unika egenskaper från Argan, Cyperus och Linfröolja. Den ammoniak-fria formulan är skonsam mot håret och garanterar ett enastående färgresultat. Färgen har en sofistikerad doft som ger dig en känsla av välbefinnande.
Utväxt färgning av mellanlångt hår + klippning och styling.

Kungsholmen

Diplomerad frisör med Gesällbrev, Mästarbrev och Frisörlicens som sköter om ditt hår.
Från den stund du kommer till oss så är det du som är i fokus. Vid varje besök ser vi samtalet med dig som den viktigaste förutsättningen för att ge dig den behandling du eftersträvar. vi finns här för dig som vill känna dig trygg, få en stund avkoppling i vardagen,

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider vid bokning
Adress
Hantverkargatan 37
112 21 Stockholm Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗